A ​vetélytárs 362 csillagozás

Vi Keeland: A vetélytárs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Vi ​Keeland történeteinek mindig sikerül teljesen lekötniük. A végén úgy érzem, mintha én is a regény egyik szereplője lennék. Az írónő tudja, hogyan varázsoljon el, és hogyan érezd otthon magad a sztoriban.” – Reading Keeps Me Sane

„Igazán szeretem Vi Keeland írásmódját. Tudom, ha belekezdek valamelyik könyvébe, az egy remekül megírt, összetett és bonyolult szerelmes történet lesz – az a fajta szerelem, amit nem könnyű elnyerni.” – Red Cheeks Reads

„Szuperszexi olvasmány, fantasztikus felépítéssel. Te is bele fogsz szeretni Bennettbe és az ő tökéletlenségébe.” – Keri Loves Books

Bennett Fox egy pokolian vacak hétfő reggelen sétált be az életembe.
Késésben voltam a munkahelyemről. Épp aznap, amikor egy váratlan fúzió miatt versenyeznem kellett a pozíciómért.
Mialatt a holmimat cipeltem át az új irodámba, megbírságolt a parkolóőr.
Sorban ragasztgatta az autókra a büntető cetliket – kivéve arra az Audira, ami előttem parkolt, és ami… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
400 oldal · ISBN: 9786156013910 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
394 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013903 · Fordította: Seres Noémi

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Annalise O'Neil · Bennett Fox · Bennett Fox · Annalise


Kedvencelte 23

Most olvassa 15

Várólistára tette 120

Kívánságlistára tette 110

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Vi Keeland: A vetélytárs

„Nem a tökéletes emberbe szeretünk bele, hanem egy ember tökéletlenségeibe.”

Bár nem teljesen első próbálkozásom az írónővel, de önálló kötetként most olvasom először.
Azt kell írjam, hogy tetszett.
Szórakoztató volt a két karakter „nász” tánca. Hősnönk karakánsága nagyon kellett, és bizony nem egyszer helyre kellett tennie hímünket.
Az erotika része elegendő volt a számomra.
Viszont helyenként a fordítás meredek. Megvettem angolul is, kíváncsi leszek.

Egy pár órás kikapcsolódásnak megfelelt.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
400 oldal · ISBN: 9786156013910 · Fordította: Seres Noémi
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Szeretem a szerző könyveit, így ezzel is hamar végeztem, de nem lett kedvenc. Lehet azért, mert a hangulata eredetiben jobban átjön. Nem mondom, hogy nem fogott meg, mert nagyon bírtam Bennett és Annalise szócsatáit. Működött köztük a kémia, ültek a poénok, jók voltak az erotikus részek is, mégis van egy csipetnyi hiányérzetem, amit nem tudok megmagyarázni.
Mindenesetre elég görény dolog a vezetéstől, hogy kettejüket versenyezteti a pozícióért, és eleve ellenségként indulnak. Persze azt is sejteni lehetett, hogy Bennett seggfej viselkedése háttérben áll valami múltbeli sérelem. És igen! De a HEA legalább mindig garantált.

dontforgettosmileandread>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Az első könyvem az írónőtől, de egészen biztosan nem az utolsó!
Tetszett, egy kerek egész történet volt. Az első fele egy picivel talán jobban tetszett, eseményekben fordulatosabb volt. Nagyon hamar elolvastam, adja és olvastatja magát. Bejött ez a nem mindennapi történet. Az alapkoncepció, hogy eleve vetélytársként indultak, egymás ellen versenyezve, valahol viszont mégis egymással dolgozva, érdekes és méginkább kíváncsivá tesz, mit hoznak ki egymásból.
Szépen lassan alakult a kapcsolatuk. A két karakter nagyon szerethető! Tetszett, Annalise karakán, szókimondó, tettre kész, határozott jelleme. Nem egyszer két mondattal lerendezte Bennettet, nagyokat kacagtam! Szerethető volt a kettejük közötti párharc, vívódás. Szócsatáikat olvastam volna még. Vékony a határ a szerelem és a gyűlölet között, ezt jól példázta a kapcsolatuk.
Bennett karakterénél érezhető volt, hogy valamire várunk, a leplezetlen részek sokáig hagyták kétségek között az olvasót. Kíváncsi voltam mi lehet az oka a viselkedésének, és hát, nem lepődtem meg. Minden rossz viselkedés hátterében valahol megbújnak a múlt okozta sérelmek..
Normális cselekmény, valós élethelyzetek. Céges légkör, ami jelen helyzetben sokszor nincs meg. Szenvedélyes, de mégsem túlfűtött, épp elég erotikával színezett. A kémia rendesen működött közöttük, meg kell hagyni.
Szerettem, jóleső érzés volt olvasni! Biztos nem véletlen, hogy ilyen hamar elolvastam.
Ha egy kliséktől mentes, izgalmas, vicces, fordulatok, romantikus könyvet keresel, válaszd ezt!
A borítóért plusz pont jár, annyira tetszik ez a fajta kék! /Plusz : napfényben látszik csak igazán, hogy a lány szeme is hasonlóan megbabonázó kék! Ügyes! Tetszik, hogy figyeltek a részletekre!/

Ella19>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Szeretem az írónő könyveit. Ez a könyv sem volt ez alól kivétel. A sztori nem volt rossz. A szereplők szerethetőek voltak, ugyanakkor valami okból kifolyólag nem kerültek közel a szívemhez. Bennett és Annalise között működött a kémia. Szerettem a szócsatáikat.
Annalise egy szókimondó, határozott lány. Bennett pedig nem olyan seggfej mint aminek mutatja magát. Az egész történet egy kerek egész volt. Mégis valamit hiányoltam belőle, de nem tudnám megfogalmazni, hogy mi is volt az.

Enikő_Darai_Enii P>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Emlékszem, egy évvel ezelőtt ez volt az első, amit angolul olvastam az írónő könyvei közül. Ugyan a fordítás nem lett a legtökéletesebb, de érdemileg annyira nem vett el a kötetből, hogy ne lehetne jóra értékelni magát a történetet.
Szeretem a munkahelyi, rivalizálós románcokat, ezért is örültem meg, amikor rájöttem, itt is egy ilyen történetet kaptunk.
Tetszett, hogy Annalise és Bennett között az első pillanattól fogva szikrázott a levegő, ám egyikük sem támadta le a másikat pár fejezet után. Hagyták épülni a kapcsolatukat. Ezen kívül a kis rivalizálásuk is inkább szórakoztató, de határokat tisztelő maradt, mintsem valami mocskos kis játszma. A csavar sem volt kiszámítható, teljesen derült égből villámcsapásként ért és kimondom őszintén, okozott egy enyhe szívinkfartust is.
Mindkét karakter kedvelhető, Annalise azzal a felvágott nyelvével, de a kis szerencsétlenkedéseivel – amik egyáltalán nem zavaróak, inkább szórakoztatóak –, Bennett pedig azzal tuskó modorával, ami mögött egy igazi férfi érző szíve rejtőzik. A párosuk pedig elképesztő! Érzelmileg és „kémialilag” is tökéletesen passzolnak!
Az egészet élveztem, az elejétől a végéig, ugyan angolul jobban átadja az írónő stílusát, de így sem volt rossz, úgyhogy jogosan jár neki itt is az az öt csillag.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
400 oldal · ISBN: 9786156013910 · Fordította: Seres Noémi
21 hozzászólás
rebeka202 P>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Hogy miért nem adom fel Vi Keeland könyveinek az olvasását? Na, pontosan ezért! Mert mindig bízom abban, hogy tud jobbat, többet adni, mint az előző. És ez ebben az esetbe is igaz.

Amikor kinéztem magamnak a kötetet, egyáltalán nem számítottam jobbra, mint A megbízó. Valahogy úgy voltam vele, hogy totál ugyanaz lesz, más címmel és más szereplő nevekkel. De ez nem így volt. Olvasás közben úgy éreztem, mintha nem is Vi könyve lenne. Hiányoztak az erőltetett drámák, a klisés, unalmas szereplők, már-már túlzottan is titkos, sötét múlt, kiszámítható végtörténet. Mi volt helyette? Egyszerűbb, de valóságosabb szereplők, fölösleges dráma mentes, normális cselekmény, különböző élethelyzetekben sokkal valósághűbb reakciók és jelenetek. Természetesen a vállalati, céges légkör az valahogy nem hiányozhatott. Ez az írónő gyengéje szerintem :D Viszont nagyon tetszett benne, az, hogy nem erőltetett semmit, minden folyt egy szép mederben. Nem csinált hisztikirálynőt a főhősnőből és papucsot a főszereplő férfiból. Jó volt úgy ahogy volt az egész. A történet vége nagyon meglepett, jó kis fordulat volt a spoiler. Nagyon élveztem olvasni, nem idegesített, nem forgattam a szemem, szóval ez egy határozottan JÓ Vi Keeland volt, és várom a következőt :D

12 hozzászólás
Réka0128 P>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Töretlenül imádom Vi könyveit. ♥

Egyre jobban hanyagolom romantikus-erotikus regényeket, de Vi Keeland az, akitől még mindig szívesen olvasok. A legjobban azt szeretem a történeteiben, hogy egyáltalán nem sablonosak. Ez most sem volt másként, mert nagyon szórakoztató, humoros és műdrámáktól mentes romantikus sztorit kaptunk. Az írónő könyvei közül talán ebbe volt a legkevesebb erotika, de ezt egyáltalán nem bántam. A főszereplők kapcsolata elég érdekesen indul és fokozatosan alakul ki köztük mélyebb kapocs. Bennett nagy titkát sejtettem, de azért így is akadtak meglepetések a vége fele. :)
Annalise nagyon szerethető női karakter a nagy szájával és a naivitásával. Bírtam, hogy folyamatosan vissza tudott vágni valahogy Bennettnek. Annyira jókat nevettem a szócsatáikon. :D Bennett eleinte egy igazi nagyképű bunkó, de aztán idővel kiderül, hogy van egy sokkal rendesebb oldala is. Egy picit azért nekem is sikerült belezúgnom… :)
Örülök, hogy szinte folyamatosan érkeznek új könyvek az írónőtől. Ami viszont még mindig zavar az a fordítás minősége…

2 hozzászólás
Deziréé>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Ez most jól esett.
Szimpatikus szereplők, humor és szerelem.
Ez eddig a legjobb Vi Keeland könyv, amit olvastam.
Tetszett nagyon mindkét szereplő, főleg a kis csipkelődések.
Végig tudtam, hogy mi fog történni, de ettől függetlenül nagyon tetszett a könyv.
Az írónő könyvei mindig kellemes kikapcsolódást nyújtanak.

Slezi96 >!
Vi Keeland: A vetélytárs

Könnyed olvasmány, számomra izgalmas.
Szórakoztató könyv volt, csakúgy, mint az eddigi könyvei. Nem lett kedvenc, de nem is utálom kategória, még unalmasnak sem mondanám.
Tetszettek Annalise és Benett vitái. Jó volt olvasni, hogy a főhősnő nem hagyta magát és volt bátorsága kinyitni a száját és visszaszólni, helyretenni a férfit. Az erotikus részek is pont kellőképpen elegendőek voltak, nem lett túltolva.

zuna19>!
Vi Keeland: A vetélytárs

Nehezen ment most a könyv is, meg az értékelés is.
Ezt az alapsztorit mintha olvastam volna már az írónőtől. Volt egy dettó ilyen könyve már, csak azt nem tudom megmondani melyik. Az se volt maradandó élmény nálam.
Fogyaszthatóan ír, populárisan még mindig ez a véleményem róla. A történet kedvencem nem lesz, de egyszer elment.
A karakterek számomra nem voltak szerethetőek. Tehát kicsit csalódtam most.


Népszerű idézetek

dontforgettosmileandread>!

A szívem repesett. Ez a szerelem lényege. Nem a tökéletes emberbe szeretün bele, hanem egy ember tökéletlenségeibe.

dontforgettosmileandread>!

– Jól van. Persze. – Megcsókoltam a homlokát. – Ameddig mellettem alszol el, és ugyanott ébredek, mindegy, hogy hol vagyunk.

296. oldal

bodor_regina>!

A sebhelyek a múlt térképének kulcsai.

210. oldal

dontforgettosmileandread>!

A féltékenység azt jelenti, hogy a jövőre gondol az ember.

krisztin1>!

Előfordul, hogy egy szörnyeteg szörnyeteg marad, függetlenül attól, hány réteget hánt le róla az ember.

174. oldal

dontforgettosmileandread>!

– … , mindenesetre, légy óvatos.
-Óvatos? Miért?
– Mert férfi. Sokszor kedvesnek tettetjük magunkat, amikor igazán nagy faszságra készülünk.

krisztin1>!

Nem a tökéletes emberbe szeretünk bele, hanem egy ember tökéletlenségeibe.

391. oldal

KMReni P>!

„Ez a szerelem lényege. Nem a tökéletes emberbe szeretünk bele, hanem egy ember tökéletlenségeibe.”

bodor_regina>!

A nők mindig kiszámíthatatlanok. Egy síró nővel úgy kell bánni,
mint egy megsebzett pumával, aki a nyílt terepen fekszik, amerre épp
az ember útja vinne. Lehet, hogy továbbra is ott fekszik majd
fájdalmában, és csendben nyalogatja a mások okozta sebeit, de az is
előfordulhat, hogy bármelyik pillanatban úgy dönt, széttép egy
ártatlan arra járót, és lakomát csap belőle.
Gyakorlatilag féltem a síró nőktől.

80. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Elle Kennedy: The Chase – A hajsza
Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Karina Halle: A lázadó herceg
B. N. Toler: Lélekvesztők
Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái
Rick Riordan: Az Olimposz vére
Gail Carriger: Időtlen
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra