A ​megbízó 562 csillagozás

Vi Keeland: A megbízó

Csak ​egy tipikus hétfő volt.
Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését.
Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt.
Vagy legalábbis azt hittem…
Aztán besétáltam a tárgyalóba és beleütköztem a férfiba, akit meg kellett volna győznöm az együttműködésről.
A kávém kilöttyent, a papírjaim szanaszét szóródtak a földön, én meg majdnem elvesztettem az egyensúlyom.
És mindez a napom jobbik része volt.
Mert ez a nagyszerű férfi, aki leguggolt hozzám, miközben úgy nézett rám, mintha élve fel akarna falni, nem más volt, mint az exem, Gray Westbrook.
A férfi, aki után még csak mostanában kezdtem továbblépni.
A férfi, akit a szívem megvetett, miközben a testemnek egészen más ötletei támadtak.
A férfi, aki épp annyira karizmatikus és magabiztos, amennyire szexi.
Valahogy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
362 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013323 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
362 oldal · ISBN: 9786156013330 · Fordította: Seres Noémi

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

110 tag · 50 karc · Utolsó karc: 2022. december 26., 11:59 · Bővebben


Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Grayson Westbrook · Layla Hutton · Oliver Blake · Etta Bell · Quinn O’Malley


Kedvencelte 40

Most olvassa 25

Várólistára tette 115

Kívánságlistára tette 112

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: A megbízó

Kicsit gyengébbnek éreztem a kezdést, mint a megszokott V. K. könyvekben. Eleinte egy könnyed kis erotikus történetnek tűnt, aztán rádöbbentem, hogy most valami nagy fordulatnak kell jönnie, mert hátra van még a könyv fele. Nem csalódtam, mert jött a csavar és vele a bonyodalmak. Gray szimpatikus szereplő volt, kedvelhetőbb, mint Layla, a mellékszereplők viszont most is remekül el lettek találva. Etta és Ella cukik voltak.
Angolul továbbra is jobban átjön a szerző humora, és mivel a borítók szörnyűek, azt hiszem maradok az eredetinél. Pedig a KMK meg tudja oldani, hogy ne legyen ízléstelen.
Kár érte.

Mocori_>!
Vi Keeland: A megbízó

Minden V.K könyvet ki szereteném olvasni és meg is fogom tenni, amint hozzájuk jutok :o). De megmondom őszintén, nekem kezd kicsit unalmassá válni, de nagy valószínűséggel ez azért van, mert kinövöm ezt a műfajt??? :D :D :D A történet elég kiszámítható és vontatott volt számomra, de néha kell a lelkemnek ilyen kis mesébe illő történet is. =)

Kollár_Betti I>!
Vi Keeland: A megbízó

Gray elmosolyodott. Te jó ég, ezt nem szabad többet csinálnia.

Ez most számomra nem volt annyira magával ragadó, mint Vi Keeland általam olvasott többi könyve. Őszintén szólva laposnak éreztem. Nem az volt a baj, hogy adott volt a két főszereplő vonzalma és kötődése az első pillanattól fogva, mert ettől még lehetett volna izgalmas kettejük története. De például az nyilvánvaló volt, hogy Olivernek csupán annyi szerepe van a történetben, hogy Gray és Layla ne jöjjenek össze már a 10. oldalon.

Azokat a részeket találtam érdekesnek, mikor a múltban jártunk és ezzel együtt Gray előéletét. De leginkább csak azért olvastam végig, mert nem szeretek könyvet félbehagyni és sajnos nem a kíváncsiság vezérelt.

zuna19 >!
Vi Keeland: A megbízó

Biztos elég ramaty értékelést fogok írni, így félkómásan. Elég késő van és kiestem a késő esti olvasásból, már nincs meg a régi rutin. Egyszerűen nem akartam abbahagyni a könyvet. Megfogott a történet és nagyon olvastatta magát. Talán ez a sztorija tetszik eddig a legjobban az írónőnek. A vége ennek is össze lett csapva, amin egyébként igazán javíthatna már Vi. Berögződött ez nála. Szerettem volna többet megtudni a karakterekről.
Egyértelműen ami engem kiakasztott a könyv kapcsán az Max, az ő karaktere ellenszenves volt. Érdekes viszont, hogy próbált az írónő egy kicsi jóságot belevinni a karakterébe, de nekem nem jött át. Aki gonosz az gonosz.
Layla és Ella imádni való benne. Gray is kedvelhető, igaz egyszer kétszer csalódtam is benne.

Enikő_Darai_Enii>!
Vi Keeland: A megbízó

Sajnos rettenetesen vegyes érzelmek keringenek most bennem a könyv olvasása után.

Egyrészről borzasztóan tetszett a cselekmény, illetve a szereplők.
Tényleg megragadott a történet és már az első pár oldalon beszippantott, majd egészen a végéig nem is eresztett. Pont ezért nagyon könnyen, gyorsan lehetett vele haladni. Igazi szórakoztató kikapcsolódást nyújtott. Kellő mennyiségben keveredett benne humoros és kissé komolyabb hangvételű rész is.

Mint már említettem, a főhőseink is remekül el lettek találva. Fellelhetők voltak közös pontok, amik miatt könnyen lehetett velük azonosulni, de nem voltak túl sablonosak sem. Racionálisan viselkedtek, emberi módon, nem volt felesleges drámázás vagy tépelődés, ami csak hátráltatta volna a történet előremenetelét. A kapcsolatuktól nem kell túl sokat elvárni, nem lesz a valaha volt legszebb és legmeghatóbb, de egy igazán aranyos románc kialakulásának szemtanúi lehettünk.

Másrészről viszont a fordítás hagy némi kívánnivalót maga után, nem csak az erotikus jeleneteknél (amik megjegyzem, néha rendkívül alpárian lettek magyarosítva).
Tudom, hogy erről nem a könyv tehet, próbáltam figyelmen kívül hagyni, mégis magán az élményen ront. Csak emiatt nem tudom megadni a kötetnek az 5☆-ot.

19 hozzászólás
Unicooorn P>!
Vi Keeland: A megbízó

Imádom az írónő könyveit,viszont nagyon nagyon sajnálom hogy nem az eredeti borítókkal jönnek ki,amik olyan gyönyörűek…….

Hol is kezdjem……..
GrayGrayGray ❤❤❤❤❤
Valahogy teljesen más karakternek hittem mint amilyen valójában volt.
Ezt úgy értem hogy egy $@!% alhahímre számítottam,viszont egy érzelmekkel túlfűtött alfahímet kaptam aki sokkal de sokkal jobban elrabolta a szívemet.
Határozott,kitartó férfi aki tudja hogy kit/mit akar és nem fél tenni érte.
Imádtam az önelégült kijelentéseit,ami a szívén az a száján.☺☺☺
Olyan kémia volt közöttük Layla-val hogy én alig bírtam magammal,főleg amikor mocskos szavakkal dobálózott.☺☺☺
Layla szimpatikus volt.
Egy határozott,kemény,kitartó nő aki beleszeretett egy szexi félisten pasiba,amit meg is tudok érteni.☺☺☺
Nem csak a kémia volt meg közöttük hanem teljes volt az összhang is.
Voltak részek amikor sokkal többet kaptam mint vártam.
Viszont voltak részek amikor úgy éreztem hogy csak időhúzás vagy éppen „felesleges” információ,innen vettem volna el „oldalakat” és a végét jobban „megtoldottam” volna a jövőjükkel kapcsolatban.
Ezt leszámítva imádtam.
Pörgős sztori,olvastatja magát de egy icipici „valami” mégis hianyzott amit nem tudok megfogalmazni.
Újraolvasós lesz az biztos.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

1 hozzászólás
Réka0128 P>!
Vi Keeland: A megbízó

Tökéletesen kikapcsolt. :)

Eddig Vi Keeland összes magyarul megjelent könyvét olvastam és A beosztott töretlenül a legnagyobb kedvencem, de ennek a kötetnek most majdnem sikerült letaszítani a trónról. :) Nem csak egy sablonos erotikus történetet kapunk, mert sokkal több van benne. A főszereplők kapcsolata visszanyúlik a múltba, amit apránként meg is ismerünk. Tetszett, hogy bár voltak benne erotikus jelenetek, sokkal inkább az érzelmeken volt a hangsúly. Ami a legnagyobb pozitívum volt számomra, hogy a bonyodalmak teljesen életszerűek voltak és nem egy brazil szappanopera szintjét hozták.
Layla hamar szimpatikus lett, de folyamatos bizonytalansága néha már idegesített egy picit. Gray egy igazi álompasi, mindenféle szempontból. :) Akit igazán megkedveltem még az Etta. Nagyon szórakoztató karakter volt, jókat nevettem a dumáin.
Továbbra is tervezek olvasni még az írónőtől, mert szeretem a stílusát. A fél csillag levonás kizárólag a fordítás minősége miatt van újfent…

Deziréé>!
Vi Keeland: A megbízó

Mindig örülök, amikor egy újabb Vi Keeland könyv akad a kezembe, mert tudom, hogy nem fogok csalódni.
Tetszett az alap ötlet és romantikusnak tartom a könyvet, főleg a vége nagyon tetszett.
Kicsit sokáig olvastam, mert kevés az időm sajnos az olvasásra, de amikor a kezembe vettem, akkor mindig sokat haladtam a könyvvel.
Nagyon tetszett, a váltott szemszög, így mindig megismerem a másik főszereplő gondolatait is és ez tetszik az ilyen könyvekben.
spoiler
Várom, hogy újra olvashassak az írónőtől, mindig kellemes kikapcsolódást nyújtanak a könyvei.

christine I>!
Vi Keeland: A megbízó

Kellemeset csalódtam.
Bár lehet, túlságosan is olyan passzban voltam, hogy ne tűnjön fel minden olyan hibája, ami miatt más esetben a hajamat tépném.
Voltak benne olyan szálak, amiket természetesen az írónő nem fejtett ki, és persze a vége is tökéletesen el lett cs.szve.
Ami így belegondolva elég zavaró és fura, hogy mindkét főszereplő csonka családban nőtt fel, vagy valamilyen szinten probléma volt a családban, ami nem feltétlen irreális, csak már kezd egy kicsit unalmas lenni.
A romantikus vonal tök jó volt, még olvastam volna a régi történetükből is egy keveset, az a szál sokkal izgalmasabb lett volna. spoiler
A gonosz, undok exekből is van itt bőven, és persze a jófiút is el kell hagyni a rossz srácért, aki ezen nem is akad ki, sőt. Hát, well done, ha léteznek ilyen rendes pasik, akkor… nem is tudom, jó lenne-e vagy sem.
A spoiler szálat sem érzem 100%-osan szilárdnak. Volt benne minden, és tényleg karakter- és valósághű az ábrázolás, de valami mintha hiányozna. Egy aprócska valami, de amiatt nem érzem tökéletesnek ezt a fonalat.
Ó, és az egyszerű félreértés okozta szakítás sem maradhatott el. Nem is lett volna ez New Adult regény, ha kimarad belőle.
Összességében? Sokkal jobb volt, mint a beosztott, gördülékenyebb, olvasmányosabb volt, a szereplők viselkedése is sokkal okésabb, talán emiatt is tetszett ez jobban, mint a fentebb említett, de ennek is megvannak a maga kis hibái. :) Még mindig nem vagyok lenyűgözve.

5 hozzászólás
Hópárduc P>!
Vi Keeland: A megbízó

Nekem ez a történet nagyon tetszett!
Volt benne történés, de nem esett túlzásokba az író. Minden szépen haladt a maga útján.
A szereplők szerethetőek és nagyon szimpatikusak.
Gray szimpatikus volt és tetszett a hozzáállása a dolgokhoz. Az „önfeláldozós elhatározása” nem tetszett, de egyébként rendben volt.
A történet váltott szemszögből íródott, ami külön kedvencem.
Ella nagyon aranyos volt. :)


Népszerű idézetek

Kollár_Betti I>!

– Megmondom egy csókért.
– Már megcsókoltalak.
– Van napi limit netán?

162. oldal

adelreads>!

Hosszú idő, mire kiépül a bizalom két ember között, de két perc is elég, hogy leromboljuk.

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook
krisztin1>!

– Az embert általában nem az ellenségei árulják el, hanem azok, akik sokat jelentenek a számára.

62. oldal

krisztin1>!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az időt vesztegessük.

43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook
Kollár_Betti I>!

Gray elmosolyodott. Te jó ég, ezt nem szabad többet csinálnia.

krisztin1>!

A szerelemről mondják, hogy vak, de azért nem kell süketnek és ostobának is lenni.

180. oldal

penzesliza>!

– De édes. Hívtál egy gardedámot, mert tudtad, hogy nem fogsz tudni ellenállni nekem.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Grayson Westbrook
penzesliza>!

– Maga bámul – mondtam neki.
Szélesen elmosolyodott.
– Maga pedig gyönyörű. Zavarja, ha csodálom?
Álltam a tekintetét.
– Nem. Maga sem néz ki rosszul. Zavarja, ha megbámulom?
A szemében lévő csillogás felizzott.
– Bámuljon csak nyugodtan.

42. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Grayson Westbrook · Layla Hutton
Ács_Milán>!

– Szerintem sokféleképen lehet szeretni az embereket. De ha igazán szeretsz valakit, ahogy egy férfi szeret egy nőt, akkor képtelenség még egy nőt ugyanúgy szeretni.

163. oldal

Kné_Alexandra>!

Ha egy erős nőbe szeret bele az ember és aztán elcseszi, a nő megbocsát… miután szétrúgta a seggedet.

5. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Lynn Painter: Mr. Téves Szám
Karina Halle: A lázadó herceg
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Sarah Adams: Csalóka szerelem
B. N. Toler: Lélekvesztők