A ​megbízó 302 csillagozás

Vi Keeland: A megbízó

„A ​megbízó egy szórakoztató, fülledt és lebilincselő történet a második esélyről.” – Harlequin Junkie

„Egy imádnivaló történet arról, hogy éljük meg a pillanatot, ne vegyünk semmit biztosra, és a sors elvégzi a maga kis varázslatait.” – Guilty Pleasures Book Reviews

Csak egy tipikus hétfő volt.
Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését.
Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt.
Vagy legalábbis azt hittem…
Aztán besétáltam a tárgyalóba és beleütköztem a férfiba, akit meg kellett volna győznöm az együttműködésről.
A kávém kilöttyent, a papírjaim szanaszét szóródtak a földön, én meg majdnem elvesztettem az egyensúlyom.
És mindez a napom jobbik része volt.
Mert ez a nagyszerű férfi, aki leguggolt hozzám, miközben úgy nézett rám, mintha élve fel akarna falni, nem más… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
362 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013323 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
478 oldal · ISBN: 9786156013330 · Fordította: Seres Noémi

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

73 tag · 38 karc · Utolsó karc: 2020. július 28., 19:27 · Bővebben


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Grayson Westbrook · Layla Hutton · Oliver Blake


Kedvencelte 25

Most olvassa 17

Várólistára tette 102

Kívánságlistára tette 113

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: A megbízó

Kicsit gyengébbnek éreztem a kezdést, mint a megszokott V. K. könyvekben. Eleinte egy könnyed kis erotikus történetnek tűnt, aztán rádöbbentem, hogy most valami nagy fordulatnak kell jönnie, mert hátra van még a könyv fele. Nem csalódtam, mert jött a csavar és vele a bonyodalmak. Gray szimpatikus szereplő volt, kedvelhetőbb, mint Layla, a mellékszereplők viszont most is remekül el lettek találva. Etta és Ella cukik voltak.
Angolul továbbra is jobban átjön a szerző humora, és mivel a borítók szörnyűek, azt hiszem maradok az eredetinél. Pedig a KMK meg tudja oldani, hogy ne legyen ízléstelen.
Kár érte.

zuna19>!
Vi Keeland: A megbízó

Biztos elég ramaty értékelést fogok írni, így félkómásan. Elég késő van és kiestem a késő esti olvasásból, már nincs meg a régi rutin. Egyszerűen nem akartam abbahagyni a könyvet. Megfogott a történet és nagyon olvastatta magát. Talán ez a sztorija tetszik eddig a legjobban az írónőnek. A vége ennek is össze lett csapva, amin egyébként igazán javíthatna már Vi. Berögződött ez nála. Szerettem volna többet megtudni a karakterekről.
Egyértelműen ami engem kiakasztott a könyv kapcsán az Max, az ő karaktere ellenszenves volt. Érdekes viszont, hogy próbált az írónő egy kicsi jóságot belevinni a karakterébe, de nekem nem jött át. Aki gonosz az gonosz.
Layla és Ella imádni való benne. Gray is kedvelhető, igaz egyszer kétszer csalódtam is benne.

Enikő_Darai_Enii P>!
Vi Keeland: A megbízó

Sajnos rettenetesen vegyes érzelmek keringenek most bennem a könyv olvasása után.

Egyrészről borzasztóan tetszett a cselekmény, illetve a szereplők.
Tényleg megragadott a történet és már az első pár oldalon beszippantott, majd egészen a végéig nem is eresztett. Pont ezért nagyon könnyen, gyorsan lehetett vele haladni. Igazi szórakoztató kikapcsolódást nyújtott. Kellő mennyiségben keveredett benne humoros és kissé komolyabb hangvételű rész is.

Mint már említettem, a főhőseink is remekül el lettek találva. Fellelhetők voltak közös pontok, amik miatt könnyen lehetett velük azonosulni, de nem voltak túl sablonosak sem. Racionálisan viselkedtek, emberi módon, nem volt felesleges drámázás vagy tépelődés, ami csak hátráltatta volna a történet előremenetelét. A kapcsolatuktól nem kell túl sokat elvárni, nem lesz a valaha volt legszebb és legmeghatóbb, de egy igazán aranyos románc kialakulásának szemtanúi lehettünk.

Másrészről viszont a fordítás hagy némi kívánnivalót maga után, nem csak az erotikus jeleneteknél (amik megjegyzem, néha rendkívül alpárian lettek magyarosítva).
Tudom, hogy erről nem a könyv tehet, próbáltam figyelmen kívül hagyni, mégis magán az élményen ront. Csak emiatt nem tudom megadni a kötetnek az 5☆-ot.

19 hozzászólás
Réka0128 P>!
Vi Keeland: A megbízó

Tökéletesen kikapcsolt. :)

Eddig Vi Keeland összes magyarul megjelent könyvét olvastam és A beosztott töretlenül a legnagyobb kedvencem, de ennek a kötetnek most majdnem sikerült letaszítani a trónról. :) Nem csak egy sablonos erotikus történetet kapunk, mert sokkal több van benne. A főszereplők kapcsolata visszanyúlik a múltba, amit apránként meg is ismerünk. Tetszett, hogy bár voltak benne erotikus jelenetek, sokkal inkább az érzelmeken volt a hangsúly. Ami a legnagyobb pozitívum volt számomra, hogy a bonyodalmak teljesen életszerűek voltak és nem egy brazil szappanopera szintjét hozták.
Layla hamar szimpatikus lett, de folyamatos bizonytalansága néha már idegesített egy picit. Gray egy igazi álompasi, mindenféle szempontból. :) Akit igazán megkedveltem még az Etta. Nagyon szórakoztató karakter volt, jókat nevettem a dumáin.
Továbbra is tervezek olvasni még az írónőtől, mert szeretem a stílusát. A fél csillag levonás kizárólag a fordítás minősége miatt van újfent…

Deziréé>!
Vi Keeland: A megbízó

Mindig örülök, amikor egy újabb Vi Keeland könyv akad a kezembe, mert tudom, hogy nem fogok csalódni.
Tetszett az alap ötlet és romantikusnak tartom a könyvet, főleg a vége nagyon tetszett.
Kicsit sokáig olvastam, mert kevés az időm sajnos az olvasásra, de amikor a kezembe vettem, akkor mindig sokat haladtam a könyvvel.
Nagyon tetszett, a váltott szemszög, így mindig megismerem a másik főszereplő gondolatait is és ez tetszik az ilyen könyvekben.
spoiler
Várom, hogy újra olvashassak az írónőtől, mindig kellemes kikapcsolódást nyújtanak a könyvei.

christine>!
Vi Keeland: A megbízó

Kellemeset csalódtam.
Bár lehet, túlságosan is olyan passzban voltam, hogy ne tűnjön fel minden olyan hibája, ami miatt más esetben a hajamat tépném.
Voltak benne olyan szálak, amiket természetesen az írónő nem fejtett ki, és persze a vége is tökéletesen el lett cs.szve.
Ami így belegondolva elég zavaró és fura, hogy mindkét főszereplő csonka családban nőtt fel, vagy valamilyen szinten probléma volt a családban, ami nem feltétlen irreális, csak már kezd egy kicsit unalmas lenni.
A romantikus vonal tök jó volt, még olvastam volna a régi történetükből is egy keveset, az a szál sokkal izgalmasabb lett volna. spoiler
A gonosz, undok exekből is van itt bőven, és persze a jófiút is el kell hagyni a rossz srácért, aki ezen nem is akad ki, sőt. Hát, well done, ha léteznek ilyen rendes pasik, akkor… nem is tudom, jó lenne-e vagy sem.
A spoiler szálat sem érzem 100%-osan szilárdnak. Volt benne minden, és tényleg karakter- és valósághű az ábrázolás, de valami mintha hiányozna. Egy aprócska valami, de amiatt nem érzem tökéletesnek ezt a fonalat.
Ó, és az egyszerű félreértés okozta szakítás sem maradhatott el. Nem is lett volna ez New Adult regény, ha kimarad belőle.
Összességében? Sokkal jobb volt, mint a beosztott, gördülékenyebb, olvasmányosabb volt, a szereplők viselkedése is sokkal okésabb, talán emiatt is tetszett ez jobban, mint a fentebb említett, de ennek is megvannak a maga kis hibái. :) Még mindig nem vagyok lenyűgözve.

5 hozzászólás
rebeka202 P>!
Vi Keeland: A megbízó

Reméltem, hogy annyira tetszeni fog, mint a Vi Keeland: Csak szex című könyv. De sajnos ez most nem jött össze. A sok klisé, és erőltetett csavar, valamint a már csontvelőig lerágott csontok miatt nem nagyon olvastatta magát. Alig vártam, hogy befejezzem, mivel egyértelműen, 100%-ig pontosan tudtam, hogy mi lesz a vége. Sőt, a könyv felétől már annyira borzalmasan kiszámítható volt az egész, hogy ha én kellett volna befejezzem a könyvet az írónő eddigi könyvei alapján, szerintem ugyanilyen lett volna a vége… Szomorú vagyok, mert úgy érzem, hogy az írónő nem nagyon akar újat mutatni, hanem csak a már jól bevált építőköveit használja, amik szerintem egy idő után borzasztóan el fognak kopni…
Az eleje eléggé jól indult, viszont ahogy haladunk a történettel egyre inkább keserű ízt éreztem a számban a sok kiszámítható elem miatt. Ismét van egy okos, szexi, vékony derekú istennőnk, tökéletesen izmos, óriási farkú szépfiúnk. Mindkettőnek a munkája valami magas pozíció, és profik benne, rengeteg pénzt keresnek stb. Nem maradhat ki a makacs személyiségű főhősnő, akinek van egy nagyszájú megmondókapitány barátnője. A sötét, szomorú, elkeserítő múlt nem hiánycikk ebben a könyvben SEM. Aztán egyértelműen jön egy hatalmas csavar, ami felborítja a gerlepár szerelmét, majd egy értelmetlen szakítás, általában egy félreértés miatt, vagy egy banális hülyeség miatt. Egy dolgot nem értek. Minek kellett már megint bedobni a spoiler Számomra már egy kicsit unalmas és rettenetesen kiszámítható ez az elem :(

A fordításról nem is tudom van-e még bármi kiaknázatlan dolog, de kegyetlen. A fordító idióta szavakat, furcsa szófordulatokat és bugyuta megfogalmazásokat használ, ami szerintem az eredeti nyelvben közel sem így van… szomorú dolog nr.36.

Nem nagyon tudtam élvezni, mivel minden percét előre le tudtam volna írni.. Sajnálom. Remélem a legközelebbi ennél jobb lesz :)

37 hozzászólás
perpetua P>!
Vi Keeland: A megbízó

Hozta a kötelezőt, a szereplők a megszokott sablont követik és megszeretjük őket.
Elképzelhető, hogy ha nem sokadikként olvasom, hanem elsőnek, megkapná az 5 csillagot, de most a többihez képest nem fogott meg ugyanannyira. Akadtak azért újszerű jelenetek, és ha nem is teljesen új volt a kettőjük között húzódó akadály, azt szerettem. Nagyon egyet kell értsek egy másik értékeléssel, a kezdő jelenet erőtlenebb volt a megszokottnál, ezt nagyon sajnálom, mert úgy szeretek egyből belecsapni a dolgokba Vi könyveinél, nagyon hiányoltam.
Viszont annyi biztos, hogy továbbra is szorgosan gyűjtögetem az írónő nálunk megjelent könyveit, mert egy ilyen történetet jó elővenni, ha kikapcsolódásra és kis romantikus rózsaszín ködre vágyik az ember.

Trice29 P>!
Vi Keeland: A megbízó

Ez egy igazi mályvacukros habos kakaó, csak könyv formában. Jólesett elolvasni, de semmi maradandó.

1 hozzászólás
Ács_Milán>!
Vi Keeland: A megbízó

Egy kicsit félve nyúlok Vi Keeland könyveihez, mert az eddig olvasott művei nem arattak osztatlan sikert nálam. De meg kell mondanom, hogy A megbízó-val a mérleg nyelve elmozdult a pozitív élmények irányába.

Egy nagyon szerethető történetet olvastam, szimpatikus szereplőkkel. A történet váltott szemszögből íródott, amit különösen kedvelek.
Végre nem egy olyan „mindig kanos” férfi karakterrel találkozhattam, aki minden második oldalon akarja megcsillogtatni az ágybeli képességeit, hanem az mellett, hogy természetesen egy jóképű, szexi pasas, más értékeket is fel lehet fedezni a személyiségében.
Azt gondolom, ha egy kicsi gyerek szereplőjévé válik egy történetnek, azzal elrontani nem lehet, mert egy gyerek mindig valami cukiságot és vidámságot hoz magával. Ebben az esetben is határozottan telitalálat volt Ella megjelenése.
És aki számomra igazi szórakozást és vidámságot okozott, az nem volt más, mint Etta. Egy igazi belevaló, amolyan ízig-vérig nagymama típusnak képzelem. Igaz Cippy??? :-)

Szerettem ezt a történetet és biztos vagyok abban, hogy a jövőben is szívesen fogom újraolvasni.

„Néha a legváratlanabb dolgok módosíthatják az ember útját, és ekkor jön csak rá, hogy addig fogalma sem volt, hogy mit akar és merre tart.”


Népszerű idézetek

krisztin1>!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az időt vesztegessük.

43. oldal

Ács_Milán >!

– Szerintem sokféleképen lehet szeretni az embereket. De ha igazán szeretsz valakit, ahogy egy férfi szeret egy nőt, akkor képtelenség még egy nőt ugyanúgy szeretni.

163. oldal

Alexandra_Kerepesi>!

Ha egy erős nőbe szeret bele az ember és aztán elcseszi, a nő megbocsát… miután szétrúgta a seggedet.

5. oldal

penzesliza>!

– De édes. Hívtál egy gardedámot, mert tudtad, hogy nem fogsz tudni ellenállni nekem.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Grayson Westbrook
konyvmolyblog>!

[…] ha az ember egyszer találkozik az igaz szerelemmel, akkor utána minden más csak megalkuvásnak fog tűnni.

martonka77>!

„… ha az ember megtalálja az igaz szerelmet, akkor nem tudja utána lecserélni másra, hiszen az egész szívét odaadja neki.”

krisztin1>!

– Az embert általában nem az ellenségei árulják el, hanem azok, akik sokat jelentenek a számára.

62. oldal

penzesliza>!

– Maga bámul – mondtam neki.
Szélesen elmosolyodott.
– Maga pedig gyönyörű. Zavarja, ha csodálom?
Álltam a tekintetét.
– Nem. Maga sem néz ki rosszul. Zavarja, ha megbámulom?
A szemében lévő csillogás felizzott.
– Bámuljon csak nyugodtan.

42. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Grayson Westbrook · Layla Hutton
penzesliza>!

– Tudod mit? Inkább küzdj! Foggal-körömmel. Annál nagyszerűbb lesz, amikor végül beadod a derekadat.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Grayson Westbrook
penzesliza>!

Három évet töltöttem bezárva egy olyan helyen, amit el sem hagyhattam. Nők nélkül éltem és szar kajákat ettem. Most megint itt vagyok egyedül, magányosan, és szar kínait eszem.

106. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Grayson Westbrook

Hasonló könyvek címkék alapján

Alexa Riley: Mindent bele
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
B. N. Toler: Lélekvesztők
Carly Phillips: Forró szerelem
J. Lynn: Wait for You – Várok rád