A ​beosztott 917 csillagozás

Vi Keeland: A beosztott

„A ​beosztott Keeland legjobb írása. Érzelmes és szenvedélyes. Minden, amiért érdemes romantikus könyvet olvasni.” – K. Bromberg, New York Times bestsellerszerző
„Imádtam ezt a könyvet. Egyszerűen zabáltam. Nem tudtam letenni.” – Aestas Book blog

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.
Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.
(tovább)

Vi Keeland: Bossman

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

96 tag · 46 karc · Utolsó karc: 2021. szeptember 15., 19:15 · Bővebben


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Chase Parker · Reese Annesley


Kedvencelte 131

Most olvassa 29

Várólistára tette 158

Kívánságlistára tette 158

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: A beosztott

Nem tudom, hogy miért, de nekem ez a könyv eredetiben jobban tetszett. Ennek ellenére élveztem a könyvet, minden jó volt benne, a poénok, a szereplők, a Ronda Macsek, a cselekmény. Csak a borító szörnyű, lehetett volna az eredeti.

4 hozzászólás
Amaryll87 P>!
Vi Keeland: A beosztott

Szeretem az írónő könyveit. Könnyed, szórakoztató, romantikus, szenvedélyes.
Chase és Reese szuper páros. Külön külön is viccesek, főleg Reese a belső monológjaival. Chase meg szerelem pasi a rámenősségével, mégis türelemmel várja ki, hogy Reese vesse rá magát. Mondjuk nem tudom, hogy hogy bírt eddig várni, és nem bírtam volna :D Sajnálom, hogy Chasenek akkora hatalmas fájdalommal kellett megbirkóznia Payton elvesztésével. De a lényeg, hogy megtalálták egymást.

MissFortune>!
Vi Keeland: A beosztott

Ez most valahogy nem jött át igazán.
Nem mondom, hogy nem érdekelt a történet, viszont egyáltalán nem volt „ez a könyv letehetetlen” érzésem. Húztam-halasztottam magamhoz képest elég régóta..
Tulajdonképpen a szereplőkkel nincs semmi baj. Chase is cuki pasi, mindkettejüknek van egy elég bonyodalmas múltjuk, amit nehezen engednek el. Ez a mélyebb része tetszett a könyvnek.. csak nagyon sokáig húzta Vi az igazságot.. ahogy ez a romantikusoknál lenni szokott

Viszont úgy érzem, hogy nem csak a könyvvel van baj, hanem velem is. Valahogy nem éreztem magaménak, illetve kivételesen nem érdekelt ez a nyálas, erotikus maszlag sem.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Vi Keeland: A beosztott

Faltam a lapokat. Nagyon olvastatta magát.
Számtalan alkalommal nevettem, és jó párszor néztem széjjel a villamoson, vonaton, miközben a pikáns jeleneteket olvastam, hogy ugye senki nem tud beleolvasni a könyvembe. :D
Ajánlom a műfaj kedvelőinek, nem fognak csalódni.
spoiler
spoiler

2 hozzászólás
vikcs>!
Vi Keeland: A beosztott

Annyira kellettek már Vi Keeland könyvei a magyar olvasóknak! Örültem, hogy az Álomgyár Kiadó a szárnyai alá vette a könyveit, és elkezdi sorban hozni nekünk (remélem) mindegyiket. Alig várom, hogy az összes könyve a polcomon legyen :) Az eredeti borítók picit jobban tetszenek, bár azokat tömegközlekedésen takargatva tudnánk olvasni a különböző jóképű, félmeztelen fickók miatt, de a magyar borítók sem rosszak.

Mindkét főszereplőt megkedveltem, Reese egy abszolút szerethető, hétköznapi lány, Chase pedig egy külsőre kifogástalan, belülről azonban sebzett, szeretetre vágyó, ölelgetnivaló, mocskos szájú mackó.
Imádtam, ahogy a szereplőink kóstolgatják egymást, sokat nevettem rajtuk és a szenvedésükön, de közben hajtott a kíváncsiság is, hogy megtudjak többet Chase múltjáról. Az írónő lassan csöpögtette nekünk az információkat, amik kellően fenntartották az érdeklődésemet. Tökéletesen működött közöttük a kémia, kiegészítették egymást és felemelő volt róluk olvasni.

Ahogy mások is írták, valami hiányzott a könyvből. Csodálatos volt, de mégis marad egy pici hiány az emberben amikor leteszi. Talán túl gyorsan lett vége, talán még olvashattunk volna a mindennapjaikról. De ettől függetlenül tényleg egy szórakoztató, vicces olvasmánnyal volt dolgom, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkire, aki szereti a műfajt. Tökéletes nyári olvasmány, simán el tudom képzelni egy nyaralásra, strandolásra, vagy akár otthoni pihenésre is :)

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/06/vi-keeland-…

Magdi1017>!
Vi Keeland: A beosztott

Igazából nem okozott csalódást a könyv, de voltak benne unalmas részek, a sok kínlódás, mikor nyilvánvaló volt a kölcsönös vonzalom. Az elején Reese ódzkodik belebonyolódni egy korábbi pofára esés miatt, utána minden „verihepi”, aztán meg Chase mondja be az unalmast. A kevesebb néha több – nem hiszem, hogy élvezhetetlen lett volna, ha egy picivel kevesebb benne az indokolatlan szenvedés.
De amúgy jó volt, néhol mókás, néhol szomorú, pont amennyire kellett.
Chase múltja az igazán rettenetes, gondolom nem könnyű megbírkózni a lelkiismeretével, bár nem az ő hibája volt.
Azért szerethetőek voltak, és nem fogok nemet mondani Keeland további könyveire

Sippancs P>!
Vi Keeland: A beosztott

Engem már az első fejezettel megvett magának Vi Keeland és Chase Parker. Már ott, a Mogyis Kosárka után éreztem, hogy ebből a sztoriból szerelem lesz, és nem is kellett nagyot csalódnom.
Reese és Chase párosa imádnivaló volt. Nagyon tetszett, hogy nem estek rögtön egymásnak, hanem szépen, apránként fejlődött a kapcsolatuk, miközben rengetegszer évődtek egymással, húzták a másik agyát és mindent beleadtak, hogy megtörténjen vagy éppen ne történjen meg az, ami már az első pillanattól ott lebegett a fejük felett. Szerettem, hogy ebben a macska-egér játékban a lazaság mellett volt egy adag komolyság is (Peyton-mellékszál), ettől sokkal életszerűbbnek, hihetőbbnek tűnt a történet.
Amiért mégsem vagyok maradéktalanul elégedett, annak két oka van: egyrészről miután Chase és Reese spoiler, számomra kicsit leült a történet, másrészről a fordító is néha olyan fura szavakat, kifejezéseket használt, ami miatt nem győztem húzogatni a szemöldökömet (pl. „Akaszd fel magad!”). Ettől eltekintve azonban nagyon élveztem olvasni.
Hol a következő Keeland-könyv?

christine>!
Vi Keeland: A beosztott

Huh. Ezzel az értékeléssel nagyon nem leszek népszerű. :)))
Tényleg nem tetszett, sokkal-sokkal többre számítottam.

Az elején még érdekesnek, izgalmasnak és tényleg viccesnek tűnt az, hogy spoiler, de egy idő után kezdett rém unalmassá, gyerekessé és kínossá válni. Egyszer jó poén volt, tény, de utána már… eh.

Ez az egész rányomta a bélyeget a teljes cselekményre, számtalanszor visszatért, és emiatt Chase karaktere is gyerekes lett, mintha nem is egy férfi lett volna a főszereplő, hanem egy 16 éves kölyök, aki nem bír magával.

A visszatekintős részek ezzel szemben egy teljesen más hangvételű történetet adtak, abból egy sokkal vagányabb történetet ki lehetett volna hozni, vagy ha azt nem is, de remek alapot adtak volna ennek a történetnek. Kár, hogy nem tudta úgy kihasználni az írónő.

Olvasás közben az volt az érzésem, hogy a fordító az erotikus jeleneteknél mintha megnyitotta volna két ablakban is a szinonimaszótárt, az egyikbe spoiler, másikba a spoiler szavakkal, és amikor ezek jöttek a sorban, akkor vette az összes találatot mindre, és felhasználta azokat, már csak a szóismétlés elkerülése végett, hiszen ha egy jeleneten belül kétszer használjuk azt, hogy spoiler, akkor máris égszakadás, földindulás, a szerkesztő néni/bácsi pedig hisztizni fog. Ejnye-bejnye.

23 hozzászólás
Milli88 P>!
Vi Keeland: A beosztott

„A félelem nem akadályozza meg a halált. De lehetetlenné teszi az életet.”

Az eleje könnyed, vicces, pörgős, a vége felé már mélyebb dolgokat mozgat meg. Tetszett, mert egy könnyed kis erotikus olvasmányra vágytam, de ennél többet kaptam. Azt hittem, hogy egy délután alatt kiolvasós, rózsaszín, szexben gazdag sztorit kapok, ami könnyen emészthető és fiatalos. Megvolt benne a fent felsorolt kikapcsolódásra alkalmas rész, de ezek mellett komoly dolgokat is boncolgattunk olvasás közben.
A munkahelyi huzavona már kicsit sok volt, és a „nem vagyok neked elég jó” is kicsit már a végére unalmassá vált. Összességében jó volt, tetszett, mert a borító alapján nem arra számítottam amit végül kaptam és ez most nagyon jól esett. :)

Naiva P>!
Vi Keeland: A beosztott

Imádom Vi Keeland könyveit. Penelopé-val közösen mindig valami kedvemre valót írnak, de nagyon szeretem a külön-külön írt történeteiket is. Örültem, amikor megtudtam, hogy az Álomgyár Kiadó megismerteti a magyar olvasókkal is az írónő könyveit. Angolul olvasva valamiért nekem is jobban tetszett. Kíváncsi voltam a fordításra.
A humor is sokkal jobban átjött, az eredeti, szerintem simán NC-17-es besorolású borítóról nem is beszélve. spoiler Egyébként Reese és Chase szuper, nagyon összeillő párost alkottak, de az összes sphynx macska nevében kikérem magamnak, miszerint rondák lennének. Olyan csúnyácskák, hogy már szépek. Kikapcsolódáshoz tökéletes könyv.


Népszerű idézetek

Evika82 P>!

– Néha az ember nem is tudja, mi hiányzik neki, míg rá nem talál hirtelen.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Parker
2 hozzászólás
EditVagyok P>!

– (…) „A félelem nem akadályozza meg a halált. De lehetetlenné teszi az életet. ”

207. oldal

2 hozzászólás
_Enii_>!

Ne azon morfondírozz, mi lenne, ha!
Inkább azzal törődj, ami van!

370. oldal

3 hozzászólás
ap358 P>!

– (…) Félni azt jelenti, hogy hagyod, hogy a félelem uralja és irányítsa az életedet, és megakadályozza, hogy azt tégy, amit akarsz. Amikor viszont félsz, de szembenézel a félelemmel és úgy élsz, ahogy akarsz, az bátorság.

129. oldal

2 hozzászólás
ap358 P>!

(…) ha előszörre nem sikerül, próbáld újra meg újra!

134. oldal

4 hozzászólás
EditVagyok P>!

„Ha tudni akarod, kié a szíved, nézd meg, merre visz a lábad, amikor hagyod szabadon csatangolni. ”
(Ismeretlen szerző)

(első mondat)

vikcs>!

Milyen csodálatos dolog is a remény! Úgy növekszik benned, akár a vadszőlő, körbefonja a szívedet és melegséggel önti el.
Míg valaki szét nem tapossa, át nem gázol rajta. A vadszőlő indáinak szorítása ekkor egyre csak fokozódik, míg a vér már nem képes többé áthatolni a szívünkön, és akkor ez a kis jószág hamar feladja a küzdelmet.

344. oldal

EditVagyok P>!

– Drágám ismerlek, mint a tenyeremet. Nem azért emelted ezt a falat, hogy távol tartsd őt magadtól. Hanem azért, hogy élvezkedve nézd, amint lebontja, hogy megkaphasson.

172. oldal

vikcs>!

Minden ember maga felel a döntéseiért.

281. oldal

Kapcsolódó szócikkek: döntés

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Rowling: Harry Potter
Radnóti Miklós: Bori notesz
Sven Nordqvist: Findusz elköltözik
Zelk Zoltán: A három nyúl
Maja Lunde: Hónővér
Rotraut Susanne Berner: Téli böngésző
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
David Attenborough: Az élő bolygó
Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
Marilyn Miller: Túl a maffián