A ​beosztott 282 csillagozás

Vi Keeland: A beosztott

„A ​beosztott Keeland legjobb írása. Érzelmes és szenvedélyes. Minden, amiért érdemes romantikus könyvet olvasni.” – K. Bromberg, New York Times bestsellerszerző
„Imádtam ezt a könyvet. Egyszerűen zabáltam. Nem tudtam letenni.” – Aestas Book blog

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.
Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.
(tovább)

Eredeti mű: Vi Keeland: Bossman

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Chase Parker · Reese Annesley


Kedvencelte 40

Most olvassa 16

Várólistára tette 139

Kívánságlistára tette 127

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
vikcs P
Vi Keeland: A beosztott

Annyira kellettek már Vi Keeland könyvei a magyar olvasóknak! Örültem, hogy az Álomgyár Kiadó a szárnyai alá vette a könyveit, és elkezdi sorban hozni nekünk (remélem) mindegyiket. Alig várom, hogy az összes könyve a polcomon legyen :) Az eredeti borítók picit jobban tetszenek, bár azokat tömegközlekedésen takargatva tudnánk olvasni a különböző jóképű, félmeztelen fickók miatt, de a magyar borítók sem rosszak.

Mindkét főszereplőt megkedveltem, Reese egy abszolút szerethető, hétköznapi lány, Chase pedig egy külsőre kifogástalan, belülről azonban sebzett, szeretetre vágyó, ölelgetnivaló, mocskos szájú mackó.
Imádtam, ahogy a szereplőink kóstolgatják egymást, sokat nevettem rajtuk és a szenvedésükön, de közben hajtott a kíváncsiság is, hogy megtudjak többet Chase múltjáról. Az írónő lassan csöpögtette nekünk az információkat, amik kellően fenntartották az érdeklődésemet. Tökéletesen működött közöttük a kémia, kiegészítették egymást és felemelő volt róluk olvasni.

Ahogy mások is írták, valami hiányzott a könyvből. Csodálatos volt, de mégis marad egy pici hiány az emberben amikor leteszi. Talán túl gyorsan lett vége, talán még olvashattunk volna a mindennapjaikról. De ettől függetlenül tényleg egy szórakoztató, vicces olvasmánnyal volt dolgom, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkire, aki szereti a műfajt. Tökéletes nyári olvasmány, simán el tudom képzelni egy nyaralásra, strandolásra, vagy akár otthoni pihenésre is :)

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/06/vi-keeland-…

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Vi Keeland: A beosztott

Faltam a lapokat. Nagyon olvastatta magát.
Számtalan alkalommal nevettem, és jó párszor néztem széjjel a villamoson, vonaton, miközben a pikáns jeleneteket olvastam, hogy ugye senki nem tud beleolvasni a könyvembe. :D
Ajánlom a műfaj kedvelőinek, nem fognak csalódni.
spoiler
spoiler

2 hozzászólás
>!
Sippancs P
Vi Keeland: A beosztott

Engem már az első fejezettel megvett magának Vi Keeland és Chase Parker. Már ott, a Mogyis Kosárka után éreztem, hogy ebből a sztoriból szerelem lesz, és nem is kellett nagyot csalódnom.
Reese és Chase párosa imádnivaló volt. Nagyon tetszett, hogy nem estek rögtön egymásnak, hanem szépen, apránként fejlődött a kapcsolatuk, miközben rengetegszer évődtek egymással, húzták a másik agyát és mindent beleadtak, hogy megtörténjen vagy éppen ne történjen meg az, ami már az első pillanattól ott lebegett a fejük felett. Szerettem, hogy ebben a macska-egér játékban a lazaság mellett volt egy adag komolyság is (Peyton-mellékszál), ettől sokkal életszerűbbnek, hihetőbbnek tűnt a történet.
Amiért mégsem vagyok maradéktalanul elégedett, annak két oka van: egyrészről miután Chase és Reese spoiler, számomra kicsit leült a történet, másrészről a fordító is néha olyan fura szavakat, kifejezéseket használt, ami miatt nem győztem húzogatni a szemöldökömet (pl. „Akaszd fel magad!”). Ettől eltekintve azonban nagyon élveztem olvasni.
Hol a következő Keeland-könyv?

>!
szandrabene
Vi Keeland: A beosztott

Az a baj a mai romantikus könyvekkel, hogy nem tudják megtartani az arany középutat a nyálas és a pornográf között az írók. De ez a könyv más volt, ez tényleg gyönyörűen lavírozott a két véglet között.
Hóbortos volt, szerelmes, vicces, és erotikus is, de az elég finom módon volt közölve ahhoz, hogy az olvasó ne érezze, hogy a képébe vágnának egy full undi pornót.
Adott volt a tehetős fiatalember, és az új alkalmazott, egy csinos fiatal nő, ami így elég sablonosan hangozhat, de higgyétek el, nem volt az. Nem voltak jellemzőek a sallangok, néha ugyan forgattam a szemem, de az írásmód könnyed hangvétele miatt pihentető volt az olvasás. És mi mást akarhat egy könyvmoly, mint olvasni, és közben jókat derülni, vagy épp elszomorodni, dühösnek lenni, csak úgy boldognak lenni a szereplőkkel együtt.
Ezt adta ez a könyv. Kikapcsolt, pihentetett. Ugyan nem egy Jane Austin regény, de meg van benne minden, ami egy jó romantikus könyvhöz kell.

>!
BreeS
Vi Keeland: A beosztott

Vi Keeland Magyarországon megjelent első könyve egy igazi kikapcsolódás.
Pikáns, szenvedélyes…valóságos humorbomba!
A tökéletes vasárnapi olvasmány.
Igazi kényeztetőregény. <3

Bővebben: http://breestoriesandbook.blogspot.hu/2018/05/vi-keelan…

2 hozzászólás
>!
agi89
Vi Keeland: A beosztott

Nyááááháááá!
Szerelmes lettem!
Nagyon. :D

Nem hiába vártam már 1,5 éve hogy olvashassam!
Imádtam.
Minden oldalát.

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda
6 hozzászólás
>!
V_Ili P
Vi Keeland: A beosztott

Ez volt a második könyvem a szerzőtől.
Tetszik a stílusa, hogy van a történeteiben humor és komolyabb téma is.
Ez is jó volt, attól függetlenül, hogy kicsit sablonos volt.
Megismerkednek, egymásba szeretnek, szakítanak valamelyik démonai miatt, aztán a végén a happy end, bár az egy kicsit összecsapott volt.
Sokat dobott a sztorin Chase a maga lazaságával, lehengerlő stílusával. :)

>!
KATARYNA
Vi Keeland: A beosztott

Egy nap alatt kiolvasós, vicces kis Mogyis Kosárka.
Na.. nem hagyhattam ki. :D

Visszafogott kislány leszek..

Jó volt ez.. a kb. 18-19 fejezetig.
Amikor is párosodtak. Előtte vicces, egymással kekeckedős, alig vártam mi lesz a következő oldalon. Azután minden megváltozott. Frusztrált ez a sok régmúlt kitárúlkozás. Túl sok volt. Meg ez a legyünk együtt, de nekem a karrierem fontosabb maszlag.

És a vége. Most képzavar van, vagy fontosabb a végére reklámozni más könyveket?
Miért lett ilyen összetákolt a vége?

Olvasható, ajánlom. De nem a legjobb.
A borító meg egy f.s.
Egy vörös hajú nő kellett volna rá, „mogyorós” kosárkával… ha értitek mire gondolok..

17 hozzászólás
>!
Evika82 P
Vi Keeland: A beosztott

Újabb kedvenc könyvet és írónőt avattam a mai napon! :)
Még kb csak 10 oldalt olvastam a könyvből, amikor már biztosan tudtam, hogy ez a történet nekem hatalmas nagy kedvenc lesz. Mily meglepő, mire végeztem az olvasással ez az érzés ténnyé változott.
Annyira élveztem ennek a könyvek az olvasását. Reese és Chase is remekül kidolgozott, imádnivaló karakterek. Nem is tudom melyikőjüket szerettem meg jobban?
Na jó kit akarok hülyíteni, persze, hogy Chase volt a kedvencem! Újabb könyves álompasi került a háremembe!❤❤❤
Imádtam olvasni, ahogy Chase és Reese évődnek egymással. Jókat kuncogtam Chase férfias, kissé önelégült, spontán beszólásain, azon ahogy Reese-t kóstolgatta. :) Na jó azért Reese-t sem kellet félteni, olykor-olykor ő is keményen adta az ívet a pasinak. Szó szerint az első perctől kezdve izzott közöttük a levegő, amit ezek a szóváltások csak még jobban fokoztak.
Chase múltbeli háttértörténete is nagyon megérintette a szívemet, ezért akkor sem tudtam rá haragudni, mikor kicsit megingott és nagyon hülyén viselkedett, de teljesen megértettem a kétségeit, félelmeit. Azért nagyon-nagyon reménykedtem a happy end-ben. spoiler
Most pedig megyek és előrendelem az írónő következő könyvét, mert nekem az is KELL a polcomra.

8 hozzászólás
>!
Bitten
Vi Keeland: A beosztott

Apróságokat leszámítva, mint pl nyelvezet ("könnyedébben") hangulatos szerethető történet.
Tetszett hogy a mára szokványossá vált főnök alkalmazott viszonyt próbálta másra terelni Peyton/hajléktalan ….és hasonló szálakkal.

Úgy sajnáltam és ez picit szálka is maradt spoiler

Továbblépés – újrakezdés – gyász – büntetés és bűnhődés ;-)


Népszerű idézetek

>!
EditVagyok P

„A félelem nem akadályozza meg a halált. De lehetetlenné teszi az életet. ”

207. oldal

2 hozzászólás
>!
Evika82 P

– Néha az ember nem is tudja, mi hiányzik neki, míg rá nem talál hirtelen.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Parker
>!
ap358 P

– (…) Félni azt jelenti, hogy hagyod, hogy a félelem uralja és irányítsa az életedet, és megakadályozza, hogy azt tégy, amit akarsz. Amikor viszont félsz, de szembenézel a félelemmel és úgy élsz, ahogy akarsz, az bátorság.

129. oldal

>!
EditVagyok P

„Ha tudni akarod, kié a szíved, nézd meg, merre visz a lábad, amikor hagyod szabadon csatangolni. ”
(Ismeretlen szerző)

(első mondat)

>!
vikcs P

Milyen csodálatos dolog is a remény! Úgy növekszik benned, akár a vadszőlő, körbefonja a szívedet és melegséggel önti el.
Míg valaki szét nem tapossa, át nem gázol rajta. A vadszőlő indáinak szorítása ekkor egyre csak fokozódik, míg a vér már nem képes többé áthatolni a szívünkön, és akkor ez a kis jószág hamar feladja a küzdelmet.

344. oldal

>!
Ács_Milán

Félni azt jelenti, hogy hagyod, hogy a félelem uralja és irányítsa az életedet, és megakadályozza, hogy azt tégy, amit akarsz. Amikor viszont félsz, de szembenézel a félelemmel és úgy élsz, ahogy akarsz, az a bátorság.

129. oldal

1 hozzászólás
>!
EditVagyok P

– Drágám ismerlek, mint a tenyeremet. Nem azért emelted ezt a falat, hogy távol tartsd őt magadtól. Hanem azért, hogy élvezkedve nézd, amint lebontja, hogy megkaphasson.

172. oldal

>!
ap358 P

– (…) A mozgás kiűzi belőled a stresszt.
– Ahogy a bor is.
– Igen, de a testmozgás után remekül érzed magad másnap is.
– Ha meg bort iszom, nem emlékszem, mi történt előző nap.

29. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Reese Annesley
>!
Evika82 P

Kétségtelenül csodásan nézett ki, de orbitális seggfejnek tűnt.

9. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Douglas Preston – Lincoln Child: Az ereklyetartó
Delphine de Vigan: No és Én
Szilasi László: A harmadik híd
David Walliams: Büdöss úr
Caroline Solé: Szavazz rám!
James Bowen: Bob, az utcamacska
Benyák Zoltán: Csavargók dala
Denise George: Johnny Cornflakes