A ​beosztott 1112 csillagozás

Vi Keeland: A beosztott

Amikor ​az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.
Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.
Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott.
Amikor ez a szívdöglesztő… (tovább)

Vi Keeland: Bossman

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763434 · Fordította: Leyrer Ginda

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

112 tag · 50 karc · Utolsó karc: 2022. december 26., 11:59 · Bővebben


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Chase Parker · Reese Annesley


Kedvencelte 138

Most olvassa 30

Várólistára tette 154

Kívánságlistára tette 179

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: A beosztott

Nem tudom, hogy miért, de nekem ez a könyv eredetiben jobban tetszett. Ennek ellenére élveztem a könyvet, minden jó volt benne, a poénok, a szereplők, a Ronda Macsek, a cselekmény. Csak a borító szörnyű, lehetett volna az eredeti.

4 hozzászólás
Amaryll87>!
Vi Keeland: A beosztott

Szeretem az írónő könyveit. Könnyed, szórakoztató, romantikus, szenvedélyes.
Chase és Reese szuper páros. Külön külön is viccesek, főleg Reese a belső monológjaival. Chase meg szerelem pasi a rámenősségével, mégis türelemmel várja ki, hogy Reese vesse rá magát. Mondjuk nem tudom, hogy hogy bírt eddig várni, és nem bírtam volna :D Sajnálom, hogy Chasenek akkora hatalmas fájdalommal kellett megbirkóznia Payton elvesztésével. De a lényeg, hogy megtalálták egymást.

Kollár_Betti I>!
Vi Keeland: A beosztott

– Nem szeretek más nőkről fecsegni, amikor melletted ülök.

Mindig nehéz, amikor a főszereplők ennyire az elejétől kezdve és ennyire nyíltan vonzódnak egymáshoz. Mert hát az olvasóban egy idő után elkezd ott kattogni a kérdés, hogy mire várnak még és a könyv közepére már minden indok, ami arra irányul, miért nem jöttek még össze, csak kifogásnak hangzik az író részéről. És például A Másik srác, esetünkben Bryant pedig csak egy báb, aki a főhősnek kell kibúvóként, hogy ne vesse magát rögtön a főszereplő férfi karjaiba. Márpedig ezek a Bryantek többet érdemelnének, minthogy szimplán ki vannak kihasználva, míg a nőjük még a közös randijuk előtti zuhanyzás alatt is másra gondol, de az mégsem fordul meg a fejében, hogy szakítson A Másik sráccal.

Szóval. Chase-t bírtam, szórakoztatónak és sugarzónak találtam a szexi és eszes karakterét. A sztori szokásos Vi Keeland féle, egy váratlan találkozással az elején, majd lassan összefonodó kapcsolat kialakulásával, végül pedig a traumák és a problémák csúcsosodásával.

Kár, hogy ennyire hosszúra, elnyújtottra és vontatottra sikerült.

MissFortune>!
Vi Keeland: A beosztott

Ez most valahogy nem jött át igazán.
Nem mondom, hogy nem érdekelt a történet, viszont egyáltalán nem volt „ez a könyv letehetetlen” érzésem. Húztam-halasztottam magamhoz képest elég régóta..
Tulajdonképpen a szereplőkkel nincs semmi baj. Chase is cuki pasi, mindkettejüknek van egy elég bonyodalmas múltjuk, amit nehezen engednek el. Ez a mélyebb része tetszett a könyvnek.. csak nagyon sokáig húzta Vi az igazságot.. ahogy ez a romantikusoknál lenni szokott Viszont úgy érzem, hogy nem csak a könyvvel van baj, hanem velem is. Valahogy nem éreztem magaménak, illetve kivételesen nem érdekelt ez a nyálas, erotikus maszlag sem.

Ferger_Jolcsi P>!
Vi Keeland: A beosztott

Olvastam már ennél sokkal jobb romantikus köteteket is. Azt nagyon bírtam Chase-ben, hogy tök könnyen tudott a semmiből kitalálni történeteket, mint például amikor megismerkedtek Reese-zel a bárban, illetve az is aranyos volt tőle, hogy spoiler Reese bátyjáról, Owen-ről szívesen olvastam volna többet is, kár, hogy alig szerepelt a kötetben, ahogy Anna, Chase lánytesója is. Nagyon ki volt élezve ez a kötet a két főszereplőre, spoiler
Eddig még csak a Lázadó örököst olvastam az írónőtől, de az se lett kedvencem. Ebből a két kötetből még nem vonok le messzemenő következtetéseket, de szerintem nem lesz a kedvenc írónőm továbbra sem.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Vi Keeland: A beosztott

Faltam a lapokat. Nagyon olvastatta magát.
Számtalan alkalommal nevettem, és jó párszor néztem széjjel a villamoson, vonaton, miközben a pikáns jeleneteket olvastam, hogy ugye senki nem tud beleolvasni a könyvembe. :D
Ajánlom a műfaj kedvelőinek, nem fognak csalódni.
spoiler
spoiler

2 hozzászólás
vikcs>!
Vi Keeland: A beosztott

Annyira kellettek már Vi Keeland könyvei a magyar olvasóknak! Örültem, hogy az Álomgyár Kiadó a szárnyai alá vette a könyveit, és elkezdi sorban hozni nekünk (remélem) mindegyiket. Alig várom, hogy az összes könyve a polcomon legyen :) Az eredeti borítók picit jobban tetszenek, bár azokat tömegközlekedésen takargatva tudnánk olvasni a különböző jóképű, félmeztelen fickók miatt, de a magyar borítók sem rosszak.

Mindkét főszereplőt megkedveltem, Reese egy abszolút szerethető, hétköznapi lány, Chase pedig egy külsőre kifogástalan, belülről azonban sebzett, szeretetre vágyó, ölelgetnivaló, mocskos szájú mackó.
Imádtam, ahogy a szereplőink kóstolgatják egymást, sokat nevettem rajtuk és a szenvedésükön, de közben hajtott a kíváncsiság is, hogy megtudjak többet Chase múltjáról. Az írónő lassan csöpögtette nekünk az információkat, amik kellően fenntartották az érdeklődésemet. Tökéletesen működött közöttük a kémia, kiegészítették egymást és felemelő volt róluk olvasni.

Ahogy mások is írták, valami hiányzott a könyvből. Csodálatos volt, de mégis marad egy pici hiány az emberben amikor leteszi. Talán túl gyorsan lett vége, talán még olvashattunk volna a mindennapjaikról. De ettől függetlenül tényleg egy szórakoztató, vicces olvasmánnyal volt dolgom, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkire, aki szereti a műfajt. Tökéletes nyári olvasmány, simán el tudom képzelni egy nyaralásra, strandolásra, vagy akár otthoni pihenésre is :)

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/06/vi-keeland-…

Magdi1017>!
Vi Keeland: A beosztott

Igazából nem okozott csalódást a könyv, de voltak benne unalmas részek, a sok kínlódás, mikor nyilvánvaló volt a kölcsönös vonzalom. Az elején Reese ódzkodik belebonyolódni egy korábbi pofára esés miatt, utána minden „verihepi”, aztán meg Chase mondja be az unalmast. A kevesebb néha több – nem hiszem, hogy élvezhetetlen lett volna, ha egy picivel kevesebb benne az indokolatlan szenvedés.
De amúgy jó volt, néhol mókás, néhol szomorú, pont amennyire kellett.
Chase múltja az igazán rettenetes, gondolom nem könnyű megbírkózni a lelkiismeretével, bár nem az ő hibája volt.
Azért szerethetőek voltak, és nem fogok nemet mondani Keeland további könyveire

Sippancs P>!
Vi Keeland: A beosztott

Engem már az első fejezettel megvett magának Vi Keeland és Chase Parker. Már ott, a Mogyis Kosárka után éreztem, hogy ebből a sztoriból szerelem lesz, és nem is kellett nagyot csalódnom.
Reese és Chase párosa imádnivaló volt. Nagyon tetszett, hogy nem estek rögtön egymásnak, hanem szépen, apránként fejlődött a kapcsolatuk, miközben rengetegszer évődtek egymással, húzták a másik agyát és mindent beleadtak, hogy megtörténjen vagy éppen ne történjen meg az, ami már az első pillanattól ott lebegett a fejük felett. Szerettem, hogy ebben a macska-egér játékban a lazaság mellett volt egy adag komolyság is (Peyton-mellékszál), ettől sokkal életszerűbbnek, hihetőbbnek tűnt a történet.
Amiért mégsem vagyok maradéktalanul elégedett, annak két oka van: egyrészről miután Chase és Reese spoiler, számomra kicsit leült a történet, másrészről a fordító is néha olyan fura szavakat, kifejezéseket használt, ami miatt nem győztem húzogatni a szemöldökömet (pl. „Akaszd fel magad!”). Ettől eltekintve azonban nagyon élveztem olvasni.
Hol a következő Keeland-könyv?

vargasz___>!
Vi Keeland: A beosztott

Az a baj a mai romantikus könyvekkel, hogy nem tudják megtartani az arany középutat a nyálas és a pornográf között az írók. De ez a könyv más volt, ez tényleg gyönyörűen lavírozott a két véglet között.
Hóbortos volt, szerelmes, vicces, és erotikus is, de az elég finom módon volt közölve ahhoz, hogy az olvasó ne érezze, hogy a képébe vágnának egy full undi pornót.
Adott volt a tehetős fiatalember, és az új alkalmazott, egy csinos fiatal nő, ami így elég sablonosan hangozhat, de higgyétek el, nem volt az. Nem voltak jellemzőek a sallangok, néha ugyan forgattam a szemem, de az írásmód könnyed hangvétele miatt pihentető volt az olvasás. És mi mást akarhat egy könyvmoly, mint olvasni, és közben jókat derülni, vagy épp elszomorodni, dühösnek lenni, csak úgy boldognak lenni a szereplőkkel együtt.
Ezt adta ez a könyv. Kikapcsolt, pihentetett. Ugyan nem egy Jane Austin regény, de meg van benne minden, ami egy jó romantikus könyvhöz kell.


Népszerű idézetek

Evika82>!

– Néha az ember nem is tudja, mi hiányzik neki, míg rá nem talál hirtelen.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chase Parker
3 hozzászólás
EditVagyok>!

– […] „A félelem nem akadályozza meg a halált. De lehetetlenné teszi az életet. ”

207. oldal

2 hozzászólás
_Enii_>!

Ne azon morfondírozz, mi lenne, ha!
Inkább azzal törődj, ami van!

370. oldal

4 hozzászólás
ap358 P>!

– […] Félni azt jelenti, hogy hagyod, hogy a félelem uralja és irányítsa az életedet, és megakadályozza, hogy azt tégy, amit akarsz. Amikor viszont félsz, de szembenézel a félelemmel és úgy élsz, ahogy akarsz, az bátorság.

129. oldal

2 hozzászólás
ap358 P>!

[…] ha előszörre nem sikerül, próbáld újra meg újra!

134. oldal

4 hozzászólás
EditVagyok>!

„Ha tudni akarod, kié a szíved, nézd meg, merre visz a lábad, amikor hagyod szabadon csatangolni. ”
(Ismeretlen szerző)

(mottó)

vikcs>!

Milyen csodálatos dolog is a remény! Úgy növekszik benned, akár a vadszőlő, körbefonja a szívedet és melegséggel önti el.
Míg valaki szét nem tapossa, át nem gázol rajta. A vadszőlő indáinak szorítása ekkor egyre csak fokozódik, míg a vér már nem képes többé áthatolni a szívünkön, és akkor ez a kis jószág hamar feladja a küzdelmet.

344. oldal

EditVagyok>!

– Drágám ismerlek, mint a tenyeremet. Nem azért emelted ezt a falat, hogy távol tartsd őt magadtól. Hanem azért, hogy élvezkedve nézd, amint lebontja, hogy megkaphasson.

172. oldal

vikcs>!

Minden ember maga felel a döntéseiért.

281. oldal

Kapcsolódó szócikkek: döntés

Hasonló könyvek címkék alapján

Karina Halle: A lázadó herceg
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Lynn Painter: Mr. Téves Szám
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
Teagan Hunter: Let's Get Textual – Légy merész!
Emily Henry: A könyvek szerelmesei
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Elena Armas: Az amerikai szobatárskísérlet
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor