HorgolóZOO 4 csillagozás

színpompás horgolt állatkert
Veronika Hug: HorgolóZOO

Elő a horgolótűkkel! Bolondos állatkarnevál veszi most kezdetét!

Zöld fülű nyuszi ül a fűben, szaxofonon játszik a nyáj fekete báránykája, vagy tarka foltjait próbálja lenyalogatni a más stílusra vágyó zsiráf. Ebben az őrült színkavalkádban bármi megeshet, de ki bánja, amíg győzzük fonallal. Amilyen változatosak ennek a fonalállatkertnek a lakói, olyan egyszerű az elkészítésük.

Az alapformák – a test, a fej, a lábak és a fülek – remekül passzolnak egymáshoz, a jól követhető leírások alapján gyorsan és egyszerűen meghorgolhatjuk a kedvenc figuránkat. Vajon melyikük tetszik meg elsőre? A duci, rózsaszín víziló vagy a csibészes mosolyú sárkánygyerek? Bármelyik figurára esik a választásunk, a meghorgolása igazi kikapcsolódást jelent majd, új gazdájának pedig örömet szerez.

Eredeti cím: Häkeltiere

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Tölgy, 2016
84 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155636028 · Fordította: Mohácsi Anikó

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

LittleStar>!
Veronika Hug: HorgolóZOO

Veronika Hug: HorgolóZOO színpompás horgolt állatkert

Szuper kis könyv, meg minden, de kezdő kezébe nem biztos, hogy odaadnám. Nincsenek jelölve a figurák nehézségi fokozatai, ráadásul a minták se egyértelműek egy kezdőnek. Nekem is kétszer kellett elolvasni sokszor, pedig nem egy meg kettő figurán vagyok túl. Sok mindent elkészítettem a könyvből, bár még a hernyó meg a báránykák hátra vannak. Ami késik, nem múlik. :) Nagyon helyesek, meg aranyosak.
Sokszor egyébként az anyagmennyiség se stimmelt, hiába horgoltam hasonló fonalból (ergó ami náluk 50 g / 133m, akkor ami nálam ugyanennyi) totálisan nem fogyott el a mennyiség, vagy tök kevés volt. :/ Ráadásul a figurák a megadott fonallal se adják azt a méretet, amit ők ott feltüntettek. Cukik, édesek, imádom őket készíteni, de kezdőknek NE! Arra ott az Edwardos könyv, az talán valamivel egyszerűbb, vagy a Fonalmukik. De talán legjobb a YouTube és a horgolós csatornák. Aztán jöhet ez a könyv is akár. :)
(Ui.: Pali polip a best of nekem :DD)

Panni777>!
Veronika Hug: HorgolóZOO

Veronika Hug: HorgolóZOO színpompás horgolt állatkert

Nagyon cuki állatkákkal van tele ez a könyv, bár még csak most kaptam meg tesómtól, úgyhogy még nem próbáltam ki őket, így a minták reprodukálhatóságáról nem tudok nyilatkozni. Nagyon tetszenek a figurák, nem tűnnek egyszerűnek, alig várom már, hogy elkezdjem az elsőt! Köszi, @littlelinda! <3
Azóta megcsináltam: egy báránykát, aminek úgy éreztem, kicsit félreérthető a leírása, de végül meglett. Plusz egy nyuszitojást, ami nagyon cuki volt és egyszerű.

6 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karsten Selke: Állatkerti kaland
Rick Osborne – Gary Chapman: Tökéletes pajtás
David Attenborough: Egy ifjú természettudós történetei
Lawrence Anthony – Graham Spence: Babilon bárkája
Gerald Durrell: Állatkert a kastély körül
Kiss József: Röfi regénye
David Taylor: Hogyan lettem állatkerti orvos
Gerald Durrell: A lehorgonyzott bárka
Devecseri Gábor: Állatkerti útmutató
Gerald Durrell: Vadállatok bolondja