Riders (Riders 1.) 1 csillagozás

Veronica Rossi: Riders

For ​eighteen-year-old Gideon Blake, nothing but death can keep him from achieving his goal of becoming a U.S. Army Ranger. As it turns out, it does.

Recovering from the accident that most definitely killed him, Gideon finds himself with strange new powers and a bizarre cuff he can't remove. His death has brought to life his real destiny. He has become War, one of the legendary four horsemen of the apocalypse.

Over the coming weeks, he and the other horsemen--Conquest, Famine, and Death--are brought together by a beautiful but frustratingly secretive girl to help save humanity from an ancient evil on the emergence.

They fail.

Now--bound, bloodied, and drugged--Gideon is interrogated by the authorities about his role in a battle that has become an international incident. If he stands any chance of saving his friends and the girl he's fallen for--not to mention all of humankind--he needs to convince the skeptical government officials the world is in… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Ton Teen, 2016
368 oldal · ASIN: B00Y7S4PTS
>!
Ton Teen, 2016
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 0765382547

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Rileey>!
Veronica Rossi: Riders

Nagyon vártam ezt a könyvet a témája miatt, de jó nagy csalódás volt.
Rossi eléggé mellélőtt az elbeszélésmóddal, aminek így utólag látom az okát, de végig úgy éreztem, hogy távoli vált tőle a történet.
A másik nagy gondom a főhőssel volt, akin egyáltalán nem érződött, hogy nő írta, de az igen, mennyire erőltette, hogy macho legyen, és ez a machóság nekem nem jött be.
A könyv első felével elég nyögvenyelősen haladtam, lévén hogy ugyanaz ismétlődik újra és újra, de aztán a második fele már jobbnak érződött.
Azért persze akadt benne 1-2 jobb pillanat, a téma érdekes volt, a képességek és a lovak szuperek, és a többi lovast is bírtam.
Bővebben: http://chasingcraziness.blogspot.com/2016/02/veronica-r…


A sorozat következő kötete

Riders sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Ilona Andrews: Magic Slays
Marissa Meyer: Cress (angol)
Yana Toboso: Black Butler 2.
Rick Riordan: The House of Hades
Masashi Kishimoto: Naruto 29. (angol)
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Joss Stirling: Challenging Zed