Belelapozván a Hal- és vadételek könyvébe rögtön kedvet kapunk arra, hogy magunk is megkíséreljük előteremteni az ősi ízvilágot, az érlelt vadhús élvezetét: vaddisznókaraj borban párolva, nyúlgerinc angolosan, vörösborban sütött, sonkás, gombás vagy almával párolt fácán, marinírozott őzpecsenye, tejfölös őzszelet, őzgerinc rakott vagy narancsos, netán párolt vajas gesztenyével.
Hal- és vadételek könyve 1 csillagozás
Olvasóink kedvenc receptjei
Kedvencelte 1

Kiemelt értékelések
lena91>!


2 hozzászólás


Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve Olvasóink kedvenc receptjei
Ugyan a recepteket még nem próbáltam, mivel a vadhúst nem szeretem, viszont a halat annál inkább, de az meg olyan ritkán van itthon.
A receptek jónak tűnnek, nagyon gusztusosak a képek.
Nyáron, majd ha lehet kint grillezni kipróbálok 1-2 receptet:)
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval ·
Összehasonlítás - Judith M. Fertig: 500 halétel ·
Összehasonlítás - Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom ·
Összehasonlítás - Sabine Salzer: Halételek ·
Összehasonlítás - Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek ·
Összehasonlítás - Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel ·
Összehasonlítás - Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
·
Összehasonlítás - Pelle Józsefné: Halból készült finomságok ·
Összehasonlítás - Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre ·
Összehasonlítás - Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve ·
Összehasonlítás