Hal- ​és vadételek könyve 1 csillagozás

Olvasóink kedvenc receptjei
Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve

Belelapozván a Hal- és vadételek könyvébe rögtön kedvet kapunk arra, hogy magunk is megkíséreljük előteremteni az ősi ízvilágot, az érlelt vadhús élvezetét: vaddisznókaraj borban párolva, nyúlgerinc angolosan, vörösborban sütött, sonkás, gombás vagy almával párolt fácán, marinírozott őzpecsenye, tejfölös őzszelet, őzgerinc rakott vagy narancsos, netán párolt vajas gesztenyével.

>!
150 oldal · ISBN: 9786155101038
>!
Puedlo, debrecen
160 oldal · puhatáblás

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

lena91>!
Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve

Ugyan a recepteket még nem próbáltam, mivel a vadhúst nem szeretem, viszont a halat annál inkább, de az meg olyan ritkán van itthon.
A receptek jónak tűnnek, nagyon gusztusosak a képek.
Nyáron, majd ha lehet kint grillezni kipróbálok 1-2 receptet:)

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Judith M. Fertig: 500 halétel
Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom
Sabine Salzer: Halételek
Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek
Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel
Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve