Értékelések 33

BBianca>!
Vavyan Fable: Vészbejárat

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Kyra és Vis Major kalandjai folytatódnak…

Be kell valljam, hogy az elején kicsit untam, hogy megint az a téma, hogy Vis Major lelépett, de később megértettem, hogy miért is volt rá szükség.
A történet a szokott tempóban dübörög, a karakterek is hozzák az elvártakat. Én szeretem a Fable könyveket, szóval ezekben nincs hiba. Sőt, ez a kötet jobban is tetszett, mint az előző kettő. Visszahozta a Vis Major című kötet hangulatát, legalábbis nekem.
Mindent összefoglalva ez egy remek könyv!
Szia, élet!

Kiskópé P>!
Vavyan Fable: Vészbejárat

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Fu, nehezen, de lecsúszott ez is.
Sokadikra ez a visszajöttél most mi van, se veled, se nélküled, de ebben a részben az elején ez már sok. Éééés komolyan csak, mert harmadjára már megpróbál beletörődni pár belehalás után, hogy elment és vége, és találkozni valakivel, akkor őőőő bepalizott? Ááá ez erősen bicska…
+ Kyra kissé fura, hogy az önbizalma meg, amit nyújt valahogy nagyon eltávolodott…még jó, hogy ott van neki a pasas és megmenti, de sokszor ám.

Negyedik része ez a sorozatnak, szóval igazából már tudhatnám, hogy két fő szál fut végig, de még mindig kicsinál mindkettő. Az egyik, hogy ennyire most van vagy nincs, meg a félni a komolytól (de nekik legalább pozitív még így is, nekem negatívba vannak ezek meg) másik, meg ez a sok csodás eset… azt még megértem, hogy Kyra rémálmodik, mert ő LÁTTA, de hogy én is, aki csak olvastam, hogy ő látta.. waaa, nagyon nem az én sorozatom ez..

Bogci>!
Vavyan Fable: Vészbejárat

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Hát ez valami, borzongató volt. Kyra és Vis Major szuper páros. Rengeteget verekedtek, kapták a pofonokat. Sokszor sajnáltam őket. Világossá vált elöttem végre, hogyan is került hozzájuk Tommy.
A rosszfiúk itt is megkapták a méltó büntetést. Pörgős volt a könyv, megvolt benne a kellő csavar fordulat.
Jó volt olvasni. Kellőleg ki tudtam vele kapcsolódni. :)