Az indiai konyha gazdag és fűszeres fogásait az egész világon ismerik és szeretik. A hatalmas ország különböző területeinek más-más karakterű, hagyomá-nyos ételei a sok száz év alatt egész Indiát bejárták, így jöhetett létre ez a sokszínű és gazdag konyha. Ételeire leginkább a hihetetlenül sok fűszer jellemző, amivel egyáltalán nem spórolnak, az egzotikus-különleges ételek kedvelőinek őszinte örömére. Az már csak ráadás, hogy a fogások általában könnyen elkészíthetőek és egészségesek is. Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.
Indiai konyha 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: A világ konyhái GABO
Most olvassa 1
Kívánságlistára tette 3
Hasonló könyvek címkék alapján
- Szabó Csilla: Joshi Bharat világkonyhája ·
Összehasonlítás - Raj Tamás – Oláh Tamás: Aladdin konyhája ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás