Terítéken 0 csillagozás

A magyar vadgasztronómia receptkönyve
Vári Dávid: Terítéken

A bátorság a tányéron kezdődik!

Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. Lassan kitanulta Diana istennő mesterségének minden csínját-bínját.

Mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is, és most mindenki örömére a nagyközönség elé tárja kedvenc ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy megteremtse az ízek és a húsok harmóniáját, belecsempészve a tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket vagy a komponista egyesíti a ritmust a dallamokkal.

Könyvében 89 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig és a vaddisznóig. Közben pedig a terítékre kerülő állatokat is megismerhetjük, a vadász szemével.

>!
Boook, Budapest, 2019
keménytáblás · ISBN: 9786155417467

Várólistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Tolnai Kálmán: Horgászok és vadászok szakácskönyve
Tolnai Kálmán: Halat s vadat…
Tolnay Kálmán: Vadászok szakácskönyve
Robert Cuthbert – Jake Eastham: Vadászok szakácskönyve
H. Mészáros Erzsébet: Vadételek
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Borbás Marcsi: Édes békeidők