A ​mágusok ideje 7 csillagozás

Varga Szilárd: A mágusok ideje

Egy kis társadalomkritika, némi krimi és egy maroknyi spiritualitás forr eggyé a kezében tartott könyvben. Varga Szilárd regényében a mai elidegenedett létünk súlyos erkölcsi problémáira keresi a megoldást, hangsúlyt fektetve a nyitott szemmel és szívvel létezésre, a társadalmi felelősségvállalásra, az erkölcsileg önmagából kifordult nemzedékek ébredésére. A két szálon induló történet eggyé forr a megoldás keresésében, melyet az író a régi magyar táltos-hit világában talál meg. Mindazok, akik elolvassák a könyvet, érzelmi hullámvasútra ülnek fel. Megdöbbenés, szomorúság, felháborodás, izgalom, remény és bizakodás váltja egymást az olvasóban, miközben a történet a megoldás felé halad. Nyitott lélekkel… csakis így szabad hozzákezdeni Varga Szilárd nagyszerű könyvéhez.

>!
Krea-Graf, Budapest, 2022
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158206501

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Villant>!
Varga Szilárd: A mágusok ideje

Kedves Szilárd! Izgatottan fogtam könyved olvasásához! Lenyűgözött a történet első része,illetve döbbenet vett rajtam erőt. Valóban igy viszonyulunk embertársainkhoz?Igen!!!Ki a bűnös,a társadalom,vagy a törvényei? Mindkettő! Féltettem kortársaimat,akik a társadalom helyett itélkeztek szeretteik haláláért. Tudták,hogy börtön vár rájuk! Nem nekik kellett volna itélkezni! A börtön világa és Tamás atya megjelenése érdekessé tette a történetet. No,de ez a világ nem az én világom, azonban a kiváncsiság nem hagyott békén! Furcsa dolgok történtek,amelyek nagyobb része számomra kétségesek,de meggyőzott,hogy az energia átadás jótékony hatással van az ember szervezetére!!! Izgalom, feszültség,szomorúság,megoldás keresés, betekintés a sámán-ság, a táltos hit világába! OVASSÁK el,TANULSÁGOS! Jó szórakozást!

Emese0727_falakmögött P>!
Varga Szilárd: A mágusok ideje

Gyönyörű, felkavaró, tanulságos történet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akit érdekel ez a témakör és annak is akik ebben kevésbé hisznek, mert ennek a könyvnek számos mondanivalója, üzenete van és szerintem mindenki fog benne olyat találni amit hasznosítani tud. De ha csak annyit fog magába emelni, hogy kevésbé fogja félre fordítani a fejét egy rászoruló embertársa mellett, már nyert ő is és mindenki más is.

https://www.xn--falakmgtt-57ab.com/varga-szilard-a-magu…

szvmoni>!
Varga Szilárd: A mágusok ideje

Különleges könyv. Felkavaró mély gondolatok, érzelmek, energiák kavarognak benne. Hatalmas élmény volt olvasni. Hálásan köszönöm Szilárd.

krikoek>!
Varga Szilárd: A mágusok ideje

Nem vagyok egy könyvmoly, de ezt alig bírtam letenni.
Érdekes kezdés után fokozatosan belendül és visz, magával ragad.
Ajámlom a nagylányomnak + Nektek is.

VBarba>!
Varga Szilárd: A mágusok ideje

Tényleg ilyen a világ? Tényleg ennyire nem törődik egyik ember a másikkal? Tényleg ilyen érzéketlenek lettünk? Tényleg! Tényleg, és még egyszer tényleg…
Ilyen és ehhez hasonló kérdések jöttek folyamatosan, amikor a könyvet olvastam. Volt, hogy megkönnyeztem, volt, hogy jót mosolyogtam. Valóban egy érzelmi hullámvasút, nagyon mély és fontos mondanivalóval.
Ha nem ismerném az írót, most kíváncsi lennék rá!
Zseniális könyv, félelmetes mondanivalóval! Elgondolkodtató. Lebilincselő. Szép. Nehéz. Szomorú és mégsem.
Olvassátok, olvassátok! Én még hiszek a jóban! Hátha TI is…


Népszerű idézetek

petroczki_kitti I>!

Béla bácsi bólogatott, de nem tudott válaszolni, mert a szégyen és a félelem szorongatta a torkát. Aztán egy könnycsepp gördült le az arcán, miközben arra gondolt, hogy ennyire még sosem érezte magát kiszolgáltatottnak. De hát mit panaszkodjon? Hiszen „szerencséje volt".

7. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Hamvas Béla: Silentium / Titkos jegyzőkönyv / Unicornis
Robert Lawson: Fényben járók
Kováts Róbert: Csillagösvény
Halász Emese: Ignis
Kováts Tibor: Időutazásom története
Elisabeth Haich: Beavatás
Robert Lawson: Odaát
Szepes Mária: Raguel hét tanítványa
Farkas Bíborka: Druidaösvény
Kammerer Edina Bliss: Avalon hív – a misztériumutazás