Desszert ​szerelem 4 csillagozás

Sütni bárki tud
Varga Gábor: Desszert szerelem

Varga Gábor fiatal cukrász, a Gourmandia című nagysikerű könyv szerzője második kötetéből bárki megtanulhat igazán finom édességeket készíteni úgy, hogy garantáltan sikerélménye lesz közben. A precíz leírások és a fázisfotók megkönnyítik a munkát még azok számára is, akik eddig esetleg kevésbé voltak jártasak a kelt, az égetett vagy a kevert tészták világában. Nyugodtan bízzák magukat Gáborra, kövessék receptjeit pontról-pontra, és meglátják, hamarosan Önök is desszert-mesterekké válhatnak.

>!
Kossuth, Budapest, 2012
216 oldal · ISBN: 9789630971416

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
Ciccnyog IP
Varga Gábor: Desszert szerelem

Érthető receptek, lépésről lépésre leírva, és a legtöbbször képekkel illusztrálva az elkészítés menetét, így senki nem riad meg, tényleg egyszerűnek tűnik a sütés, de hát tényleg az, csak Varga Gábor képes arra, hogy azt a „minden fejben dől el” kapcsolót átállítsa a hasonló kuhnyetündérek fejében, mint amilyen pl. én vagyok, és elhisszük, amit nem hinni, hanem tudni kéne, hogy képesek vagyunk bármit megalkotni ezek közül és még ennél is többet. Az még tetszik, hogy volt, ahol írta, egy-egy hozzávaló drága vagy éppen nehezen beszerezhető nálunk, ezekre viszont ír alternatívát. Azért érezhető, melyik receptek azok, amelyeket elsőként érdemes kipróbálni, így a sikerélmény biztos meglesz, és nem veszi el a kedvünket a többi finomság elkészítésétől.
Egy pár receptet kiírok magamnak és alkalomadtán megpróbálom megalkotni. Nagyon szép, igényes kiadvány, ajándékba is tökéletes.
Amúgy meg olyan kis helyes ez a cukrász.^^

1 hozzászólás
>!
chica
Varga Gábor: Desszert szerelem

Nagyon guszta, igényes receptkönyv. Minden recept minden egyes lépése pontosan le van írva és képekkel illusztrálva, plusz még apró megjegyzések segítik az elkészítést. Azt nem állítom, hogy minden hozzávaló megtalálható egy átlagos konyhában, de megéri őket beszerezni. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Muffinok
Stahl Judit: Gyors muffinok
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sütemény és torta 33 színes ételfotóval
Korpádi Péter: Különleges muffinok
Gabula András – Halmos Monika: Csokoládés csodák
Elek Mária: Aprósütemények
Péter Jánosné: Sütemények és egyéb édességek