Az ​üdvözítő Istenkor 0 csillagozás

The Salvatory Divine Age / La bendita Era Divina de Dios / Das heilbringende Gotteszeitalter / Спacитeльнaя Зпoxa Бoгa / Tiden for den frelsende Gud / Spása Božieho veku / Epoca Dumnezeului mântuitor / L'Âge salvateur de Dieu
Varga Csaba: Az üdvözítő Istenkor

Feltámad-e és újjászületik-e most az emberiség és a földbolygó? Sorakoznak a válasz lehetőségek. A Vízöntő kor, az Új Aranykor és Istenkor mennyei álmai részben hasonló, részben más víziókat küldenek. Az már katartikusan bizonyos, hogy a jelenlegi Föld helyzete és a mai világrend dámai állapota teljesen megszűnik. Mindnyájan az ötödik dimenzióba emelkedünk.
    
Varga Csaba a legelsők között írt száz pontban összefoglalva átfogó és áldott jelenjövőképet az Új Emberről és az Új Földről. Az eddig végtelenül sokat szenvedő ember Szerelem és Szeretet Istenember lesz, s a bolygónk hosszú történelmében végre először Istenkor születik. Mind a kettő üdvözülés az Isteni Szeretet megváltó programja.
    
A 100 pontos összegzés a legfontosabb mennyei és a földi társteremtői feladatokat foglalja össze. Végül az is meglepően rendhagyó, hogy ez a könyv egy kötetben egyszerre kilenc nyelven jelenik meg! Boldogan köszöntjük az Istenkort!


Hasonló könyvek címkék alapján

Ágoston Katalin (szerk.): Szókincspróba 1.
Éri István – Végh Béla: Dictionarium Museologicum
Pipics Zoltán: Dictionarium bibliothecarii practicum
United in Diversity
Somlyó György (szerk.): Arion 12
Hepp Ferenc: Sportwörterbuch in sieben Sprachen / Sports Dictionary in Seven Languages
Dobroslawa Świerczyńska – Andrzej Świerczyński: Szólásmondások többnyelvű szótára
Salvador Dalí: Pater Noster
Karcsay Sándor – Jean Herbert (szerk.): Konferenciaszótár
Hepp Ferenc (szerk.): Kosárlabda