Gyógyító ​kövek 1 csillagozás

Ványik Dóra: Gyógyító kövek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​kövek erejét évezredek óta hívják segítéségül az emberek, ha varázslatra, gyógyító energiára, támogatásra van szükségük. Használták a sámánok betegségek és démonok ellen, de viselték koronás fők és az uralkodó osztály tagjai, mert hittek abban, hogy nem csupán gazdagságukat mutathatják meg ezzel, de a kövek bölcsességgel, hatalommal és akár hosszú élettel ajándékozhatják meg őket. Különleges történetek, legendák fűződnek hozzájuk, hiszen sokszínűségük, titokzatosságuk és erejük mindig is izgatták az
emberek fantáziáját és szerették volna megfejteni a bennük rejlő hatalmat. A kövek harmóniát, kiegyensúlyozottságot, örömet hozhatnak az életünkbe. Jó rájuk nézni, ékesítik viselőjüket, jó a kisugárzásuk. Ha megismerjük titkaikat, és tudjuk, milyen gond esetén nyújtanak kiutat, megkönnyíthetik a hétköznapokat. A könyv 50 különféle kő testünkre-lelkünkre ható tulajdonságaival ismertet meg, gyönyörű, látványos, színes fotókkal illusztrálva. Jó utat kívánunk a varázslatos kövek… (tovább)

>!
Central Médiacsoport, Budapest, 2015
204 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633411551

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

CéklaMániás P>!
Ványik Dóra: Gyógyító kövek

Szépen illusztrált. Akik az ásványgyógyászat elkötelezettjei, azoknak kedvenc könyve lehet. Szépen illusztrált és szerkesztett könyv.
DE! Sajnos pontatlan a könyv. Van benne egy hiba. Nem kerestem, találtam. A heliotróp ásványnál a két illusztrációval sajnos nem sikerült eltalálni az ásványt. Az egyiken egy malachit gyöngysor van, a másikon egy unakit jáspis. A kettő közül a jáspis áll közelebb az igazsághoz, mert az legalább a kvarccsoport egyik fajtája, pont mint a heliotróp. Küllemre egyikhez sem hasonlít.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vicky Wall: Aura Szóma
Anodea Judith: A csakrák bölcsessége
Nora Kircher: Drágakő-akupresszúra
Alla Svirinskaya: Energiatitkok
Walter Lübeck: Reiki
Ted Andrews: Aura
Chaterina Sutton: A shiatsu alapjai
Michael G. Smith: A kristályerő
Ladányi Ákos: A mantrák gyógyító ereje
Edgar Cayce: Karmadiagnosztika