Elbűvöl (Elbűvöl 1.) 27 csillagozás

Vanessa Fewings: Elbűvöl

Ha ​tetszett a 365 nap, tetszeni fog az Elbűvöl is!
Ismerd meg Mia Laurent és az Elbűvöl-ben, a legexkluzívabb Los Angeles-i felnőttklub csábító világában átélt élményeit.
Mia egy egyedülálló, huszonegy éves lány, aki egy Nyugat Hollywood-i boltban dolgozik, és arról ábrándozik, hogy egy nap divattervező válik belőle. Amikor váratlan felkérést kap, hogy dolgozzon az Elbűvöl-ben, L.A. gazdagoknak szánt vezető felnőttklubjában, Mia belemegy. A fizetés a legvadabb elképzeléseit is felülmúlja.
Mia a klub igazgató-helyettesének, a szőke és borongós kedvű Richard Booth-nak lesz a titkárnője. Richard nemcsak az egyik legszebb és leggazdagabb L.A.-i férfi, de a klub vezető dominánsa is. Miát egyszerre vonzza és megrémíti, amikor a férfi felfedi heves vágyait, amik semmihez sem hasonlítható, korlátokat nem ismerő gyönyörrel fenyegetnek. Mia tudja, hogy a vonzalma a vesztét okozhatja, de elsöprő érzései miatt védtelen a férfi közeledésével szemben.
Mia nem is sejti,… (tovább)

>!
Művelt Nép, Budapest, 2021
362 oldal · ISBN: 9789635800520
>!
Művelt Nép, Budapest, 2021
362 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156186683

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 58


Kiemelt értékelések

Beszterczei_Erika>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Igazából, nem ezt vártam ettől a könyvtől, kellemes csalódás volt számomra az első rész, mert nekem inkább volt romantikus, mimt BDSM könyv. Persze voltak benne 18+ részek, de nem annyi, mint amire számítottam.
Rengeteg benne az elütés, eddig engem ez sosem zavart, de ebben a könyvben nagyon zavaró volt, nem vonok le emiatt csillagot, hiszen maga a könyv, a történet nagyon tetszett. A két főszereplő Mia és Richard múltja nagyon felkavart és ledöbbentett, főleg a végén Miáé, nem gondoltam volna. A dominancia uralja a könyvet teljesen a 29. fejezetig, mikor már nem a fájdalmas gyönyör a cél, hanem új életet építeni együtt, szerelemben. Bár az zavart, hogy olyan hamar és hirtelen szerelmesek lettek. Cameronra a következő részekben nagyon kíváncsi vagyok, mi derül ki róla és mik is a valódi szándékai.
Várom a folytatást!

Demise P>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Ha meglátod ezt a könyvet, sikítva rohanj a másik irányba.
Van olyan, amikor egy angol nyelvű könyvet nem értek, mert olyan a szóhasználat. Itt magyarul se értettem, hogy mi történik. Csak kapkodtam a fejem, hogy ki, hol, mit és miért.
Főleg miért?
Richard egy gyáva nyúl, Mia pedig sötét, mint az éjszaka, Cameron az írásmód alapján minimum skizofrén, amikor először megjelent, teljesen másképp viselkedett, mint később.
Minden egyes oldallal egyre mélyebbre ásta magát a gödörben a történet, az abszurd és teljesen kidolgozatlan jelenetek, már-már önmaga paródiájává vált, ami nem lenne baj, ha nem venné magát komolyan.
Adtam már bugyuta erotikus műre idén viszonylag sok csillagot, mert annyira rossz volt, hogy hangosan nevettem rajta. Itt nem tudtam nevetni se, csak egyre jobban elborzadtam minden egyes újabb oldal elolvasása után.
Utánanéztem, hogy mégis hogy a tarka bocifarokba lett ebből egy nyolc részes sorozat. Az utolsó rész fülszövege volt az a pillanat, amikor az időnyerőm után nyúltam.
Soha nem kellett volna második pillantást vetnem erre a könyvre.

4 hozzászólás
B_Kittina P>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Előre is elnézést kérek mindenkitől, hogy így kezdem,de off

Középiskolában mindig megkérdezte tőlünk az irodalom tanárunk, hogy „Vajon mire gondolt a költő?”. Ezt a kérdést én is szívesen feltenném a kötet írójának. Mert ez a mű BDSMnek elég lightos, de romantikusnak sem az igazi…
Olyan, mintha félúton meggondolta volna magát a kedves Írónő írás közben.
Mia bugyuta, szinte idegesítő volt. spoiler.

A két férfi főszereplő is unszimpatikus volt a kezdetektől fogva. Cameron az egyik legfurább karakter, akiről olvastam…és Richard a másik. Őt se kedveltem meg, hiába a személyes tragédiája, ami picit puhíthatott volna a megítélésén.

spoiler
Lényeg a lényeg , engem nem bűvölt el.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2021
362 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156186683
Beusom24>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Elég vegyesek az az érzéseim. Az biztos , h ehez hasonló könyvet nem olvastam még. Először fordul elő velem, h nem tudok dönteni Cameron és Richard között. Azt hiszem mind a két pasi, nagyon oda van Miaért, meg akkor is, ha Cameron nem igazán mutatja ki.Elég érdekes az új munkahelye Mianak. Volt olyan rész, ahol isten bizony csak pislogva mertem olvasni. Az biztos , h érdekes a történet, én momentán azt hittem Richard sokkal nagyobb dologgal kellett megküzdenie anno. Nem azt mondom , h nem szörnyű ami vele történt, de valami nagyobbra számítottam. 100%hogy elfogom olvasni a folytatást, és nagyon kíváncsi leszek Cameronra, és h mi is fog közöttük történni. Alig várom , h olvashassam

gadacsifanni>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

A rengeteg Vi Keeland és társai után ez a könyv teljesen más volt. Nem egy tipikus történetet olvashatunk, bár sokszor Miáról és Richardról Anastasia és Christian története jutott eszembe.
A könyv nagyon olvasmányos, elragadja az ember figyelmét, de voltak benne unalmasabb részek is.
A tartalom leírása alapján kicsit többet vártam volna, de remélhetőleg a második és harmadik részben kibontakozik a történet.
(Team Cam♥️)

palinkasangela1>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Ez egy igazán különleges és izgalmas történet. Ami roppant érzékiséggel mutatja be a intimitás minden apró részletét. A fájdalom szó náluk nem ismer határokat. Mia es Richard története átlagon felüli. Nekem nagyon tetszett a könyv igazán felperzseli a kedélyeket. Egy teljesen más világba kapunk betekintést ,amely más nézőpontból mutatja be a szexualitást. Kíváncsian várom a folytatást ,vajon miket tartogatnak még a számunkra. ♥☺️
Úgy érzem engem is elbűvölt ez a könyv.

„Az igazi boldogságra csak úgy lehet rátalálni, ha az ember őszinte önmagával."

Bimbi_és_a_világ_könyvei>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Végigszenvedtem. Konkrétan. Szenvedtem. Kritikán aluli. Én bírom a BDSM könyveket, romantikusakat, erotikusakat. De legyen már valami sztorija könyörgöm! Ez a nyávogás, meg nyafogás meg nemtudomégmi. Egy nagy NEM ez a könyv számomra.

Mistaking>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Oké, kezdjük ott, hogy a 3 csillagot senki ne érezze lepontozásnak, egyszerűen csak sértő lenne többet adni.
Nekem nem tűnt annyira spontánnak a történet.. és néha azért meg kellett állnom mély levegőt venni.
Mia túl hamar belekeveredett valamibe, ami nem illett hozzá és utána már nem tudtam ettől elvonatkoztatni.
Nekem sose jött be ez a 2 pasihoz vonzódom dolog.. de egyébként nem volt bajom a könyvvel, hamar kiolvastam.. Talán ha más irányba megy a történet, akkor jobban megkedvelem.

_Milaya_ P>!
Vanessa Fewings: Elbűvöl

Weirdo… Nem tudom pontosan mit kellene erre mondanom, vagy reagálnom :/


Népszerű idézetek

Beusom24>!

– Szépen, nyugodtan. – Megválogatta a szavait, mintha minden egyes szó mögött időzített bomba rejtőzne. – Elindulunk ki a kertbe.

Beusom24>!

– Maga a legszebb lény, akit valaha láttam, és mostanáig hajlandó voltam lemondani magáról Richard kedvéért. – Lassabban kezdte szedni a levegőt. – Mostanáig.

Mistaking>!

Eszembe jutottak Lotte szavai.
Van valami gyönyörű a megtört emberekben, nem gondolod? Talán a kimondatlan ígéret, hogy megtörtsége miatt több lesz annál, mint ami most.

Beszterczei_Erika>!

-Lenyűgöző. Azt leszámítva, hogy dilidokinak nevezett. Kérem, ne tegye!

123. oldal


A sorozat következő kötete

Elbűvöl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Tiffany Reisz: A szent
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Mike Menders: Házinyuszi
Emma Chase: A királynő férjet keres
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi
Jennifer Ashley: Lord Mackenzie tébolya