„Meg kell adni az időt a kenyérnek” – mondja Vajda József, és éppen így adja meg az időt a szavainak is. Ahhoz, hogy a kenyérsütés roppant egyszerűnek látszó folyamatát lépésenként megmutathassuk, nem elegendőek a receptek. Van ott valami más is, ami nem adja könnyen magát, és amiért a könyv címe A kenyér lelke lett.
Józsi bármennyit tud beszélni a kenyérről, de közben mindig többről és másról is beszél. A teremtésről, a természetről, a tiszta alapanyagokról, a kísérletezésről önmagunkkal, a határaink feszegetéséről és átlépéséről. Így lett ez a könyv nemcsak gazdag receptgyűjtemény, hanem a Földről és a bennünket körülvevő világról szóló beszélgetés is, amelybe most az olvasók is bekapcsolódhatnak.
A kenyér lelke 2 csillagozás
Most olvassa 1
Várólistára tette 2
Kívánságlistára tette 13
Hasonló könyvek címkék alapján
- Borbás Marcsi: Édes békeidők 99% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Szakácskönyv 93% ·
Összehasonlítás - Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség 99% ·
Összehasonlítás - Péter Jánosné: Süteményeskönyv 96% ·
Összehasonlítás - Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv 92% ·
Összehasonlítás - Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened 94% ·
Összehasonlítás - Márk Szonja: Édesem süteményei ·
Összehasonlítás - Varga Gábor: Gourmandia ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek ·
Összehasonlítás