Kibeszélem ​az uram 21 csillagozás

Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Ronda dolog a más urán röhögni. Az enyémen meg még rondább! Jó, tudom, kibeszélni se volt szép, de akkor is. Különben se cikizésből beszéltem ki, dehogy. Éppen, hogy dicsértem! Fogvicsorgató akaraterejét (fogyózott), bravúros kézügyességét és zseniális logikai készségét (összecsavarozott két izét), családja védelmében tanúsított önfeláldozó küzdelmét (megvívott az egérrel), hihetetlen szívósságát, amely a halál torkából is megmenekítette (hapci!)… Szóval, ne tessék annyira kárörvendezni, meg könnyezve heherészni az én uram dolgain, hanem tessék gyorsan körülnézni, egy kicsit oldalra, igen, a fotel irányába. Na, ki piheg ott kissé borostásan, felpolcolt lábbal, sörrel és távirányítóval a kezében, fel-felhorkantva? Ugye, ugye… Erről jut eszembe, hogy az én uramnak a mások urához való döbbenetes hasonlósága pusztán a véletlen műve. Vág Bernadett 1999 óta a Hölgyvilág című magazin újságírója, 2002 májusától szerkesztője. Az olvasók néhány éve találkozhattak az urával a lapban.

>!
K.u.K., Budapest, 2005
130 oldal · ISBN: 9789639384989

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

PuPilla>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Egy-két óra alatt befalható színtiszta szórakozás a nemek örökös harcáról, a férfinem jellegzetes tulajdonságainak bohókás bemutatásával. És valljuk csak be, mindannyian ki-kibeszéljük életünk párját… így van rendjén ;)

Bővebben: http://pupillaolvas.blogspot.hu/2013/07/horkol-intez-sz…

20 hozzászólás
szilvamag_>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Rengeteget nevettem a könyvön, nagyon szórakoztató volt és bizony sokszor a férjemre ismertem olvasás közben.
(Bővebben a linknél)

3 hozzászólás
fülcimpa>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Ez egy nagy hehehe, meg hihihi volt, kaccantgatós könyvecske! El kell képzelni Vág Bernadett, vagyis Bari Urát, aki fogyókúrázik, szerel, főőőőz, horkol, megbetegszik, és hát mi Nők, tudjuk is, hogy milyen az! :) Újabb szórakoztató írás a szerzőtől.

l2njpx>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

A rengeteg rajongó vélemény miatt jobbra számítottam, mert ebben semmi különös nincs, bármenlyik picit ironikus humorú feleség rittyent ilyen a zuráról.

Joeymano>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Mondhatni vicces, meg szórakoztató. Aztán rájövünk, h tényleg. Tetszett a stílusa, jók a rajzok, jók a sztorik. Minden napra egy vicc. :)

Zsuzsanna_Hernádi>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Valamikor régen már olvastam és nagyon szerettem ezt a könyvet. Azután kölcsönadtam és nem kaptam vissza. Nemrégiben sikerült a rukkoláról beszereznem és rögvest újra is olvastam. Hát….. már nem egészen olyan volt az élmény, mint régen. Tetszett most is, de kicsit laposabbnak tűntek a történetek, mint anno. Ettől függetlenül persze aranyos meg szórakoztató, de azért a 4 csillagban a régi szép emlékek is benne vannak.

Szatti>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Hármast adtam a könyvre. Azért, mert néha elmosolyodtam. Az én kritikám az én Zuramról bőven merészebb, és viccesebb lenne… Ez egy átlagos, általános történéseket poénosan előadó könyvecske. Néhány óra alatt „megettem”, nem nagy nyomot hagyott bennem… Egynek jó volt, de semmi maradandó.

Jean>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Tetszett! Sokat nevettem rajta :) Vicces volt, ahogy kibeszélte az urát, de nem bántó, hanem szerető jelleggel. Azonosulni nem tudtam vele, mert az én uram nem ilyen, de apára néhol ráismertem :D

Szívecske>!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Valamikor régen emlékszem, hogy tetszett ez a könyv. De változott az ízlésem, erre már a nyári újraolvasások alatt rájöttem. Ez a sztorigyűjtemény is a változások áldozatául esett.
Untam. Mit érdekel már engem, hogy mit csinál egy házaspár, milyen kis anekdotákat él meg…már én is házas vagyok, lehet, ez az oka, hogy kevésbé érdekes.

Papírtigris >!
Vág Bernadett: Kibeszélem az uram

Nagyon szeretem Vág Bernadett stílusát, humorát! Végignevettem a könyvet, együltő helyemben olvastam ki. Ráadásul Szűcs Édua rajzai hozzá felejthetetlenek.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

fülcimpa>!

Mondhatnám még, hogy életem társa . De ez se jó, mert életünk társa , bár többet sejtet, mint pár, mondjuk legalább két hónappal, de a ceremóniára még ebből sem lehet következtetni, mi több, van egy kis furcsa mellékzöngéje neki. Mart ha sebtiben ejtjük ki, úgy is hangozhat: élettárs . Na már most élettársak tapasztalatom szerint csak monogramjukon vannak megnevezve, és mellbe vannak szúrva hirtelen felindulásból elkövetett szerelemféltés okán. (Minap is olvastam: elfogták K. A. 24 éves munkanélküli reszelőkészítőt, aki hét késszúrással megölte G. J. 21 éves élettársát …) Köszike, nem akarok élettársat .

8-9. oldal K.u. K. Kiadó 2005


Hasonló könyvek címkék alapján

M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok
Romhányi József: Szamárfül
Bálint Ágnes: Frakk, a macskák réme
J. Goldenlane: Csillagok szikrái
Janikovszky Éva: Ha én felnőtt volnék
Rejtő Jenő (P. Howard): A három testőr Afrikában és más történetek
Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek?
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
François Villon – Faludy György: François Villon balladái Faludy György átköltésében
Leiner Laura: Valahol