Likevadász 1 csillagozás

Urlieke Ruwisch: Likevadász

Eszméletlen! Alig kell várnia, és már záporoznak is a lájkok meg a szívecskék és a követők. Ezek tényleg mind őrá vannak rákattanva, és ez tök jó érzés. A virtuális élet az igazi élet, legalábbis neki. Mert itt ő is lehet valaki Hannah-nak kevés barátja van, és gyakran magányos. Bárcsak lehetne egyszer ő is népszerű! Még szerencse, hogy a hétköznapi identitása mellett van egy netes lénye is, akit egy csomóan követnek, és tömegével gyűjti be a lájkokat. Ám amikor könnyelműen feltesz egy enyhén szólva is merész fotót magáról, beüt a katasztrófa és lelepleződik. Valaki felismerte és zsarolni kezdi. A végeláthatatlan rémálomból, úgy tűnik, nincs ébredés.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Scolar, Budapest, 2019
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635090235 · Fordította: Szabó Zsuzsanna

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Anna_Geher
Urlieke Ruwisch: Likevadász

Egész jó kis könyv volt:-)
Érdekes ez a téma, amiről szól, meg a hosszabb, több figyelmet igénylő Jók és rosszak iskolája 2 mellé úgy éreztem, kell valami lazább is.
A könyv leginkább a tinikhez szól, az ő nyelvükön íródott, de egy felnőttnek is érdekes lehet, aki kicsit jobban meg akarja érteni a tiniket, az ő szemükkel látni a világot.
Nagyon megfogott a könyv, szerintem kellőképp felhívja a figyelmet, hogy nagyon gondoljuk meg, mit osztunk meg a világgal, mert ki tudja, ezzel milyen lavinát indítunk el. A könyv hangulata emiatt kicsit lehangoló, szomorú volt, ez nem nagyon tetszett, de nyilván ez egy ilyen témájú könyv, ez kell hozzá, hogy megértsük a lényeget.
A vége nekem kicsit lezáratlan volt spoiler de szerintem mindenkinek érdekes lehet, nekem legalábbis az volt.:-) Egy kisfilmet is el tudnék belőle képzelni.
További jó olvasást:)


Hasonló könyvek címkék alapján

Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz
Baróthy Borbála: Napos oldalad
Cathy Cassidy: Mályvacukor égbolt
Sharon Creech: Anya nélkül soha
Katharine L. Oldmeadow: A sárkányház titka
Ennie Smith: Kisasszonyképző
L. M. Montgomery: Forgószél
L. M. Montgomery: Pat úrnő
Blaskó Mária: Változnak az idők
Eleanor H. Porter: Az öröm játéka örök