Könyvünk célja, hogy a való, XX. század végi gasztronómia állapotának, s ízlésvilágának megfelelő ételleírásokat közöljön. Így nem a régmúlt értelmezhetetlen, s bizony fogyaszthatatlan étkeit taglaljuk, hanem a mának szóló praktikus recepteken át mutatjuk be konyhaművészetünk fejlődését – a gyökerektől a lombokig.
A magyarok asztalánál 0 csillagozás
A magyar gasztronómia 1100 esztendeje
Hasonló könyvek címkék alapján
- Terebess Gábor: Ezerízű Kína ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Lakoma 2. 92% ·
Összehasonlítás - Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya ·
Összehasonlítás - Mautner Zsófia: Így főzünk mi ·
Összehasonlítás - Molnár B. Tamás – Bittera Dóra: Konyhauniverzum ·
Összehasonlítás - Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek ·
Összehasonlítás - Kútvölgyi Mihály – Csizmadia András – Nyers Csaba: Gabonakonyha ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Évszakok ízei ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Európa konyhája ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: Főzd magad! 87% ·
Összehasonlítás