1 ​millió menü 10 csillagozás

Előételek, főfogások, desszertek
Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü

A változatos étkezéshez sok ötlet kell. Hétfő, Kedd, Szerda… telnek a napok, és sokszor gondban vagyunk, mi legyen az asztalon. Ehhez kíván segítséget nyújtani e válogatás, mely egyszerűségével és praktikusságával nem fog csalódást okozni. Lapozgassa kedvére!
Vízszintesen három részre osztott könyv, tetszőlegesen kombinálható menüsorok egy oldalon!

>!
Pannon-Literatúra, Kisújszállás, 2007
400 oldal · ISBN: 9789639677272

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Risus P
Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü

Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü Előételek, főfogások, desszertek

Ez a könyv szerintem alap lenne mindenkinek.
Egyrészt nagyon jó, hogy előétel-főétel-desszert részre van osztva és vágva(!). Igazából, olyan, mintha kártyákból állna ez a könyv, így a felesleges leírástól mentes, mégis ezekkel a kevés instrukcióval is teljesen jól el lehet készíteni. Másrészt, azért ajánlom, mert tényleg mindenki megtalálja a magának legjobb, legegyszerűbb receptet és már a kategóriázás is sokat segít a keresésben.
Rengeteg olyan recepttel találkoztam, amit már elkészítettem, és nagyon sok alap recept is megtalálható benne rántott hús, ami nagy segítség egy kezdő kis szakácsnak.
Egy bajom van a könyvvel, de ez igazán az enyém, hogy éhes lettem…

>!
ptagi P
Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü

Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü Előételek, főfogások, desszertek

Ez a szakácskönyv szerelem volt első látásra. Mégpedig azért, mert szuper praktikus a kivitelezése. Nemcsak a három részre szabdalt oldalakra gondolok, hanem leginkább arra, hogy nem fűzött, nem ragasztott, hanem spirálozott. Szuper! Kinyitom és nem csukódik be :)
(az élet apró örömei…)
Most pedig végig is böngésztem, szóval már a tartalmáról is tudok nyilatkozni.
Pont optimális arányban vannak benne (számomra) újszerű és a hagyományos ételek. Nincsenek beszerezhetetlen hozzávalók, túl bonyolult műveletek.
Viszont azért nem teljes 5 csillag, mert időnként nem elég részletesek a leírások, és a fázisfotók is jól tudnak jönni néha.

>!
Négygyerekanyja P
Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü

Tyihák Katalin (szerk.): 1 millió menü Előételek, főfogások, desszertek

Ami pozitívum: hihetetlen jó ötlet három részre szabdalni az oldalt, hogy egy helyre tudjuk lapozgatni a kiválasztott ételeket! Ez csúcs benne! Jók a képek is, a könyv is masszív.
Nekem valahogy mégsem jött be. Egy-két étel volt, amit elkészítettem belőle, és nem azért, mert a többi nem lenne jó, vagy túl extra lenne, …nem tudom. Valahogy maradtam a régi szakácskönyveimnél.


Hasonló könyvek címkék alapján

Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sajt- és tojásétel 33 színes ételfotóval
Marosiné Horváth Erzsébet: Magyar tájak ételei
Malcolm Hillier: Vendégvárás
Medgyesy Zsófia (szerk.): Vendégváró finomságok
L. Bobrov – L. Tyerehina: 500 recept burgonyával
Hans Joachim Döbbelin – Hermann Bulling: Ünnepek – Vendégvárás
Joanne Harris – Fran Warde: A francia piac
Mindnyájunk szakácskönyve
Lurz Gerda: A 100 legjobb jéghideg nyalánkság