Magyar ​halételek 0 csillagozás

Tusor András – Kozmér György: Magyar halételek

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Névtelen gasztronómiai sorozat

>!
Aranyhal, Budapest, 2001
74 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639394475

Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Pelle Józsefné: Csemegék könyve
Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Makay Béla: Szabadtűzön
Korpádi Péter: Hidegkonyhai remekek
Halász Zoltán: 350 világhírű recept