Death ​Note (Death Note 1-12.) 6 csillagozás

Tsugumi Ohba: Death Note

All 12 volumes of Death Note in one monstrously large edition!

This hefty omnibus combines all 2,400 pages of the megahit thriller into a single massive tome, presented in a beautiful silver slipcase. A perfect collectible conversation piece and a must-have for Death Note fans. Also contains an epilogue chapter never before seen in English!

Light Yagami is an ace student with great prospects—and he's bored out of his mind. But all that changes when he finds the Death Note, a notebook dropped by a rogue Shinigami death god. Any human whose name is written in the notebook dies, and now Light has vowed to use the power of the Death Note to rid the world of evil. But when criminals begin dropping dead, the authorities send the legendary detective L to track down the killer. With L hot on his heels, will Light lose sight of his noble goal…or his life?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2017
2400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421597713 · Illusztrálta: Takeshi Obata

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Psycho_Goreman P>!
Tsugumi Ohba: Death Note

Nagyon sokáig kimaradt az életemből a Death Note, de pár éve, végre végignéztem, nem rég újra, aztán úgy voltam vele, hogy muszáj lesz elolvasnom is. Sajna magyarul már nem kapható, vagy csak horribilis áron, vagy hiányosan, de szerencsémre rábukkantam erre a csodálatos All-in-One kiadásra és rögtön be is zsákoltam.
Az első dolog, ami szembetűnik, hogy a díszdoboz egyszerűen gyönyörű Nyilvánvaló Kapitány voltam, a második pedig az, hogy brutálisan vaskos kötet, ami félelemre adott okot, hogy nehezen lesz olvasható, vagy megtörik a gerince. Szerencsére mindkettő alaptalan volt. Na de térjünk a lényegre.
A sztori olvastatja magát és a terjedelme ellenére szerencsére nem igazán ül le a történet. Vannak benne ugyan kisebb logikai bakik, meg néha kicsit túltolják L gondolkodásmódját (főleg a teniszezés során), de ennek ellenére 1 remek alkotás. És szerencsére az animével ellentétben itt kapunk 1 kis áttekintést is, hogy mi történt a végjáték után és a bónuszfejezet is érdekesre sikeredett.


Népszerű idézetek

Psycho_Goreman P>!

Who'd want Ryuk for a pet? He ain't cute or nothin'.

451. oldal

Psycho_Goreman P>!

If you use your head, you can eat sweets without gaining weight though…

844. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Shungiku Nakamura: The World's Greatest First Love 1.
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.
Chica Umino: Honey and Clover 2.
Hitoshi Iwaaki: Parasyte 8.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 2.
Kyousuke Motomi: Beast Master 2.
Kore Yamazaki: The Ancient Magus' Bride 1.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 16.