Born, ​Darkly (Darkly, Madly Duet 1.) 4 csillagozás

Trisha Wolfe: Born, Darkly

He challenged her sanity.

She shattered his reality.

They dared each other…to the brink of madness.

A dark and twisted maze awaits criminal psychologist London Noble when she falls for her patient, convicted serial killer, Grayson Pierce Sullivan. As she unravels the traps, her sanity tested with each game, she's forced to acknowledge the true evil in the world around her.

*Trigger warning: confined spaces. Serial killers.

>!
CreateSpace, Washington, 2017
242 oldal · ASIN: B073FVJNL9
>!
CreateSpace, Washington, 2017
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781975957988

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Brigi__>!
Trisha Wolfe: Born, Darkly

Ez egy fantasztikus könyv volt. Ez volt az első könyvem az írónőtől, de nem az utolsó. Eszméletlen milyen jól visszaadta a kirminálpszichológiát. A legjobban a beszélgetéseket élveztem Grayson és London között a terápián. Semmi extra nem volt benne, de mégis adott valami pluszt. Intim környezetet teremtett, amiben én, mint olvasó rettentő könnyen bele tudtam élni magam és napokig nem eresztett.
Érdekes kérdést boncolgat a könyv. Vajon kik az igazi gonoszok? A könyv válasza az, hogy mindenki. Ennyire egyszerű. És ha jól belegondolunk mindenkiben ott rejtőzik a gonoszság. Van, akiben ez jobban felszínre tör, van akiben kevésbé.
Grayson hitt abban, hogy jobbá teszi a világot azzal, ha kiiktatja a „gonoszokat" világból. De az ő elképzelése szerinti rosszakat. Volt olyan szituáció, amikor egyet értettem vele, de a metódussal nem, amit választott.
London karaktere szintén kettős. Egyrészt érzi, hogy másképp is meg lehet oldani ezt a kérdéskört, ugyanakkor tudja, hogy Grayson elmélete megállja a helyét.
Ez a történet elkalauzol egy sötét helyre. Megtanította Londonnak, hogy fogadja el magát olyannak amilyen.
Briliáns történet volt.

7 hozzászólás
LyennSunny>!
Trisha Wolfe: Born, Darkly

Őszintén szólva a könyv felénél úgy éreztem hogy feladom, olyan lassan haladtunk előre a történetben. De ahogy átbillentem a holtponton, az események beindultak és eszméletlen jó Dark Romance lett a végére. Megkockàztatom Grayson vetekszik Benny-vel (Pretty Lost Dolls), lehetetlen nem drukkolni a pasinak. Szóval nagyon ajánlom ezt a könyvet a Dark Romance műfaj kedvelőinek. :)


Népszerű idézetek

LyennSunny>!

“Do we love each other, or are we merely crazy for each other? I know I’m crazy—maddeningly crazy for you. Obsession is a far more evocative emotion than love.”

LyennSunny>!

“We’re monsters.” I look at him then, breathless and torn. “And our love is this monstrous thing that will devour us.”

Brigi__>!

Her mouth pops open. Before she can blurt a practiced retort, she checks herself. “Why would I not want it to work?”
I shrug as I ease back into the chair. “Because seeking the answer on how to fix the sick and deviant is boring. You’re really seeking to understand why you’re so drawn to it. Which is far
more interesting.”

Brigi__>!

“Why not traps? Aren’t we all victims of some sort of trap? A wife trapped in an unhappy marriage. A child trapped in a loveless family. A woman trapped in a profitless, unfulfilling
career.”

LyennSunny>!

His deep laugh vibrates against my legs. “I am sick. I’m lovesick. But all love is a sickness. People do things to each other…couples employing deceptive tactics to try to change one another. Make them into a better version of themselves in the name of love. We’re just more honest about it. We don’t have to sugarcoat the process.”

Brigi__>!

“A crime of passion suggests an act of immediacy. Charles Reker, after careful analysis, proved to be aware of his wife’s infidelity for over a year. Like you, Mr. Hatcher, Mrs. Reker was obvious in her attempts to hide the affair. So if you’re suggesting that an affair
alone is motive enough for murder…then I would be very wary of going through with your weekend plans.”

Brigi__>!

I admit an early morning blood bath is an extreme way to greet the day, even for me—but I’ve dealt with worse.

Brigi__>!

“I’m not law enforcement. I think a moniker or nickname gives the public a way to connect—for lack of a better word—with something they can’t understand, yet fascinates them.”

Brigi__>!

Grayson is about to be convicted in another state—one that has the death penalty.
He wants me to save his life.

Brigi__>!

But the single most interesting thing about my psychologist is this: I make her curious.
Not in a professional sense – though I'm sure that's how it started; a small flame sparked into existence – but the deep-seated , scary curious. The kind of curious that drives good girls bad.


A sorozat következő kötete

Darkly, Madly Duet sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

K. L. Slater: Liar
Sarah Brianne: Vincent
Cora Reilly: Bound by Hatred
C. J. Roberts: Captive in the Dark
Jessie Cooke: Kat
Joanna Wylde: Silver Bastard
Tillie Cole: It Ain't Me, Babe
M. Robinson: El Santo
Mia Knight: Once A Crime Lord