Twelve ​Days of Christmas 10 csillagozás

Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Christmas ​has always been a sad time for young widow Holly Brown, so when she's asked to look after a remote house on the Lancashire moors, the opportunity to hide herself away is irresistible – the perfect excuse to forget about the festivities. Sculptor, Jude Martland, is determined that this year there will be no Christmas after his brother runs off with his fiancee and he is keen to avoid the family home. However, he will have to return by Twelfth Night, when the hamlet of Little Mumming hold their historic festivities and all of his family are required to attend. Meanwhile, Holly is finding that if she wants to avoid Christmas, she has come to the wrong place. When Jude unexpectedly returns on Christmas Eve he is far from delighted to discover that Holly seems to be holding the very family party he had hoped to avoid. Suddenly, the blizzards come out of nowhere and the whole village is snowed in. With no escape, Holly and Jude get much more than they bargained for – it looks… (tovább)

>!
HarperCollins, London, 2010
416 oldal · ISBN: 9781847561152
>!
Avon, New York, 2010
418 oldal · ASIN: B0048EJTQA

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Arianrhod P>!
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

Ez volt Trisha első könyve, amit olvastam. Ez volt az a könyv, amiért összeszedtem az összes elérhető, eddig megjelent művét. És ez az a könyve, ami szerintem a legjobb. Ez is ízig-vérig karácsonyi történet, ebben is sok titokzatos és furcsa szerzet szerepel. Megérinti a mítosz is, a Morris-táncosok ősi, máig élő hagyománya a pogány korból.
Megható, hogy egy idegen milyen rövid idő alatt be tud épülni egy kis közösség életébe, ha szeretettel és megértéssel közelít. És a csodás fickóról ne is beszéljünk, aki végül gondoskodik arról, hogy a magányos és szomorú hősnő állandó részévé váljon a közösségnek, és a családnak is.

Berike>!
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

Kedves karácsonyi történet, melynek főszereplője Holly Brown, aki özvegy. Át tudom érezni, milyen lehet az, amikor egyedül kell tölteni a karácsonyt, ezért is fogadja el a lehetőséget, hogy az ünnepeket nem otthon kell töltenie – elvállalja, hogy vigyáz egy házra Lancashire lápvidékén.
Jude Martland, akinek összetörte a szívét öccse és a „volt” menasszonya, szintén menekül. Az élet útjai azonban kiszámíthatatlanok – aki kíváncsi arra, mi történik ezzel a két emberrel, olvassa el ezt a könyvet. Szerintem érdemes.

KNW I>!
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

A cute Xmas story where one can fully understand this fabulous tradition of the 12 days of Christmas. My only sorrow with this book was that it contained too much description and much less dialogue.

D_Erika>!
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

Egy igazi karácsonyi történet, ami számomra tökéletes!
Van benne romantika, kis angol falu a világtól elzárva a havazások miatt, karácsonyi sütés-főzés, egy picike rejtély. Sok-sok kedves, szerethető karakterekkel, és egy nem annyira szerethető karakterrel (Coco/Horlicks) :)
Szivetmelengető regény volt számomra, amit végig élveztem.

SinkaZsuzsanna>!
Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

Nahát, hogy ez a könyv mennyire jó volt! Az első fejezet megvett kilóra, hook, line and sinker. Karácsony, hótól elzárt kis angol falucska és udvarház, sütés-főzés, kedves karakterek, helyzetkomikum. Én bizony továbbra is szeretem a középkorú brit írónéniket. (Na, jó, nem mindet, csak akik ilyen melegszívű történeteket írnak.)


Népszerű idézetek

Etike P>!

Some children were making a snowman near the church and it all looked picturebook with its coating of snow… until I saw where the children had chosen to stick the carrot.


Hasonló könyvek címkék alapján

Zoe Sugg: Girl Online (angol)
Sarah Morgan: The Christmas Sisters
Josie Silver: One Day in December
Natalie Cox: Mutts and Mistletoe
Milly Johnson: A Winter Flame
Kerstin Gier: A Castle in the Clouds
Richelle Mead: Frostbite
Sarah Morgan: Sleigh Bells in the Snow
Debbie Macomber: Merry and Bright
Jay Asher: What Light