Karácsonyi ​szerelem 14 csillagozás

Trisha Ashley: Karácsonyi szerelem

Közeleg a karácsony

A karácsony mindig is szomorú időszak volt a fiatal özvegy, Holly Brown számára. Ezért amikor felkérik, hogy vigyázzon egy mindentől távol eső házra a lancashire-i lápvidéken, nem képes visszautasítani az ajánlatot, mivel ez tökéletes ürügy arra, hogy megfeledkezhessen az ünnepről. A ház tulajdonosa, Jude Martland szintén távol akarja tartani magát a családi karácsonytól, mivel a legutóbbi alkalommal az öccse megszökött a menyasszonyával. Ám amikor arra kényszerül, hogy váratlanul hazatérjen, azt látja, hogy minden a feje tetejére állt, és úgy tűnik, Holly van az események középpontjában. Amikor pedig a hófúvás elzárja az utakat, senki nem szökhet el. A kénytelen összezártságban Holly és Jude sokkal többet kapnak az ünneptől, mint amire számítottak – és ezt a karácsonyt soha nem fogják elfelejteni!

Eredeti mű: Trisha Ashley: Twelve Days of Christmas

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634572350 · Fordította: Palásthy Ágnes

Most olvassa 5

Várólistára tette 82

Kívánságlistára tette 168

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Lobo P
Trisha Ashley: Karácsonyi szerelem

Nem vagyok az a típus, aki direkt keresi a karácsonyi történeteket, hogy hangolódjak az ünnepekre, persze ha ilyen akad a kezembe, nem menekülök előlük. Például most sem, és megint azt kell mondanom, hogy Trisha Ashley roppant jó választás erre is. Már az előző könyvében is imádtam a karácsonyi készülődést, itt meg másról se szól az egész regény, mint hogy veszi le lábáról Hollyt az ünnep hangulata. A nő igazából mindig egyedül volt, özvegy nagymamája nevelte (akiről sok érdekes dolog derül ki a történet folyamán, hiszen a lány elkezdi olvasgatni régi naplóit), nem volt körülötte nagy család és rövid házassága után saját maga zárt ki majd minden barátot az életéből. Itt viszont nyakába kap egy fura famíliát, a saját dinamikájával, a karácsonyért rajongó háborús veteránnal, feleségével a régi tévés szakácsnővel, aki nem hajlandó elismerni, hogy tudása felett eljártak az évek, s fenntartással kezel majd mindent, amit az amúgy séfként dolgozó Holly csinál. De van állatimádó nagynéni és elveszett, emós tinédzser is, meg a Martland fivérek a maguk konfliktusaival, az öreg kertész, meg a középkorú mindenes, akiket levesz a lábáról Holly főzőtudománya és egy régi rejtély, ami a nagymama naplóját illeti…
Ha a karácsonyi hangulat megteremtéséhez keres az ember olvasmányt, ami szórakoztat és megható is kicsit, arra tökéletesen alkalmas ez a regény.
Részletesen: http://olvasonaplo.net/olvasonaplo/2017/11/19/trisha-as…

>!
Gabcsi77
Trisha Ashley: Karácsonyi szerelem

Először is közel 500 oldal… gondoltam magamban,ezt tuti nem olvasom végig..de meglepett..Holly története igazán nem hétköznapi,inkább meseszerű, drámaian persze…de közben ott vannak azok a csípőből vágott válaszok,amik megmutatják a humoros oldalát,amit kár lett volna kihagyni..és azok az ételek… tényleg meghozza a készülődés hangulatát:-) jól tettem,hogy a másik könyvét is megrendeltem,nem hiszem,hogy csalódni fogok:-)

>!
kratas P
Trisha Ashley: Karácsonyi szerelem

Ez kedves volt. Nem rendelkezik magvas mondanivalóval, de arra amire szánták – szórakoztatás és karácsonyi hangulat megteremtése – tökéletesen alkalmasnak bizonyult.
Időnként jókat lehet rajta mosolyogni, meg lehet rajta hatódni és lehet még álmodozni is :)


Népszerű idézetek

>!
kratas P

– Cocót a maga szobájában találtuk az előbb, amint a hashajtói után kutatott.
– Csak azért, mert már alig maradt a táskámban – felelte Coco durcásan. – Csak még egypárat szerettem volna.
– Attól tartok, lehúztam a vécén az egészet. Kihagyva a közbülső lépést, ha úgy vesszük – ismertem be, mire ő kissé hisztérikusan megvádolt, hogy tönkre akarom tenni az alakját, a karrierjét és az egész életét.

395. oldal

>!
Betonka_Wass 

… – Erről jut eszembe, nem tudod esetleg, mi volt az a fekete dolog abban a szendvicstekercsben, amivel megkínált engem?
– Az egy féltékenyen őrzött titok. Én darált büdös autóguminak hívom.
– Ez elég találó leírás – ismertem el.

8. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Richard Paul Evans: Hol lehet Noel?
J. D. Robb: Halálos Ünnep
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor
Szűcs Erika – Szabó Péter – Németh Krisztina – Keresztesi Dorottya – Nádasi Krisz – Tolnai Norbert: Rejtelmes karácsonyok
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Carole Mortimer – Miranda Lee – Michelle Reid: A karácsonyi látogató / Felmelegített szerelem / Békából királyfi
Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak
Karen Rose Smith – Karen Templeton: Karácsonyi készülődés / Kedves Mikulás!
Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily 12 napja
Debbie Macomber: Tizenkét nap karácsonyig