Daughter ​of the Pirate King (Daughter of the Pirate King 1.) 4 csillagozás

Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King

There will be plenty of time for me to beat him soundly once I’ve gotten what I came for.

Sent on a mission to retrieve an ancient hidden map—the key to a legendary treasure trove—seventeen-year-old pirate captain Alosa deliberately allows herself to be captured by her enemies, giving her the perfect opportunity to search their ship.

More than a match for the ruthless pirate crew, Alosa has only one thing standing between her and the map: her captor, the unexpectedly clever and unfairly attractive first mate, Riden. But not to worry, for Alosa has a few tricks up her sleeve, and no lone pirate can stop the Daughter of the Pirate King.

>!
320 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781250095961

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

>!
Arym P
Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King

Azt kaptam, amit vártam: egy izgalmas történetet, amelyben egy belevaló és nagyszájú kalózhercegnő „fogolyként” teljesíti apja megbízását.
A könyv első felében szinte semmi nem történik , viszont Riden és Alosa pillanatai úgy feldobják, hogy az olvasó észre sem veszi és már el is repült az a pár oldal. Mindezt úgy, hogy továbbra is ellenségek maradnak , nem lépnek át a csöpögős instalove fázisba és a „ketten a világ ellen” helyzetbe sem.
Aztán jön a csavar és beindulnak az események. *-*
Örülök, hogy a kezembe került ez a kis YA. Nem túl hosszú, így nem vesz el sok időt bár amilyen pörgős valószínűleg nekem fel se tűnt volna még pár oldal…, könnyen magába szippantja az embert. Persze számos nyitott kérdés van még, amire a következő részekben remélhetőleg választ kapunk. :)
Élvezetes és szórakoztató, engem megvett. Várom a folytatást!

2 hozzászólás
>!
_NaRa_ I
Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King

Nagyon tetszett. Könnyed, humoros regény, amit nem szabad túl komolyan venni: szóval aki életszagú hajózós-kalózos kalandsztorira vágyik, az ne ebbe a könyvbe keresse.. :D A kalózkodás idillikusabb oldalát fogja meg a regény és mítoszokkal tarkítja fel, de a fókusz inkább a badass főhősnőn és Riden első tiszt szócsatáin van a könyv első felében, aztán a második felében már a cselekmény is jobban elkezd pörögni.

>!
szonja08760
Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King

Annyira aranyos volt. Izgalmas, nem csöpögős, érdekes. Erős női karakterrel és jó kis szócsatákkal tarkított regény. Olyan érzésem volt, mintha egy fiatal Kate Daniels (Ilona Andrews) történetet olvasnék. Nagyon várom a második kötetet, mert kíváncsi lettem mi is van valójában azzal a Kalózkirállyal, milyen ember ő, mi a célja.
Gyorsan csúszik, nem hosszú kalandos történet, így nem hiszem, hogy bárki tovább olvasná 3 napnál. :) Bátran ajánlom egy kis kikapcsolódáshoz.


Népszerű idézetek

>!
_NaRa_ I

Some people say you have to find yourself. Not I. I believe we create ourselves to be what we want.

>!
_NaRa_ I

So tell me, fearless Riden, first mate of the Night Farer, if he kills men for shorting him on money owed, what do you think he will do to the man who have taken his daughter?


A sorozat következő kötete

Daughter of the Pirate King sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: The Assassin's Blade – Az orgyilkos pengéje és más történetek
Diana Gabaldon: Az utazó 1-2.
William Goldman: A herceg menyasszonya
William Goldman: The Princess Bride
Elizabeth Isaacs: The Light of Asteria – Kailmeyra's Last Hope
Carrie Vaughn: Steel
Cassandra Clare: Üvegváros
Kerstin Gier: Smaragdzöld
J. L. Armentrout: Obszidián
Susan Ee: End of Days – A vég napjai