Kutya-testbeszéd 7 csillagozás

Trevor Warner: Kutya-testbeszéd Trevor Warner: Kutya-testbeszéd

Ugat a kutyám. Vajon mit akar mondani nekem? A Kutya-testbeszédből megtudhatjuk. És még nagyon sok minden mást, például azt, hogyan kommunikál kedvenc négylábúnk kutyatársaival. s hogyan velünk, emberekkel és a gazdival.
A könyvet szakavatott és tapasztalt háziorvos állította össze, aki könyvében kitér arra is, hogyan reagálnak a kutyák a stresszre, hogyan jelzik félelmeiket, s miért ásítanak olyankor, amikor nem is álmosak. Elmondja, hogyan ismerkednek meg a kölykök a világgal, milyen fejlődési szakaszokat élnek meg, s mit miért csinálnak. De azt is megtudhatjuk belőle, miért olyan fontos a játék, s mi indítja arra kedvencünket, hogy papírmasér kreáljon a vasárnapi újságunkból.
A Kutya-testbeszéd a jellemző kommunikációs- és viselkedésjegyek száz leggyakoribb fajtáját gyűjti csokorba, s ad hozzá magyarázatot. De azt is megtudjuk belőle, honnan ez a viselkedés, és hogyan gondoskogjunk „házi farkasunkról”.

>!
Totem, Budapest, 2008
208 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635903269 · Fordította: Sinka Erika
>!
Totem, Budapest, 2007
204 oldal · ISBN: 9789635903269 · Fordította: Horváth Gergely

Enciklopédia 2


Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Lunemorte P>!
Trevor Warner: Kutya-testbeszéd

Több dologgal nem értettem egyet: pl. világ életemben szerette minden kutya (az új is), ha a hasát simogattam…Általánosságok voltak leírva, pl. hogy nem szereti a kutya, ha egyedül hagyják, de azért mutassuk meg, ki a falkavezér. A hogyanok hiányoztak, de sokszor az okok is. A képek és a címek jópofák voltak.

BookShe>!
Trevor Warner: Kutya-testbeszéd

Afféle ajándékkönyvecske. Kedves, bájos, de kutyatulajdonosoknak sok új információval nem szolgál, mert az aligha lehet meglepő, hogy „a legtöbb szakember véleménye szerint kevés a problémás kutya, annál több a problémás gazdi”.

TBS>!
Trevor Warner: Kutya-testbeszéd

Okos kis könyvecske sok mindent megtudhat az ember amire nem is gondolt előtte..:)


Népszerű idézetek

BookShe>!

Amerikában az elnök kutyái legalább olyan híresek, mint maguk a híres gazdik. Magyarországon Mátyás királyról tudjuk, hogy mindig körülvették magyar agarak, Sissyről, Ferenc József feleségéről pedig, hogy corgija volt. De ki hitte volna, hogy Greta Garbo kedvenc kutyája egy komondor volt, és hogy szerinte a komondor a kutyák királya…?

86. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Greta Garbo · komondor

Hasonló könyvek címkék alapján

Frauke Ohl: A kutya testbeszéde
Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához
Szinák János – Veress István: Kutyakalauz
Kis Anna – Mező Tibor: Kutyaelsősegély
Bruce Fogle: A kutyatartás nagy kézikönyve
Miklósi Bernadett: Útikalauz gazdáknak
David Taylor: Én és a kutyám
Pozdora Zsuzsa (szerk.): Barangolás a kutyák világában
Grabovszky Gábor – Varga Mónika: A yorkshire terrier
Katharina von der Leyen: Kutyajellemek