The ​Best Medicine – A legjobb orvosság (Bell Harbor 2.) 7 csillagozás

Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Bell ​Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt… talán. Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar… legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon.

Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-skinek köszönhetően berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét, de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És, ó, igen, ráadásul Evelyn páciense.

De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban… (tovább)

Eredeti mű: Tracy Brogan: The Best Medicine

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574408 · Fordította: Dobó Zsuzsanna

Most olvassa 1

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 46

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Tracy Brogan humora zseniális.
Ez a rész nem lett szívem csücske, mint az első rész, de ismét rengeteget nevettem, és igazi kikapcsolódást nyújtott. Bell Harbor lakói még mindig szeretnivalóak, és egyesek még mindig kicsit lököttek, de éppen emiatt olyan különlegesek.
Örültem, hogy az előző rész főszereplőinek (Sadie és Des) az életébe is bepillanthattunk egy picikét.
Nagyon várom a következő részt. ;)

6 hozzászólás
>!
Virág_Blogger P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

„Nincs olyan, hogy tökéletes férj. Vagy tökéletes feleség. Vagy tökéletes házasság. Néha a szerelem felülírja a logikát, és az a legjobb, ha egyszerűen csak követed a szíved.”

Páran azt mondják többet él, aki spontaneitásban tobzódva sodródik az árral, mások a teendőlistákra és a maximális körültekintésre, rendszerezésre és a józanész szavára esküsznek. És nem mondom, talán könnyebb is az élet, ha magad előtt látod a hétvégi időbeosztásod, előre megtervezted a következő öt éved és Evelyn Rhodeshoz hasonlóan pontosan definiálod a tökéletes férj- és apajelölt tulajdonságait, ahelyett hogy felesleges köröket futnál. Látszólag minden ilyen egyszerű… de bizony van olyan, hogy a hormonjaid közbeszólnak: azt mondják csináld ezt, csináld azt, sírj, kiabálj, vagy gerjedj rá egy nálad nyolc évvel fiatalabb srácra, és csinálj vele egy rakat gyereket, míg tudsz. A legjobb orvosság talán éppen ennek a kontrollvesztésnek a regénye; annak a bizonyítéka, hogy szerelem ritkán létezik legalább egy kis őrület nélkül – és mindemellett nem feltétlenül található meg egy algoritmussal: egyszerűen érezni kell. Tracy Brogan egy első oldaltól utolsóig szerethető és lehengerlő humorú történetet alkotott kissé bolondos, de különleges és szimpatikus karakterekkel, stílusosan, megfelelő arányban elegyítve a chiclithez illő csajos lazaságot és az igényes irományhoz szükséges kifinomultságot. Olyan szerzővel állunk szemben, akire úgy érzem, nem árt a továbbiakban jobban odafigyelni ;)

Teljes értékelésemet a könyvről a blogomon olvashatjátok: https://neverletmegobyviranna.blogspot.com/2018/11/trac…

>!
turanett P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Az írónő stílusát nagyon szeretem. Könnyed és humoros. Ezzel a könyvel sem volt másképp. De sajnos nem hozta az előző rész színvonalát. Azt imádtam, ezt csak megszerettem. Bár újra kaptam egy kis Des löketet, mégis valahogy az egész könyv egy kicsit kevés volt. Tényleg nagyon vicces volt. Sokat nevettem rajta. Evelyn és Tyler nagyon cukik voltak együtt. A végét pedig nagyon sajnálom, csak úgy vége lett. De nem adom fel, remélem lesz következő része is. :)

>!
kiruu P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Az elsőt imádtam, de ez valahogy csak jó volt. Evie túl sokat panaszkodott és indokolatlanul hosszúra nyúlt ez a könyv. A bevetés lassú és unalmas, aztán a jó rész pedig rövid és hirtelen vége szakad. Tyler nagyon cuki, de nem tűnik ki az álompasik közül.
Tracy Brogan stílusát nagyon szeretem, jól szórakoztam most is, de nem varázsolt el ez a történet.

>!
csillabella
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Fura folytatás ez, hisz mindenki azt várja, hogy Sadie, Dody és a többiek körül forog majd minden, viszont itt nem erről van szó. A helyszín ugyanaz, az első kötetben megismert szereplők is előkerülnek, de már csak mellékszálon.
Evelyn 35 éves plasztikai sebész, karrierje mellett nem sok ideje volt eddig a férfiakra. Azonban szülinapján rájön, hogy kezd kifutni az időből, így nyit a partnerkeresésre. Online próbálkozik, több jelölt is akad, plusz a rendelőjébe sodorja a sors Taylort, a jóképű, de bajkeverőnek tűnő fiatal pasit.
Nekem legalább ugyanúgy tetszett ez a kötet -ha nem jobban- mint az első!

https://kesztenye.blog.hu/2018/12/11/tracy_brogan-_the_…


Népszerű idézetek

>!
Deszy P

A szülinapi kívánságok ugyanannyira nem válnak valóra, mint azok, amiket olyankor kívánunk, amikor a pitypangok bóbitáit fújjuk a szélbe, vagy pénzérméket dobunk a szökőkutakba. A kívánságok nem többek valóra nem váltott céloknál.

>!
Deszy P

A születésnapi bulik sokban hasonlítanak a nőgyógyászati vizsgálatokra: kicsit kevésbé kényelmetlenek és kínosak, valamivel kevésbé személyesek, de elkerülhetetlenül évente ismétlődő kellemetlenségek.

(első mondat)

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Nekem soha nem volt elég, hogy ugyanolyan jó sebész legyek, mint ő. Jobb akartam lenni. Ám a férfiego sérülékeny dolog, Evie. Azért loholt azok után az unalmas fruskák után, mert szüksége volt arra, hogy gondoskodhasson valakiről, én pedig soha nem engedtem neki, hogy ezt megtegye értem. Néhanapján dobhattam volna neki egy sárkányt, akit leölhet, ahelyett, hogy én magam válok sárkánnyá.

176. oldal

>!
Tóth_Orsolya_3 P

… Mi van a szatyrokban?
Felfordította őket, és az ágy lábához borította a tartalmukat. Dobozok potyogtak ki egymás után. Mindenféle márkájú, stílusú és nedvszívó képességű tampon.
Felnézett rám.
– El tudod képzelni, hányféle van ezekből? Gyöngy és szuper gyöngy, finoman sikló és végtelen. Most komolyan? Végtelen? És hadd mondjam el neked, ha egy pasi a boltban megkérdez egy nőt, hogy melyik fajtát szereti, akkor kivezeti a biztonsági őr.

272. oldal

>!
Virág_Blogger P

– Hallottad valaha a viccet arról, hogyan lehet megnevettetni Istent? – kérdezte Tyler pár perccel később. Sokkal inkább tűnt elgondolkodónak, mint vicces kedvűnek.
– Nem. Hogyan?
– Terveket kell szőni.

>!
Virág_Blogger P

Semmi sem betonoz be annyira barátságot, mint ügyelet után, de még a reggeli vizit előtt osztozni a fogkefén.

>!
Virág_Blogger P

De nekem úgy tűnik, hogy ha állandóan így ugratták egymást, akkor igazán soha nem engedték el a kapcsolatukat. A szerelem akkor ér véget, ha már nem gondolsz a másikra, nem pedig, amikor még mindig fel akarod bosszantani.

>!
turanett P

– Oké. Mi másra van még szükséged?
A hátamra fordultam és felsóhajtottam.
– Te most tényleg elmész nekem bevásárolni?
– Igen.
– Oké, akkor kell még vécépapír is. Kifogytam, és ma reggel túl későn vettem észre, hogy mentolos papírzsepit használtam. Ó, egek, el se tudom mondani, hogy mit éreztem, amikor hatott az eukaliptusz.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
M. G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok
Anne L. Green: Arcátlan csábító
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Lakatos Levente: A pillangók ébredése
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Karen Chance: Holdvadász
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Marilyn Miller: Hozzád láncolva