The ​Best Medicine – A legjobb orvosság (Bell Harbor 2.) 57 csillagozás

Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Bell ​Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt… talán. Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar… legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon.

Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-skinek köszönhetően berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét, de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És, ó, igen, ráadásul Evelyn páciense.

De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
376 oldal · ISBN: 9789634574415 · Fordította: Dobó Zsuzsanna
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
376 oldal · ISBN: 9789634574422 · Fordította: Dobó Zsuzsanna
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574408 · Fordította: Dobó Zsuzsanna

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Debra Rhoes - Evelyn anyja · Evelyn Rhoades · Tyler Connelly


Kedvencelte 3

Most olvassa 6

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 40

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Azzal kezdeném, hogy az előző rész jobban tetszett. Bár humor itt is van, de kevésbé jön át. Persze a kisvárosi pletykagépezet teljes erővel működik, így a frissen ideköltözött doktornő sem úszhatja meg, hogy minden lépéséről tudjanak. Tyler helyes fiú volt, de valahogy keveselltem a kémiát kettőjük között. Így ez a történet kicsit langyos lett, de egyszer el lehet olvasni.

1 hozzászólás
>!
zuna19
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Pár hónapos halogatás után végre erre is sor került.
Tracy Brogan ismét kellemes meglepetést okozott. Nagyon jó könyvet olvashattam. Faltam a lapokat egy délután elég volt rá. Tuti nem tudtam volna letenni, hogy na majd holnap folytassam. Szóba se kerülhetett volna. :D
Már az első rész is nagyon jó volt, de ez is színvonalasan sikerült.
Maga a történet szuper – pluszba jön még, hogy tetszett az írásmód is, ahogy tálalta az írónő a sztorit.
A két főszereplőt meg egyenesen imádtam. Igaz a mellékszereplőkkel most valahogy nem békültem ki. Annyira utálatosak voltak.
Csak azt sajnálom, hogy nem olvashatom tovább. Kíváncsi lettem volna egy epilógusra.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Tracy Brogan humora zseniális.
Ez a rész nem lett szívem csücske, mint az első rész, de ismét rengeteget nevettem, és igazi kikapcsolódást nyújtott. Bell Harbor lakói még mindig szeretnivalóak, és egyesek még mindig kicsit lököttek, de éppen emiatt olyan különlegesek.
Örültem, hogy az előző rész főszereplőinek (Sadie és Des) az életébe is bepillanthattunk egy picikét.
Nagyon várom a következő részt. ;)

6 hozzászólás
>!
Magdi1017
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Úgy gondolom, hogy méltánytalanul alacsony százalékon áll ez a könyv. Persze nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek, de szerintem ez több annál.
Kedves történet, nekem picit jobban is tetszett az előző részhez képest.
Evie magának való, mondhatni zárkózott teremtés, aki a szülei példáján okulva nem szívesen köteleződne el.
Ez megváltozik, mikor találkozik Tylerrel, elsőre is már vonzódik hozzá, de a korkülönbség az, ami elriasztja. spoiler
Hilary és Gabby nekem túlontúl búzgómócsingok voltak, viszont a szívük mélyén jót akartak Evie-nek.
Tyler pedig egy jószívű és önzetlen fiatalember, gondolok itt arra,ahogy a testvére irháját mentette.
Nekem nem volt semmi bajom a könyvvel, fogom még olvasni szerintem.

>!
Sippancs P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Egy kicsit vérszegény volt és döcögős, de ettől függetlenül jól szórakoztam rajta.
Evie-vel mondhatni egy cipőben járunk (mínusz 4 év), ezért maximálisan meg tudtam érteni a vágyódását a saját kuckó, család után. Még ha néha kicsit sznobként is viselkedett, összességében csak a jó szándék vezérelte, ami csoda, tekintve a szülei 23 évnyi harcát és vádaskodását.
Tyler ezzel szemben valahogy semleges maradt. Oké, jól néz ki, és oké, talpraesett, segítőkész férfi, de valamiért nem éreztem azt a hűű-érzést, amikor a fél karomat odaadnám, ha cserélhetnék a főszereplő nővel miatta.
Panzer cuki volt, egy-két poén ütött is, de ez most akkor is csak 4 csillag.
Ja, és üvöltött a történet egy epilógusért!

2 hozzászólás
>!
Illatos_Hópehely P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Változatlanul bírom az írónő laza, humoros stílusát.
Itt nem kaptam meg azt a pezsgést a két szereplő között, mint az első részben, de a régi felbukkanó szereplők és az újak, kárpótoltak.
Azért Hilary és Gabby magánakcióitól egy kicsit vert a víz, de a szexjátékszer bemutató buli óriási volt.
Szívesen olvasnám a folytatásokat is :)

>!
deen
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Egyszer olvasós könyv lett számomra, de aranyos volt és vicces. Bell Harbor továbbra is túl kicsi ahhoz, hogy kb. 1 óra alatt ne terjedjen szét minden pletyka, és ez eléggé megnehezíti a frissen ideköltözött Dr. Rhodes szerelmi életét. Vagy annak hiányát. Evelyn harmincöt éves, és valahogy mindenki ki akarja házasítani, csak éppen neki nem jönnek be a barátnői által javasolt pasik. Bezzeg a sármos és zűrös Tyler azonnal leveszi a lábáról, a bibi csak az, hogy nem az a családapa típus, ráadásul túl fiatal. Rengeteg vicces dolog történik ebben a könyvben, de valahogy nekem mg az is kevés volt. Most nem tudtam akkorákat nevetni, mint az előző részen. Ettől függetlenül jól szórakoztam rajta, még ha lehetett is tudni, hogy mi lesz a vége. Annak i örültem, hogy nem kapott sok helyet a dráma, inkább maradt a könnyed stílus. Hilary és Gabby nem lett a szívem csücske, mert Gabby túlságosan is beleártotta magát Evely dolgába, Hillary meg úgy osztogatta a jótanácsait, hogy közben a saját házasságát sem bírta helyre rakni. Nem is mondanám őket igazi barátnak. A szülők viszont nagyon aranyosak voltak.

>!
Virág_Blogger P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

„Nincs olyan, hogy tökéletes férj. Vagy tökéletes feleség. Vagy tökéletes házasság. Néha a szerelem felülírja a logikát, és az a legjobb, ha egyszerűen csak követed a szíved.”

Páran azt mondják többet él, aki spontaneitásban tobzódva sodródik az árral, mások a teendőlistákra és a maximális körültekintésre, rendszerezésre és a józanész szavára esküsznek. És nem mondom, talán könnyebb is az élet, ha magad előtt látod a hétvégi időbeosztásod, előre megtervezted a következő öt éved és Evelyn Rhodeshoz hasonlóan pontosan definiálod a tökéletes férj- és apajelölt tulajdonságait, ahelyett hogy felesleges köröket futnál. Látszólag minden ilyen egyszerű… de bizony van olyan, hogy a hormonjaid közbeszólnak: azt mondják csináld ezt, csináld azt, sírj, kiabálj, vagy gerjedj rá egy nálad nyolc évvel fiatalabb srácra, és csinálj vele egy rakat gyereket, míg tudsz. A legjobb orvosság talán éppen ennek a kontrollvesztésnek a regénye; annak a bizonyítéka, hogy szerelem ritkán létezik legalább egy kis őrület nélkül – és mindemellett nem feltétlenül található meg egy algoritmussal: egyszerűen érezni kell. Tracy Brogan egy első oldaltól utolsóig szerethető és lehengerlő humorú történetet alkotott kissé bolondos, de különleges és szimpatikus karakterekkel, stílusosan, megfelelő arányban elegyítve a chiclithez illő csajos lazaságot és az igényes irományhoz szükséges kifinomultságot. Olyan szerzővel állunk szemben, akire úgy érzem, nem árt a továbbiakban jobban odafigyelni ;)

Teljes értékelésemet a könyvről a blogomon olvashatjátok: https://neverletmegobyviranna.blogspot.com/2018/11/trac…

>!
kocybaba P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Nem egy világmegváltó, de annál inkább aranyos és kedves sztori volt, egy nem teljesen mindennapi szerelemről hétköznapi szereplőkkel, melyhez még egy kisebb adag humor is társult. Mikor a 35 éves Evelyn rádöbben, hogy még se férje, se gyereke, elhatározásra jut. Csak mi van akkor, ha az, akiért megdobban a szíve egyetlen kitételének sem felel meg és 8 évvel fiatalabb nála? Mint várható nincs túl bonyolítva a történet, kiszámítható mederben folyt, de ettől még nagyon szerethető. A korkülönbség tette egy leheletnyit különlegesebbé, Evie és Tyler pedig édessé. Azt viszont nem értettem, hogy hová lett az epilógus a végéről?! Sitty-sutty el lett vága, én meg majd meghaltam érte, hogy tudjam mi lett velük.

>!
Hópárduc P
Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Ez a rész is ugyanazt a színvonalat hozta, mint az első.
Néhol döcögősen haladtam vele, néhol nem.
A történet is hasonló az első részhez. Így sok meglepetésben nem volt részem olvasás közben. Evelyn sokszor kiborított, ő maga sem tudta, hogy mit is akar. Ez néha idegesítő volt.
Tetszett, hogy felbukkantak a könyvben az első rész szereplői is. :)
A borító szép.


Népszerű idézetek

>!
Deszy P

A szülinapi kívánságok ugyanannyira nem válnak valóra, mint azok, amiket olyankor kívánunk, amikor a pitypangok bóbitáit fújjuk a szélbe, vagy pénzérméket dobunk a szökőkutakba. A kívánságok nem többek valóra nem váltott céloknál.

>!
Deszy P

A születésnapi bulik sokban hasonlítanak a nőgyógyászati vizsgálatokra: kicsit kevésbé kényelmetlenek és kínosak, valamivel kevésbé személyesek, de elkerülhetetlenül évente ismétlődő kellemetlenségek.

(első mondat)

>!
nypiro P

– Tökéletes férj? Ó, szívem, hát semmit sem tanultál tőlem? Nincs olyan, hogy tökéletes férj. Vagy tökéletes feleség. Vagy tökéletes házasság. Néha a szerelem felülírja a logikát, és az a legjobb, ha egyszerűen csak követed a szíved.

Kapcsolódó szócikkek: Debra Rhoes - Evelyn anyja · Evelyn Rhoades
>!
nypiro P

Súlyos vaginális pókhálósodásban szenvedtem. Olyan lehetett ott lent, mint egy elhagyatott föld alatti alagútban.

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Rhoades
2 hozzászólás
>!
zuna19

– Nem számít, hány hasprést csinálok, erszényessé tettek a kipottyantott babáim.

>!
AnkerAdri

Néha a szerelem felülírja a logikát, és az a legjobb, ha egyszerűen csak követed a szíved.

281. oldal

>!
Szelén P

Most, hogy már volt konyhám, meg akartam mutatni mindenkinek, hogy használni is tudom. Úgyhogy rendeltünk pizzát.

Kapcsolódó szócikkek: Evelyn Rhoades
>!
zuna19

– De magácska aztán igazán szép kis csikó. Igyekszöm maj’ hazavinni az istállómba.


A sorozat következő kötete

Bell Harbor sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Morgan Matson: Páratlan nyár
Jenn Bennett: Alex, nagyjából…
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Miranda Kenneally: Becsavart szerelem
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Leiner Laura: Remek!
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
John Green: Alaska nyomában
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara