The ​Best Medicine – A legjobb orvosság (Bell Harbor 2.) 0 csillagozás

Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Bell ​Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt… talán. Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar… legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon.

Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-skinek köszönhetően berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét, de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És, ó, igen, ráadásul Evelyn páciense.

De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban… (tovább)

Eredeti mű: Tracy Brogan: The Best Medicine

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
puhatáblás · ISBN: 9789634574408 · Fordította: Dobó Zsuzsanna

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 46


Népszerű idézetek

>!
Deszy P

A szülinapi kívánságok ugyanannyira nem válnak valóra, mint azok, amiket olyankor kívánunk, amikor a pitypangok bóbitáit fújjuk a szélbe, vagy pénzérméket dobunk a szökőkutakba. A kívánságok nem többek valóra nem váltott céloknál.

>!
Deszy P

A születésnapi bulik sokban hasonlítanak a nőgyógyászati vizsgálatokra: kicsit kevésbé kényelmetlenek és kínosak, valamivel kevésbé személyesek, de elkerülhetetlenül évente ismétlődő kellemetlenségek.

(első mondat)

>!
Virág_Blogger P

– Hallottad valaha a viccet arról, hogyan lehet megnevettetni Istent? – kérdezte Tyler pár perccel később. Sokkal inkább tűnt elgondolkodónak, mint vicces kedvűnek.
– Nem. Hogyan?
– Terveket kell szőni.

>!
Virág_Blogger P

Semmi sem betonoz be annyira barátságot, mint ügyelet után, de még a reggeli vizit előtt osztozni a fogkefén.

>!
Virág_Blogger P

De nekem úgy tűnik, hogy ha állandóan így ugratták egymást, akkor igazán soha nem engedték el a kapcsolatukat. A szerelem akkor ér véget, ha már nem gondolsz a másikra, nem pedig, amikor még mindig fel akarod bosszantani.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
M. G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok
Anne L. Green: Arcátlan csábító
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Lakatos Levente: A pillangók ébredése
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Karen Chance: Holdvadász
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Marilyn Miller: Hozzád láncolva