Crazy ​Little Thing – Egy kis őrültség (Bell Harbor 1.) 202 csillagozás

Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Sadie ​Turner nem irányításmániás, csak… rendszerető.

Amikor hűtlen házastársa romba dönti az ő kifogástalanul tiszta világát, Sadie összecsomagolja a gyerekeit, hogy a nyári szünetet a nagynénje tóparti házában töltsék. Reméli, hogy a pihenés és feltöltődés mellett, távol a férfiaktól – minden férfitól – lehetősége lesz összeszedegetni élete széthullott darabjait. A hóbortos Dody nagynéninek azonban más tervei vannak: ú ugyanis elhatározta, hogy összehoz Sadie-nek egy kis kalandot Desmonddal, a szexi új szomszéddal.

Magas, napbarnított, izmos, és még a gyerekeivel is nagyszerűen bánik – Desmond Sadie legszörnyűbb rémálma. Sadie-nek meggyőződése, hogy van valamilyen hibája – elvégre férfi –, így megfogadja, hogy távol tartja magát tőle. Ám ahogy a nyári nap ragyogva halad az égi útján, úgy lobban lángra a vonzalom köztük, és az élet, amit Sadie minden erejével próbál egyszerűbbé tenni, egyre bonyolultabb lesz…

Mégis talán pont erre a kis káoszra van… (tovább)

Eredeti mű: Tracy Brogan: Crazy Little Thing

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2015
356 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633990278 · Fordította: Dobó Zsuzsanna

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Tim Fontaine Baker · Desmond McKnight · Dody Baker · Jasper Baker · Jordan Turner · Kyle Tanners · Paige Turner · Richard Turner · Sadie Turner


Kedvencelte 16

Most olvassa 6

Várólistára tette 163

Kívánságlistára tette 134

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Óóóóóóóó! Hiperszuper volt ez a könyv.
Rég nevettem ennyit. Humoros és romantikus volt egyben.
Kellemesen csalódtam benne. Tudtam én előre, hogy tetszeni fog.
Már előjegyeztettem pár hónapja, ezért nagyon örültem, hogy végre megkaparinthattam.
Nagyon, de nagyon le tudott kötni. A történet lebilincselő volt. Összességében szerethető volt az egész könyv, úgy ahogy van.
Annyira sok kedves és aranyos szereplő volt benne. Sorolni nem akarom, mert tényleg rengetegen voltak.
Egy apró hibát észrevettem, ami lehet csak nekem nem jött be, ezért is van a fél csillag levonás. Egy szemszöges volt. Sadie néha túlzásba vitte a siránkozását. Teszem hozzá rögtön, hogy megértem, de néha akkor is túlzásnak éreztem.
De még így is imádni való sztorit kaptam, egy élmény volt olvasni.
Biztosan újraolvasós.

>!
ZitussKa
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Èdes, szórakoztató, nyári kaland. Huncut ès igazán szerethető karakterekkel. Szuper, hangulatos helyszínnel.
Az utolsó napsugarakat kihasználva, olvassátok bátran molyok! Ès egy picit őrüljetek meg ti is a szereplőkkel együtt ès elvezzètek minden pillanatát, mulatságos lesz, nekem elhihetitek :))

>!
Sippancs P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Ahogy Oszi bácsi mondaná az Üvegtigris 2-ben: követeléseim vannak!
1. Most azonnal Bell Harborba akarok költözni!
2. El akarom foglalni dr. Desmond McKnight ágyának a másik felét!
3. Részese akarok lenni a Baker család mindennapjainak!

Nem emlékszem rá, hogy egy teljesen egyszerű, alig 350 oldalnyi romantikus történet valaha ekkora boldogságot okozott volna, mint ez a könyv. Végignevettem- és pörögtem szinte az egészet, hála a remek stílusnak, a flúgos rokonoknak, a gyerek-kutya párosnak, a rengeteg bénázásnak, a nyári hangulatnak, a könnyfakasztó poénoknak és az édes románcnak.
Kedvenc lett, méghozzá hatalmas kedvenc!
Nagyon várom a folytatást!

13 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Ez most nagyon jókor jött. Régen nevettem már ennyit egy könyv olvasása közben.
Nyár, tópart, gyerekek, kutyák, kissé őrült, de annál szerethetőbb rokonok, na és egy jóképű, skót szomszéd. Mindez összekeverve lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekkel és romantikával. Egy igazi kis őrültség! ;)
Remélem, hogy a következő részeket is elhozza nekünk a Kiadó!

4 hozzászólás
>!
deen
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Igazi szórakozást, könnyed kikapcsolódást nyújtó, kedves kis történet. Senki sem fog meglepődni a végén, hiszen nem ez a célja a könyvnek, de az biztos, hogy helyenként megmosolyogtatott, volt, hogy hangosan nevettem, néha bosszankodtam, és nem számoltam a kliséket, amikkel ez a könyv meg van áldva. Adott egy kissé önbizalmat vesztett elvált anyuka két csemetével, aki volt férje, aki nem mellesleg egy szemétláda, és a múltja elől menekülve a nyarat Bel Harborban kívánja tölteni, nem kevéssé dilis nagynénjénél, férfi mentesen, nyugalomban. Dottynál azonban minden van csak nyugalom nincs, mindkét felnőtt fia éppen otthon lebzsel, más-más okokból kifolyólag, ráadásul a fejükbe veszik, hogy Sadie-nek bizony pasira van szüksége, hogy felejtsen. Sadie azonban annyira megszokta a megcsalt nő szerepét, hogy képtelen bízni a férfinemben, jó pár kellemetlenséget és kínos szitut okozva magának, tényleg még én is csak a fejemet fogtam néha, hogy lehet ilyen béna. A párnak kiszemelt új szomszéd Des viszont, már-már megszégyenítően bírja Sadie ballépéseit és kiborulásait. Igazi lovag fehér lovon, persze ló helyett inkább sztetoszkóppal, és nem kevésbé nehéz múlttal. Mindketten kénytelenek kilépni a komfortzónájukból, ha tényleg kezdeni akarnak valamit a másikkal, ami egyiküknek sem könnyű. A szereplőket nagyon bírtam, egyedül Dotty volt nekem időnként nagyon sok. Sadie monológjain jókat nevettem, és a Kyle-Des kavarástól a végén teljesen padlót fogtam a röhögéstől. Csak ajánlani tudom.

>!
GytAnett P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Azt hiszem, én lepődtem meg a legjobban, de ez a könyv nekem nagyon tetszett. :) Mostanság az is ritka, hogy egyáltalán kuncogjak egy-egy könyvön, de ennek a történetnek időnként sikerült belőlem néhány kacajt előcsalogatnia. :))
Akkora idióták ezek a szereplők! :D Igazából teljesen hétköznapi történet, ami majdnem bárkivel előfordulhatna, de van egy könnyedsége az egésznek, amit nyilván a saját életünkben nem egészen látnánk meg.
Tényleg semmi extráról nem szól. Megcsalás, válás, egyedül maradni 2 gyerekkel, új pasival megismerkedni, és ez megbolondítva nagynénivel és unokatestvérekkel. Az alapvető zsánerem a YA és a NA, emiatt eléggé furcsa volt érett, felnőtt szereplőkről olvasni. Legalábbis többé-kevésbé érett szereplőkről. :D
Tetszett, hogy Sadie nem adta magát könnyen, nem borult ki teljesen lelkileg attól, hogy az addigi élete összeomlott. A sarkára állt és mert változtatni. Persze, ehhez kellett néhány segítő szándékú rokon, de azt már látom, hogy a segítséget is meg kell tanulni elfogadni, nem csak várni arra, hogy valami majd csak meg fog változni.
Des… Ritkán mondok már ilyet, de azt hiszem, találtam egy újabb könyves álompasit. :) Vele nagyon szívesen megismerkednék személyesen. Nagyon szerettem benne, hogy képes volt tolerálni és túllépni Sadie hülyeségéin és – nem is kis – botlásain. Nagyon jó párosnak tűnnek, kíváncsi vagyok, hogy a továbbiakban mi lesz velük.
Másik nagy kedvencem Fontaine, Dody pedig csak egy hajszállal marad le. Fontaine tényleg képes más lenni, anélkül, hogy zavarná, hogy másik mit is gondolnak róla, emellett szívesen nyújt segítséget, ha mást nem, egy kis beszélgetéssel, de ha arról van szó, a kerítés mögé bújva lesi veled a Futó Pasit. :D Dody meg úgy egyéniség, ahogy van. JÓban lennénk, ebben biztos vagyok. :)
Kifejezetten örülök annak, hogy jönni fog nem sokára a folytatás. Igazából én már azt hittem, hogy ez elkaszált sorozat, részben ezért is húztam eddig az olvasását.

5 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

A félcsillag levonás azért jár, mert keveselltem a romantikát. Tényleg nem ez volt a könyv lényege.
Sadie egy nyarat tölt különc nénikéjénél 4- és 6 éves gyermekeivel, miközben a válás okozta sebeit nyalogatja. A férje egy igazi tahó, aki számtalanszor megcsalta és kihasználta. Úgy döntött elege van a férfiakból, mindegyik úgyis csak hazudik, most már csak a gyerekeinek él. Csakhogy a flúgos rokonság ebbe nem egyezik bele. A nagynéni házába átmenetileg visszaköltözött a szakács unokatesó, aki étteremre gyűjt és miszter sztereótípia. Megint kaptunk egy meleg szereplőt Fontaine, a másik kuzin személyében, aki vicces és aranyos. Elviszi Sadiet vásárolni, együtt kémkednek az új szomszéd után,és új munkát is segít szerezni hősnőnknek. A könyv tényleg tele van humorral és szerethető szereplőkkel, bár Sadie-től néha padlót fogtam, amikor a hűtlen exférj miatt a dokiban is állandóan hibát keresett.
Igazi családi könyv, a szerelmi jelenetek lesnittelve, semmi egetrengető érzelem, de jó kis kikapcsolódás. Bár sorozat, a következő rész a városka más párjáról fog szólni.

3 hozzászólás
>!
Zzsófi 
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Aranyos, szvmelengető történet egy elvált nőről és az újrakezdésről.
Annak ellenére, hogy eléggé könnyed olvasmány, van mondanivalója. Dody bölcs asszony.
Viccesek voltak Sadie ügyetlenkedései, bár néha már kicsit erőltetettnek éreztem őket.
A kedvenc szereplőim egyértelműen Dody, Fontaine, Kyle, Des, Paige és Jordan. Igazán színes karakterek.
Többet nem nagyon lehet mondani a könyvről, ajánlom, ha éppen nincs mit olvasnod és egy könnyed kis nyári családi sztorira vágysz.
Leginkább 18+-nak ajánlanám, nem az erotika miatt, mert az nem nagyon van, hanem mert szerintem élvezhetőbb lenne felnőttként. :)
Amúgy kíváncsi vagyok a folytatásra, lehet, hogy el fogom olvasni.

>!
Magdi1017 P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Igazi könnyed kis olvasmány volt. Kedves, de azon belül tényleg kicsit őrült szereplőkkel. Dody… Hát az öreglány megér egy misét, esküszöm. Ő volt a legkelekótyább. Sadie pedig lehetett volna kicsit magabiztosabb, de azért érthető volt, hogy bebújt a csigaházába.
Szeretem azon könyveket, amik nyáron játszódnak, főleg így a télies időben jól esik.
Nagyon vicces volt, tetszett! A következő rész is sorra kerül hamarosan…

>!
kocybaba P
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Pont egy ilyen könyvre volt most szükségem, ami kissé bohókás, őrült, vicces és nem akar olyan nagyot mondani. Leginkább a szereplők ragadtak meg benne, akik a színét adták, ugyanis nem mindennapik és elég különbözőek voltak. Néha talán még kicsit 'soknak' is mondhatóak, de mégis nagyon összetartóak és szerethetőek, Dody nénitől kezdve, akiből tuti hiányzik a szűrő, egészen a habókos Fontaine-ig. Emellett a romantikus szál is tetszett, de Sady azért esetenként kiborító tudott lenni, amihez el kell ismerni, hogy azért Richard, a volt férje sokban hozzájárult. Végül Des-el jól összepasszoltak, és a szülinapi bulis rész sok mindent megért. Remélem lesz majd még szerencsém a következő részhez.:)


Népszerű idézetek

>!
Könyvmolyképző KU

Richard (…) Imádta a szerencsétlenkedéseimről szóló történeteket ismételgetni. Mint például azt az alkalmat, amikor elképesztően hangosat sikerült finganom egy temetésen pont abban a pillanatban, amikor a pap megkérdezte, kíván-e valaki szólni. Vagy amikor vacsorázni voltunk Richard főnökével, és én észrevettem, hogy Jordan bekakilt, és mindenhol összekente az ingem ujját.

171-172. oldal, 12. fejezet (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Jordan Turner · Richard Turner · Sadie Turner
1 hozzászólás
>!
anikho P

– Nem harcolhatsz az egyetemes egyensúly ellen. A ma szomorúsága nélkül nem tapasztalhatjuk meg a holnap örömét.
– Ezt dr. Phil mondta neked? – kérdezte Jasper. Kiitta a sörét, mielőtt egy újabbat vett volna elő a hűtőtáskából.
Dody megrázta a fejét.
– Nem dr. Phil. A Kung Fu Panda.

23. oldal, 1. fejezet (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Dody Baker · Jasper Baker
>!
Fangirl033

– Tudod, mi a furcsa amúgy?
– Richard elképesztően nagy orrlyukai?

>!
Fangirl033

– Mit szólnál a Gofri Kastélyhoz reggel kilenckor? Reggelizhetnénk együtt. – A hangja reménykedően csengett. Hülye.

>!
Könyvmolyképző KU

Várjunk csak egy percet.
Most komolyan?
Akcentussal beszél?
Igazságtalanság!
És gödröcskéi vannak? Még akkor is, amikor nem mosolyog? Akcentus és gödröcskék? Ezzel egyenesen az azonnali bugyitlanító kategóriába került. (Azonnal bugyitlanító: egy rendkívül ritka férfifajta, aki annyi kívánatos tulajdonsággal van megáldva, hogy erőfeszítés nélkül, azonnal bebocsátást nyer egy lány bugyijába.) Egek, Sadie! Szedd össze magad!

53. oldal, 4. fejezet (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Desmond McKnight · Sadie Turner
>!
anett1622

Az élet arra való, hogy ölelést kapj. Arra való, hogy éld és élvezd. Kövesd el a hibáidat, de tedd élvezettel, és tanulj belőlük!

>!
MissFortune

Az élet attól lesz… nos, élet, hogy olyan emberek vesznek körül, akiket szeretsz.

>!
Ingryd

A boldogság kék madara a vállamra szart.

320. oldal, 24. fejezet (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Sadie Turner
>!
Ács_Milán

Lehetséges volna, hogy Des nem leplezte le a megszégyenülésemet?
Richard hatalmas előadást rendezett volna egy efféle esetből. Imádta a szerencsétlenkedéseimről szóló történeteket ismételgetni. Mint például azt az alkalmat, amikor elképesztően hangosat sikerült finganom egy temetésen pont abban a pillanatban, amikor a pap megkérdezte, hogy kíván-e valaki szólni.

171. oldal

3 hozzászólás
>!
Könyvmolyképző KU

Elállt a lélegzetem, amikor megláttam. Le volt barnulva, szőke haja olyan világos volt, amilyennek soha korábban nem láttam. Barna szemei ettől csak még sötétebbnek és mélyebbnek tűntek. Az a szempár mindig a csokoládét juttatta az eszembe, egy másik olyan dolgot, amit régen szerettem, de a saját érdekemben le kellett mondanom róla.

36. oldal, 3. fejezet (Könyvmolyképző, 2015)

Kapcsolódó szócikkek: Richard Turner · Sadie Turner

A sorozat következő kötete

Bell Harbor sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: Ég veled
Leiner Laura: Bábel
Sarah Dessen: Altatódal
Király Anikó: Strand, papucs, szerelem
Jennifer Salvato Doktorski: Lángra lobbant nyár
Rick Riordan: A villámtolvaj
M. C. Beaton: Agatha Raisin és a kígyónyelvű asszonyok
Varga Bálint: Váltságdíj nélkül
Tóth Gábor Ákos: Szerelmem, Balaton