Allergia- ​és Candida-kalauz 0 csillagozás

Tóth Gábor: Allergia- és Candida-kalauz

Az ​utóbbi években jelentősen megnőtt az allergiák és a gombás eredetű betegségek száma Magyarországon. Az újabb kutatási eredmények szerint az allergiák hátterében sok esetben táplálkozási és egyéb életmódbeli okok állnak.

Miért vált világbetegséggé a pollenallergia?
Hogyan befolyásolja az étrend az ételallergiák kialakulási esélyét?
Mit tehetünk meg mi a javulásunk érdekében?
Visszafordíthatók-e az allergiák?

E kérdések megválaszolása mellett a könyv hangsúlyt helyez a megelőző és terápiás étrend kialakításának legfontosabb szempontjaira, a kismama, a szoptatós anya és a csecsemő táplálkozásának alapelveire is.
Az allergia kérdésköréhez szervesen kapcsolódik a candidiasis témája. A második részben a szisztémás gombás betegségek okainak leírása mellett a következő kérdésekre keressük a választ.

Miért terjednek hatalmas sebességgel a gombás betegségek korunkban?
Hogyan előzhető meg és hogyan kezelhető hatékonyan a… (tovább)

>!
Pilis-Vet, Pilisvörösvár, 2014
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638686145
>!
Pilis-Vet, Pilisvörösvár, 2005
282 oldal · ISBN: 9632141849
>!
PILIS-VET, 2003
puhatáblás

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Rónai Zoltán – Szalai Zsuzsanna: Az inhalációs eszközök használata tüdőbetegségekben
Stephanie Bruneau: Méhek, mézek nagykönyve
Varga Balázs: Fehérjemítosz
Lakatos Péter – Váczi Péter: Keto természetesen
Takáts Alajos: Tudnivalók a gyomor- és nyombélfekélyről
Linda Gamlin: Az allergia
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Gyógyító ételek – Ártalmas ételek
Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek
Michael Mosley: Okos belek