Kedvenc ​halaim kompromisszum nélkül! 0 csillagozás

Tóth Endre: Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!

Sok vendégem mondta már, enné ő a halat, csak ne lenne benne szálka. Nos, ez a receptkönyv a szálkát nem tudja eltüntetni, azt viszont talán megmutatja, hogy halból nagyon sokféle ételt lehet elkészíteni, könnyűt és gyorsat, nehezet és rafináltat is. És talán nem csak az én véleményem az, hogy a hal különleges alapanyag, minden tekintetben. És van ebben a könyvben jó pár recept, amely szerint elkészítve hihetetlen finom is. Szóval: halra fel!

>!
Mediam, 2005
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638690210

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve
Frank Júlia: A legfinomabb halételek
Tusor András – Kozmér György: Magyar halételek
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: Halak arany szakácskönyve
Kozmér György – Tusor András: Régi magyar halételek
Szegedi Eszter: Halételek
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: 88 ünnepi halétel