Mit ​főzzünk? 0 csillagozás

Török Erzsi: Mit főzzünk? Török Erzsi: Mit főzzünk?

Örömmel adjuk közre harmadik, változatlan kiadásban Török Erzsi szakácskönyvét. Ezt a szakácskönyvet minden háztartás úgy használhatja, mint a családban kézről kézre adott receptek gyűjteményét. A kedves, egyéni stílusú receptekben elsősorban a főzés mindennapi gondjához, a család egyszerű hétköznapi ételeinek megfőzéséhez kíván tanácsokat adni, de az ünnépnapok hagyományos ételeit is elkészíthetik belőle akár a kezdő, akár a gyakorlottabb „szakácsnők” vagy „szakácsok”. Miután az első kiadás megjelenése óta 34 év telt el, természetesen ez a receptgyűjtemény sok szempontból átírható lett volna. Egyrészt ma már az egyes alapanyagok, fűszerek stb. beszerzése nem jelent gondot. Másrészt a táplálkozási szokásaink is megváltoztak annyiban, hogy zsír és vaj helyett növényi olajokat vagy margarint használunk. Úgy gondoljuk azonban, hogy ezeket mindenki saját ízlésének megfelelően helyettesítheti.

>!
Panem, 2002
260 oldal · ISBN: 9789635453450
>!
Panem, Budapest, 1992
262 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637628061
>!
Minerva, Budapest, 1968
272 oldal · puhatáblás

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha