Toró Elza (szerk.)

A ​100 legjobb spanyol recept 2 csillagozás

Toró Elza (szerk.): A 100 legjobb spanyol recept

Spanyolország konyhája igen változatos, és ez elsősorban az egyes tartományok saját, jellegzetes ételeinek köszönhető. Ezért nehéz „spanyol” receptekről beszélni, hiszen ez a nagy ország számos kiterjedt, önálló tájegységből áll, amelyek külön-külön is rengeteg tipikus ételkülönlegességgel dicsekednek.

Válogatásunk ezért hiányos is, hiszen számos finomságot kell terjedelmi okból mellőznünk.

Ettől függetlenül reméljük, hogy sok hasznos tanácsot és ötletet tudunk adni a spanyol konyha kedvelőinek.

>!
80 oldal · ISBN: 9639266116
>!
STB Könyvek, 2001
80 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639266116

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek
Kis-Varga Judit: Csak a süti – Csak a Puffin
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Jamie Oliver: Jamie természetesen
Jutta Renz: Muffin
Péter Jánosné: Süteményeskönyv