The ​Family Way 9 csillagozás

Tony Parsons: The Family Way Tony Parsons: The Family Way Tony Parsons: The Family Way

It ​should be the most natural thing in the world. But in Tony Parsons' latest bestseller, three couples discover that Mother Nature can be one hell of a bitch. A hard-working trainee doctor, Megan Jewell finds herself accidentally pregnant. She wants a baby one day – but God, not now! Can Megan really bring a baby into the world when she can hardly look after herself?Megan's happily married sister Jessica wants a baby – immediately. But her husband Paolo is worried. He loves his wife and he sees what a baby is doing to his brother's marriage. Cat Jewell, the oldest sister, is scarred by the memory of their mother walking out. She wants a baby – maybe. But what's a girl to do when the man in her life has seen and done it all before? Rory already has a teenage son. The last thing he wants is to start changing nappies. Tony Parsons shows us once again the dilemmas and decisions that confront men today. Modern-day relationships are tested in this very realistic, contemporary story… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2004

>!
HarperCollins, London, 2006
376 oldal · ISBN: 9780007151240

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Eta IP
Tony Parsons: The Family Way

Kiváló, számomra kissé fájdalmas korrajz arról, hogyan élünk, és hogyan toljuk el az életünket.

>!
worsi ASP
Tony Parsons: The Family Way

A Böngészdében találtam ezt a könyvet. Eddig nem olvastam még az írótól, de utána fogok nézni.
Nagyon tetszett, hihetetlen, hogy nem nő írta.
Biztosan többször olvasós lesz.

>!
doszka
Tony Parsons: The Family Way

Összességében azt kell mondjam, hogy ez egy igen érdekes könyv. Az eleje számomra döcögősen indult, az első 100 oldal nem nagyon fogott meg, de utána vitt a történet. Ami nekem tetszett és nagyon tetszett, hogy nem az a tipikus romantikus regény, ami leír egy igen elképzelhetetlen szituációt, ez a könyv akár teljesen igaz történet is lehetne. Igazi emberekről szól, igazi érzelmekkel és nagy igazságokkal.

>!
Petra_Palkovits
Tony Parsons: The Family Way

Nem csalódtam. Imádom Parsonst! Annyira hitelesen ír a családokról, nőkről, gyerekekről, hogy el sem hiszem, hogy férbiból van. Ez a könyv is remek. Bár a témája ismerős (D. S: Áldott teher), de míg az előbb említett könyv nekem nagyon rózsaszínű, már-már csöpögős volt, addig ezt alig bírtam letenni. Nagyon tetszett!

>!
Sornyul
Tony Parsons: The Family Way

Fúú, kedvenc Tony Parsons könyvem!
Annyira kedves, családias hangulatú történet (mint az összes, eddig általam olvasott Tony Parsons… szeretem ezt az elmélázó, bensőséges stílusát). Három lány, három annyira különböző és egyedi jellem…egy pasi tollából.
Pár évenként újraolvasom, nagyon megfogott a hangulata, témája is közel áll hozzám.
Én mondjuk leginkább Jessicával, a középső lányzóval tudok azonosulni, hasonló jellem is, mint én (csak persze sokkal szerencsésebb alkat :D) nagyon át tudom érezni a helyzetét, bár szerencsére nekem azért némileg könnyebb volt a(z eddigi) gyermekáldás, de így a harmadik megfoganására több éve várva sokszor jut eszembe Jessica. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Nick Hornby: High Fidelity
David Nicholls: Us
Nalini Singh: Slave to Sensation
Ford Madox Ford: Parade's End
Alain de Botton: The Course of Love
Ha Jin: Waiting
Leo Tolstoy: Anna Karenina
Karina Halle: The Play
Lionel Shriver: The Post-Birthday World
Nancy Price: Sleeping with the Enemy