Éttrend 2 csillagozás

A Föld legegészségesebb ennivalói
Tonia Reinhard: Éttrend

Amit eszel, azzá leszel! – tartja a hippokratészi szállóige, és sok igazság van benne. Az ipari előállítású élelmiszerek és a hatalmas választékkal bombázó bevásárlóközpontok korában egyre fontosabbá válik, hogy tudatosan válogassunk az elénk kerülő alapanyagok között. E nagyszerű kiállítású képeskönyvet fellapozva megtaláljuk a legfontosabb élelmiszereket, a gyümölcsöktől kezdve a zöldségeken át a tejtermékekig, a népszerű magvaktól a fűszerekig, a húsféléktől a gombákig, sőt az algákig. Étrendünk összeállításához is segítséget nyújtanak a szerzők azzal, hogy jó ötleteket adnak az ételek elkészítéséhez és az alapanyagok egymással való párosításához. E hasznos kézikönyvnek minden olyan konyhában ott van a helye, ahol ízletes és egyben egészséges ételek készülnek.

>!
Ventus Libro, Budapest, 2011
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639926028 · Fordította: Bukovinszki Ágnes, Földi Tímea Júlia, Fráter Erzsébet, Kósa Géza, Lunk Gergely

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

inspiredina>!
Tonia Reinhard: Éttrend

Tonia Reinhard: Éttrend A Föld legegészségesebb ennivalói

Rendszerezett és információdús, szép kivitelű könyv, tételesen felsorolja az egyes szuperélelmiszerek hatékony tulajdonságait. Talán itt ott túl tudományosan, de minden élelmiszerhez praktikus elkészítési javaslattal. Néhány igazán elgondolkodtató információ, és sok elkészítési tipp, ami ki fogok próbálni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül
Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Angela Dowden: 5:2 Diéta
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Marion Grillparzer: A leves gyógyít
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Klaus Oberbeil: Fogyókúra almaecettel
Martina Slajerova: Gyors keto
Anna Selby – Oona van den Berg: Varázslatos ételek