ヴァンパイア騎士 ​(Vampire Knight) 9. (Vampire Knight 9.) 0 csillagozás

樋野まつり: ヴァンパイア騎士 (Vampire Knight) 9.

優姫が純血種の吸血鬼だったという衝撃に打ちのめされる零に、枢は「お前が李士を倒せ」と告げる!! 拒絶する零だが…!? 一方、学園を守る決意をした優姫の前に李士が現れる。彼の目的とは!? 背負う使命のために学園を後にする枢、立ち上がる夜間部…今、戦いの幕が上がる!!

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
puhatáblás · ISBN: 9784592183099 · Illusztrálta: 樋野まつり

A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

草凪みずほ: 暁のヨナ (Akatsuki no Yona) 12.
硝音あや: 薔薇嬢のキス (Barajou no Kiss) 4.
音久無 (Oto Hisamu): 花と悪魔 (Hana to Akuma) 1.
石原ケイコ (Ishihara Keiko): ストレンジ ドラゴン (Strange Dragon) 1.
あきづき空太: 赤髪の白雪姫 (Akagami no Shirayuki-hime) 1.
幸村アルト (Yukimura Alto): コレットは死ぬことにした (Colette wa Shinu Koto ni Shita) 4.
岐川新 (Kigawa Arata): 赤き月の廻るころ (Akaki Tsuki no Meguru Koro) 1.
藤間麗: 水神の生贄 (Suijin no Hanayome) 1.
ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 8.
篠原千絵: 天は赤い河のほとり (Sora wa Akai Kawa no Hotori) 1.