ヴァンパイア騎士 ​(Vampire Knight) 7. (Vampire Knight 7.) 1 csillagozás

樋野まつり: ヴァンパイア騎士 (Vampire Knight) 7.

枢を信じたいが故、自分の過去について彼に問えない優姫。代わりに問い質す零に、激闘の末枢は「僕の血を喰らえ」と告げる!! 一方、闇より現れた新たな脅威、その驚くべき姿とは!? 黒主学園に集いし者たちの運命の舞台が幕を開ける!!

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
puhatáblás · ISBN: 9784592183075 · Illusztrálta: 樋野まつり

Kiemelt értékelések

NagyEdina96>!

Talán ez az első aminek nem fogott meg a borítója, de szerencsére a rajzolása még mindig remek.
Egyre több dologra derül fény, sok sejtésem beigazolódik, bár az anime után nem nehéz kikövetkeztetni mi lesz még itt.
Kaname előrelátása és tervei nemsemmik, néha nagyon meg tudok lepődni mennyire a jövőbe tud látni. Minden amit csinál hatással van a múltra, jelenre és a jövőre is. Nagyon megfontolt és logikus, remek vezető.
Ridot gyűlölöm, borzalmas. Nem csoda, hogy Kaname mindent megtenne, hogy távol tartsa Yukitól.
A vége megdöbbentő és nagyon jó. Alig várom a következő fejezetett.

A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

草凪みずほ: 暁のヨナ (Akatsuki no Yona) 12.
硝音あや: 薔薇嬢のキス (Barajou no Kiss) 4.
音久無 (Oto Hisamu): 花と悪魔 (Hana to Akuma) 1.
石原ケイコ (Ishihara Keiko): ストレンジ ドラゴン (Strange Dragon) 1.
あきづき空太: 赤髪の白雪姫 (Akagami no Shirayuki-hime) 1.
幸村アルト (Yukimura Alto): コレットは死ぬことにした (Colette wa Shinu Koto ni Shita) 4.
岐川新 (Kigawa Arata): 赤き月の廻るころ (Akaki Tsuki no Meguru Koro) 1.
藤間麗: 水神の生贄 (Suijin no Hanayome) 7.
ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 6.
渡瀬悠宇: 妖しのセレス (Ayashi no Ceres) 2.