ヴァンパイア騎士 ​(Vampire Knight) 5. (Vampire Knight 5.) 1 csillagozás

樋野まつり: ヴァンパイア騎士 (Vampire Knight) 5.

零を吸血鬼にし家族を奪った純血種・緋桜閑。彼女にとどめをさしたのは枢だった。しかしその容疑は零に!? そして「純血種の敵」とは!? 零や枢を守ろうとする優姫、零を憎む弟・壱縷…黒主学園舞踏祭の夜が明ける時、新たな想いが芽生える!!

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
puhatáblás · ISBN: 9784592183051 · Illusztrálta: 樋野まつり

Kiemelt értékelések

NagyEdina96>!

Meglepetésből itt se volt hiány. Néha csak néztem, hogy micsoda? komolyan?. Nagyon izgalmas kötet lett ez is.
Kaname elérte egyik célját spoiler , s tett olyat is, ami miatt kicsit haragszom rá.
Sajnos ebben a részben Ichiru megint idegesített a túlzott rajongásával, de remélem a későbbi kötetekben kicsit javul a helyzet.
Összességében ez is nagyon jó kötet lett, s tetszett ennek a végén is a kis humor száll.

A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

草凪みずほ: 暁のヨナ (Akatsuki no Yona) 12.
硝音あや: 薔薇嬢のキス (Barajou no Kiss) 4.
音久無 (Oto Hisamu): 花と悪魔 (Hana to Akuma) 1.
石原ケイコ (Ishihara Keiko): ストレンジ ドラゴン (Strange Dragon) 1.
あきづき空太: 赤髪の白雪姫 (Akagami no Shirayuki-hime) 1.
幸村アルト (Yukimura Alto): コレットは死ぬことにした (Colette wa Shinu Koto ni Shita) 4.
岐川新 (Kigawa Arata): 赤き月の廻るころ (Akaki Tsuki no Meguru Koro) 1.
渡瀬悠宇: 妖しのセレス (Ayashi no Ceres) 2.
藤間麗: 水神の生贄 (Suijin no Hanayome) 8.
ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 7.