ヴァンパイア騎士 ​(Vampire Knight) 3. (Vampire Knight 3.) 0 csillagozás

樋野まつり: ヴァンパイア騎士 (Vampire Knight) 3.

枢に憧れつつも、超えられない距離を感じる優姫。それを一条に指摘され、動揺を隠せない。過去に何が!? 優姫、枢、そして零。時は10年前に遡り、3人の出会いが今、明らかに…!! そして零には吸血鬼狩りの指令が――!? 特別編も収録!!

Eredeti megjelenés éve: 2006

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
puhatáblás · ISBN: 9784592183037 · Illusztrálta: 樋野まつり

A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

草凪みずほ: 暁のヨナ (Akatsuki no Yona) 12.
硝音あや: 薔薇嬢のキス (Barajou no Kiss) 5.
音久無 (Oto Hisamu): 花と悪魔 (Hana to Akuma) 1.
石原ケイコ (Ishihara Keiko): ストレンジ ドラゴン (Strange Dragon) 1.
あきづき空太: 赤髪の白雪姫 (Akagami no Shirayuki-hime) 1.
幸村アルト (Yukimura Alto): コレットは死ぬことにした (Colette wa Shinu Koto ni Shita) 4.
岐川新 (Kigawa Arata): 赤き月の廻るころ (Akaki Tsuki no Meguru Koro) 1.
ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 5.
藤間麗: 水神の生贄 (Suijin no Hanayome) 6.
渡瀬悠宇: 妖しのセレス (Ayashi no Ceres) 2.