Sugar ​Daddy 43 csillagozás

Tomor Anita: Sugar Daddy

Lily ​egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra. Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik. Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell. Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Pyrus, 2018
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155749025
>!
Pyrus, 2018
384 oldal · ISBN: 9786155749056

Kedvencelte 5

Most olvassa 9

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 75

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Momo89 P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Először is, imádom a borítót. Annyira dögös! Az összes könyv kell, aminek borítóján ez a fotó vagy ennek a fotósorozatnak az egyike van rajta.
És akkor most a story. Nagyon-nagyon vártam már, és szerencsére nem csalódtam, mert nagyon tetszett. Ez a 370 oldal kevés volt a szereplőkből és a történetükből. Úgy olvastam volna még tovább. A félcsillagot is igazából a vége miatt vontam le, mert ez így nekem nem volt elég, még 20-30 oldal jó lett volna.
Tudom, az írónő könyveinek befejezése ilyen, de a többivel ellentétben most jól esett volna még egy kis folytatás. Ettől függetlenül nagyon jó kis romantikus könyv volt.
Ha esetleg egyszer folytatódna, annak rettentően örülnék, mert iszonyat kíváncsi vagyok hogyan alakul a főszereplők közös élete. :)

>!
Evika82 P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Mikor először megláttam a könyv borítóját, akkor rögtön beleszerettem.
Mikor elolvastam a fülszöveget, akkor tudtam, én ezt a könyvet el szeretném olvasni.
Nagy reményekkel telve kezdtem bele tehát a történetbe… hát… nekem csalódás volt.
Ebből az alapötletből amit azért már jó sokszor ellőttek, de mégis örök kedvenc a romantikus sztorik kedvelőinek sokkal többet ki lehetett volna hozni. Nekem Lily idegesítő volt, Logan pedig nem volt az az alfahím, akire a fülszöveg alapján számítottam…
A szexjelenetek, pedig igencsak laposra sikeredtek, ami azért egy témájú könyvél szerintem igencsak nagy baj…
Sajnálom, de ez van. :(

>!
Petra_Tatár
Tomor Anita: Sugar Daddy

„Üdv: az új pasid, Logan”
Az eddig olvasott Tomor Anita könyvek alapján picit másfajta könyvet vártam, de így se kellett csalódnom. Az írónő egyre jobban fejlődik, történetei számomra még mindig egyediek, de életszerűek. Logan tipikus nőcsábász álompasi karakter, akit imádtam és remekül összeillettek Lilyvel. A fél csillag levonás pedig azert jár, mert nekem kicsit már sok volt, ahogy kerülgették egymást a főszereplők, ugyanakkor egy fokkal több erotikus részt a végére el tudtam volna képzelni. Az epilógus is nagyon hiányzott nekem, túl hamar lett vége a könyvnek, még olvastam volna, és Josh és Lotti története is nagyon érdekel. Ezért is remélem, hogy lesz 2. része, vagy kiegészítő kötete, ugyanakkor így is nagyon tetszett, Logan tényleg nagyon aranyos és vicces srác, szóval minden Tomor Anita rajongónak és könnyed kikapcsolódásra vágyóknak csak ajánlani tudom.
#nekemnemapénzedkell

>!
Faythe P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Kövezzetek meg, de nálam nem aratott osztatlan sikert ez a könyv, hiába áradoznak sokan róla.
Alapvetően a történet tök jó, bele tudtam élni magam, sőt még Logan is nagyon nagyon szimpi volt. És igazából nem is a történettel volt a gond, hanem a megfogalmazással.
Olvasás közben – mikor már sokadszorra találkoztam bizonyos kifejezésekkel – már írogattam magamnak, hogy el ne felejtsem a véleményemben leírni…
Az alábbi állandó ismétlések egyszerűen már majd' kikergettek a világból és sajnos rontották is a könyv élményét:
„Anyám!”, „Ezt a szöveget!”, Nedre állandóan azt a jelzőt használta Logan, hogy „tag”. Ha szexről volt szó, akkor az esetek többségében „ágyba bújásként” volt fogalmazva, miközben ennek azért jóval több szinonimája van.
Ha már intimitás, akkor milyen már az, hogy egy 25 éves nő olyan értelmesen tudja kifejezni magát egy férfi hímtagjával kapcsolatban, hogy „micsodáját”??? Vagy én olyannal sem találkoztam még egyetlen könyvben sem, hogy „belém illesztette magát”… Mintha puzzle-t játszanánk…

Szóval lehet csak én vagyok finnyás és hisztis, lehet hogy rossz pillanatban talált meg a könyv és sokkal érzékenyebb vagyok ezekre a kiütköző hibákra, de sajnos ezért 1 kerek csillagot levontam.
Sajnálom egyébként, mert tényleg jó a történet és a folytatást is el fogom olvasni, meg nagyon is olvastatta magát, de nem ártott volna legalább még egyszer átolvasni…

7 hozzászólás
>!
Dora_Sullivan
Tomor Anita: Sugar Daddy

Nálam az írónőnek eddig csak az Álmodtam már rólad c. sorozatával sikerült elnyernie igazán a tetszésemet, most viszont azért már ezzel a regénnyel is sikerült betalálnia nálam.
Szerettem olvasni ez nem vitás. Élveztem is.
Örülök és tetszik is, hogy az írónő próbál más – más irány felé kacsintgatni is, és ennél nálam sikert is aratott.
Az alapötlet jó és érdekes témának hatott. Csak egy icipici bajom lett vele, hogy konkrétan nem úgy kötődött a két főszereplő pároshoz ez a téma, mint ahogyan a főszereplőink „barátaihoz”. Viszont a levezetése, ismertetése nekem tetszett. Remélem, hogy azért ezt a vonalat nem hagyta csak így ennyiben itt, hanem áttérül majd egy esetleges folytatásban, a „barátok” történetében levezetve esetleg.
Én örülnék neki, és persze kíváncsi is lennék rá.

De hogy e történet főszereplőire visszatérjek, Lily karaktere nekem igazán szimpatikus volt. Tetszett, hogy nem hagyta magát megvenni, és hogy harcolt az önállóságáért.
Logan-ben az első pár pillanatig irritált ez a beképzeltség, önteltség amit hozott, de ahogyan haladt a történet, úgy sikerült engem is megnyernie magának. Már – már oly annyira, drukkoltam is neki, hogy sikerrel járjon Lily-nél.
Jó páros voltak.
Csak sajnáltam, hogy olyan hamar a végére értem, mert még igazán szívesen olvastam volna róluk, és ahogyan szívesebben szerettem volna még – még többet megtudni róluk.

A mellékszereplők jól bele lettek kalkulálva, még a kevésbé szimpatikusak is, mert így az helyett, hogy levont volna a történetből, csak hozzátettek még egy kis pluszt. :)

A borítót pedig imádom. :)

>!
helkaland
Tomor Anita: Sugar Daddy

Nagyon vártam ezt a történetet, a fülszöveg jó, a borító pedig gyönyörű. Ezért is jár a csillag. Viszont a történet, olyan semmilyen. Nem tudtam benne senkit megszeretni, mert olyan rövid és semmitmondó volt az egész. Próbáltam szeretni, de nem ment, nagyot csalódtam…

>!
Laihla
Tomor Anita: Sugar Daddy

Ez volt az első könyvem az írónőtől:) Nem -bírtam letenni xd pár óra alatt ki is olvastam :) Egyszerű, könnyen olvasható. Tetszett hogy mind a 2 szemszögből azonnal olvasható:) érdekelné meg 1-2 részlet azért elég érdekes lett vége. Szerencsére nem függő vég:) Tetszik a cím és a mögötte lévő tartalom :) Romantikus de még sem az a tipikus . A kis kirándulás pedig végképp tetszett . :)

>!
Tünde_Vágási
Tomor Anita: Sugar Daddy

Wow. Ez az első szó, ami először eszembe jutott a könyv olvasása után. Már nagyon régóta, a megjelenése előtt szemet vetettem a könyvre. Az első könyvem az írónőtől és tudom, hogy nem az utolsó. Mert nem csalódtam benne. A borító csodaszép, a történet könnyed, kellemes, fantasztikus. A szereplők meg cukik. Kell ennél több? :)

>!
Harriet
Tomor Anita: Sugar Daddy

A Sugar Daddy egy szerethető, könnyed kis történet. A szereplők szimpatikusak, Lily és Logan aranyos párost alkot. Logan, a menő sztárügyvéd lakást, autót és rengeteg pénzt kínál Lilynek, hogy az lefeküdjön vele és bármikor a rendelkezésére álljon, cserébe csak hűséget kér, viszont ő nem ígéri Lilynek, hogy nem lesz rajta kívül más nővel. Lilynek azonban nem kell Sugar Daddy, pedig az anyagi helyzete nem túl rózsás, fogalma sincs, miből fizeti majd az egyetemi tandíját és a lakbért. Ő szerelmet keres és azt akarja, hogy a férfi viszontszeresse őt. Romantika, szerelem, egy csöppnyi kis bonyodalom spoiler. A lapok nagyon gyorsan fogytak olvasás közben, nekem kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a regény.

>!
Kata_Kovács_5
Tomor Anita: Sugar Daddy

Nagyon sokáig szenvedtem ezzel a könyvvel. Nem volt kedvem olvasni, de mivel sosem hagyok félbe könyvet, megkűzdöttem vele.
Ez egy tucat könyv. Már millióan írtak ilyet. Lehetett tudni, mi lesz a vége. Már-már idegesítő volt.


Népszerű idézetek

>!
Clara_Wolf

Miért minden a pénzről szól ebben a világban?

287. oldal

>!
Harriet

Nekem te kellesz, nem a pénzed! – visszhangoztak a szavai a fejemben. Imádom ezt a nőt!

225. oldal

>!
Clara_Wolf

Szeretem az egyéjszakás kapcsolatokat

(első mondat)

>!
Clara_Wolf

A téma a Trónok harca! Nem Logan Hays!

89. oldal

>!
susias 

Reggel háromnegyed nyolckor becsengettem hozzá.Láttam,amint félrehúzza a kukucskáló fedelét és belekémlel a lyukba. Nagyon helyes! Ezt így kell csinálni.Nem is szabad beengedni akárkit! Csak engem!

317. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Bitó és borostyán
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
A. O. Esther: Megbocsátás
Leiner Laura: Valahol
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad
J. Goldenlane: Pokoli balhé
Ludányi Bettina: Mennem kell