Sugar ​Daddy 232 csillagozás

Tomor Anita: Sugar Daddy

Lily ​egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra. Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik. Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell. Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Pyrus, 2018
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155749025
>!
Pyrus, 2018
384 oldal · ISBN: 9786155749056

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Logan


Kedvencelte 23

Most olvassa 19

Várólistára tette 78

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
klara_matravolgyi
Tomor Anita: Sugar Daddy

Érdekes volt ez a könyv, az elején kifejezetten nem tetszett. Aztán elkezdett lebilincselni és végül faltam a sorokat.
Rájöttem, ezt csak akkor lehet élvezni, ha elfogadod, hogy ez egy tündérmese. Itt nem a sugar daddy jelenség értékrendje (vagy annak hiánya) van terítéken, ez csak egy körítés a mesének. Ez az egész nem arról szól, hogy milyen sugar baby-nek lenni. Egész egyszerűen annyi a történet, hogy egy gazdag jóképű nőcsábász meg akar szerezni egy határozott jellemű nőt, aki nem hagyja magát megvásárolni. Nincsenek egetrengető konfliktusok, balhék, sem szex minden második oldalon. Vannak azonban szórakoztató párbeszédek, és Logan „zaklatását” is kifejezetten viccesnek találtam. Sőt, Logan nekem nagyon szimpatikus volt, ahogy a legtöbb szereplő. Még Lotti is.
A fél csillag levonás azért jár, mert tündérmese ide vagy oda, nekem akkor sem veszi be a gyomrom, hogy erről a jelenségről ilyen könnyedén beszéltek, mintha tök elfogadható, mindennapi dolog lenne. Bár az is igaz, hogy világunk tele van párkapcsolatnak álcázott „sugar”-párokkal. Sok olyan nő van, mint Lotti. Lotti legalább nem próbálta meg illatos papírba csomagolni a sz@rt… Na egye fene, legyen akkor öt csillag. :D

>!
Nikolett0907 P
Tomor Anita: Sugar Daddy

KEDVES MOLYOCSKA!
AMENNYIBEN SZERETED AZ ÍRÓNŐT ÉS A KÖNYVEIT, KÉRLEK GÖRGESS TOVÁBB, UGYANIS NEGATÍV ÉRTÉKELÉS KÖVETKEZIK! KÖSZÖNÖM.

Két pozitívumot tudok felsorolni.
Az első a borító.
Tulajdonképpen ennek köszönhető, hogy érdeklődést mutattam az alkotó és eme kötete iránt.
A második pedig, hogy utazókönyvként került hozzám, ezt itt is köszönöm.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én személy szerint már nagyon unom, amikor egy jó történetet pocsékul írnak meg.
Bár a tematika nem újdonság, elvégre a csapból is ez folyik lassan, mégis számos olyan könyvet olvastam, ami a megszokott témát élvezetesen, erotikától fűtötten adta át olvasójának.
Eme kötet, csak annyiban egyezik meg a fent említettekkel, hogy az alapja ez lett volna, a kidolgozás, mind történet vezetés, karakterek színesség, erotikus jelenetek élvezhető megírása egyszerűen nulla.
Először is, bár sokan azt hiszik a jó erotikus történet csak abból áll, hogy vannak a szereplők, párosodnak és ennyi, de fel kell hívjam a figyelmet, hogy a minőségi erotika nem itt kezdődik. Most vagy nincs rá igény, amitől elszomorodom, vagy egyszerűen még sokat kell utána olvasni.
Igen, ez is kutató munkát igényel.
Ez a kötet e tekintetben igen csak hiányos.

A karakterek színessége vajon fontos eme tematikánál?
Most valljuk be, azért olvasunk, mert olyan hősöket keresünk, akik többek, mint mi. Olyan dolgokat meg mernek tenni, amiről mi egyszerű halandók a legtöbb esetben csak álmodozunk, de evvel nincs is semmi gond.
Viszont, mikor kapok egy felszínes, selejtes gondolkodású, semmiben ki nem emelkedő főszereplőt, mellé hozzá teszünk egy „álom” bikának sem nevezhető hímet, egyszerűen kiábrándulunk a történetből. Mert lehet bármilyen szuper a cselekményszál, ez esetben főleg a közösülés, a szereplők semmilyensége kiöli azt a kevés érdeklődést is.
És, bár váltott szemszögből ismerhettük meg őket, ez nem építette sem az érdeklődésemet, sem az eseményeket.
Aztán, ha már erotikáról írunk, én aztán mindenképpen szeretem az extrém helyzeteket, a tabu témákat, és nem félek felvállalni.
Ellenben a fogalom ott kezdődik, hogy az olvasója átérzi és megéli olvasáskor a történteket, jó érzéssel tölti el, nem pedig a hideg futkos a hátán és alig várja vége legyen.
Én az utóbbit kaptam.

Lehet túl tolom ezt az egészet, de jó magyar erotikus könyvet nagyon ritkán volt szerencsém olvasni. Akinek van a tarsolyában ilyen darab, nagy örömömre szolgálna ha megosztaná velem! Amit előre is köszönök.

Ami eme könyvet illeti, kiolvastam, sokáig tartott, de nagyjából ennyi.
Semmilyen maradandó jó érzésem sem maradt, maximum annyi többet biztos, hogy nem olvasom el.

Kár érte.

4 hozzászólás
>!
Molymacska P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Tomor Anita könyveinek borítója megfogtak első pillantásra. Gyönyörűek, bár tény, hogy a Sugar Daddy borítója tényleg sokkal egyszerűbb és rosszabb, mint a többi könyvéé, de alapvetően még így is szép, figyelemfelhívó.
Ezzel a könyvvel először egy facebook csoportban találkoztam, ahol a témázás arról ment, hogy Sugar Daddys könyvet jó e kiadni vagy sem, illetve mennyire normális az, hogy a szerző nem néz utána a témájának és csak leírja, amit gondol (pszt, ez alapesetben nem jó. De ez top secret) Így hát, mikor megláttam az utazókönyvet, rögtön úgy döntöttem, hogy ezt nem kell el kell olvasnom.
Már mások is mondták előttem, de nekem is le kell írnom, hogyha valaki tényleg Sugar Daddys könyvre vágyik, ne ezt vegye a kezébe. Nincs semmi, ami ténylegesen ezt az életmódot mutatná be, egyedül Lotti életmódja, ami kicsit is utal rá, de még ez is túl művi, nem jönnek elő azok a problémák, amiknek elő kellene jönniük, és a nagy erkölcsi kérdéseket olyan bugyután söprik le az asztalról, hogy a falba vertem a fejem miatta. Nem titok szerintem, ha elmondom, hogy minden ilyen témakörű könyvben legalább egyszer elő fog jönni, hogy akkor most kurva vagy nem kurva. Na erre a válaszra olyan bugyuta dolgokat tudott mondani, hogy inkább megerősítette bennem, hogy egy szebb életben lévő luxuskurva. (egyik kedvenc válaszom erre: a kurvát csak egyszer hívják, mi meg nyitott kapcsolatban vagyunk. Hogy mi? Ez nemigazán így működik se egyik, se másik oldalról)
Szóval ha Lotti nem lenne benne a könyvben, Sugar Daddyzésről se sok szó lenne valójában. De nem baj, hiszen a főszereplőnk beleszeretett egy gazdag jogászba. És a gazdag jogász is a csajba. És a gazdag jogászból olyan pincsikutya lett, hogy nekem nem kellene (pedig azé' az már egy szint). Logan úgy követi Lilyt, hogy az sokszor minimum jogsértő (de nem baj, hogy egy jogász ezt nem érzi át…), sokszor egyszerűen idegesítő, és én már a könyv felénél boldogan pofoztam volna Logant hogy menjen melegebb éghajlatra. De nem ment. Pedig volt pénze rá. Lily pedig a kis szende szűz, aki jaj, én ezt nem akarom, jaj, azt nem akarom, de azért mindent hagy Logannek, Lottinak, Joshnak, Nednek. Mert nem akar megbántani senkit, és mert ráférne egy kis spenót, hogy erősebb csaj legyen.
Ahogy olvastam a könyvet, még nagyobb problémákat is láttam a kifejezés terén. Merem állítani, hogy ügyesebb tizenkét éves összetettebb, szebb mondatokat tud írni. Olyan bugyuta volt a megfogalmazás is, nagyon egyszerű, nagyon tőmondatokkal, és ha véletlenül nem értenél valamit, mindent megismétel: ezerszer. Ez alapvetően egyre több könyvnél probléma (hogy hülyének tartja az olvasót, hogy öt oldal után mindent automatikusan ismétel), de így, hogy a „csavarnak” lévő dolgokat is (pl Ned karakterét) olyan leplezetlenül rágja a szánkba, hogy már nem élvezetes olvasni.
Közben pedig ott van a helyszín, amiről olyan információkat oszt meg, ami kizökkent a könyvből. Mintha olvasta volna az írónő valahol, hogy minél hitelesebbnek kell lennie, ezért rakjon bele minél több infót, csak ez a minél több infó nem kapcsolódott szervesen a történethez (vagy úgy kapcsolódott hozzá, hogy magamutogatásnak hatott). spoiler
Ami nekem a legrosszabb volt a könyvben, az két szemszöges néhány mondatonként váltunk leírás volt. Egy szemszög a négy sortól 8 oldalig tart kb (8 oldal az semmi kb, még egy jól megírt váltószemszöges könyvnél is kevés) és ezen a rövid oldalakon keresztül minél több információt át akar adni az írónő. Úgy, hogy Logan szemszöge maximum 20%-ban volt hasznos, és akkor nagyon kedves voltam. Mert Logan szemszöge felesleges. Ha csak Lily szemszögét olvashattuk volna is korrekt lett volna a szöveg, és nem kellett volna folyton a másik szemszögre váltanunk, ami kizökkent az olvasásból (és nem kellett volna Logan picsogását hallgatnunk). Értem, hogy mi volt a cél vele, de nagyon félrement, nekem egyáltalán nem jött be ez a szétdarabol szöveg.
A könyv mindennek ellenére nem rossz. Aki szereti a cuki wattpados sztorikat, ezt is szeretni fogja. De mégis rossz érzés, hogy egy ilyen gyönyörű borító után egy ennyire gyerekes könyvet kapunk. Az írónőnek még van még hova fejlődni (és én csak azt kívánom, hogy fejlődjön fel a borítóihoz :) ) de más írókkal ellentétben nem lehetetlen munka. Csak egy kis odafigyelés… meg összetett mondatok.

3 hozzászólás
>!
beasechoes P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Jó. Rendben. Elolvastam. Nem én vagyok a szigorú, hanem a könyv gyenge. Naaagyon gyenge. Köszöntem.

5 hozzászólás
>!
Momo89 P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Először is, imádom a borítót. Annyira dögös! Az összes könyv kell, aminek borítóján ez a fotó vagy ennek a fotósorozatnak az egyike van rajta.
És akkor most a sztori. Nagyon-nagyon vártam már, és szerencsére nem csalódtam, mert nagyon tetszett. Ez a 370 oldal kevés volt a szereplőkből és a történetükből. Úgy olvastam volna még tovább. A félcsillagot is igazából a vége miatt vontam le, mert ez így nekem nem volt elég, még 20-30 oldal jó lett volna. <- Ha minden igaz lesz folytatása, szóval ez sztornó és megkapja tőlem az 5 csillagot. ;-)
Tudom, az írónő könyveinek befejezése ilyen nyitott, de a többivel ellentétben most jól esett volna még egy kis folytatás. Amit idővel meg is fogok kapni. xD Ettől függetlenül nagyon jó kis romantikus könyv volt.
Ha esetleg egyszer folytatódna, annak rettentően örülnék, mert iszonyat kíváncsi vagyok hogyan alakul a főszereplők közös élete. :)

>!
nypiro P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Kicsit elfogult vagyok a könyvvel kapcsolatban a személyes ismeretség miatt. Nekem ez tetszett, igaz nem tökéletes, de a történet vezetése, a szereplők kidolgozottsága, a részletekre való odafigyelés tetszett. A történetben maga a Sugar Daddység számomra ismeretlen, így ehhez a részhez nem igazán tudok hozzászólni. Lily nekem egy cseppet határozatlan, túlzottan önnállóságra törekvő lány. De legalább öntudatos és nem adja fel az elveit. Határozottan tetszett a tokaji aszus rész és a magyar vonatkozás, igen jól lett belecsempészve a sztoriba. Kicsit fura volt, hogy milyen hamar egymásba szerettek, de az írónő könyveire ez jellemő (Nyolc éjszaka). Logan egy kicsit szexorientált, de csodák csodájára képes megjavulni :)
Kíváncsi lennék, hogy Lotti és a pasija sztorija miként alakul.

>!
Silverlight
Tomor Anita: Sugar Daddy

Nagyon féltem ettől a könyvtől. Egyrészt, mert számomra még ismeretlen szerző műve, aki ráadásul magyar.Ritkán olvasok magyaroktól, általában csak akkor, ha külföldi névvel írt, s nem tudom, hogy magyar. Másrészt a vegyes értékelések is elriasztottak. Ezután a könyv után azonban eldöntöttem, hogy többször kell esélyt adnom a magyaroknak. Nem mondom, hogy fergeteg olvasmány volt, de nagyon megtetszett, és számomra élvezetes volt. Nem egy elgondolkodtató, de nem is fárasztó vagy unalmas. Izgalmas volt, néha azt vettem észre, hogy csak olvasok-olvasok és alig várom mi lesz a következő történés. Tetszett, hogy nem szokványos témát helyezett a középpontba. Szórakoztató, megkockáztatom, hogy kellően humoros is. Erotikusnak azonban nem mondható. A szöveg néha kicsit kiakasztott, de mivel a főszereplő srácnak ilyen a stílusa, így elfogadtam, és nem is zavart már annyira. Viszont két dolog nagyon zavart. Az egyik, hogy Logan néha már annyira nyomult, hogy súrolta a zaklatás fogalmát. A másik, hogy egy ilyen jó történetet, nem igaz, hogy ilyen hirtelen kell befejezni. Mintha hirtelen vége szakadt volna a filmnek, s még fel sem fogtam mi történt. Ez csöppent sem tetszett, hogy ennyire összecsapott lett a vége. Szerintem jobb, mint amilyennek értékelik sokan, de lenne még mit javítani rajta.

>!
Pyrus, 2018
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155749025
6 hozzászólás
>!
Evika82 P
Tomor Anita: Sugar Daddy

Mikor először megláttam a könyv borítóját, akkor rögtön beleszerettem.
Mikor elolvastam a fülszöveget, akkor tudtam, én ezt a könyvet el szeretném olvasni.
Nagy reményekkel telve kezdtem bele tehát a történetbe… hát… nekem csalódás volt.
Ebből az alapötletből amit azért már jó sokszor ellőttek, de mégis örök kedvenc a romantikus sztorik kedvelőinek sokkal többet ki lehetett volna hozni. Nekem Lily idegesítő volt, Logan pedig nem volt az az alfahím, akire a fülszöveg alapján számítottam…
A szexjelenetek, pedig igencsak laposra sikeredtek, ami azért egy témájú könyvél szerintem igencsak nagy baj…
Sajnálom, de ez van. :(

>!
Petra_Tatár
Tomor Anita: Sugar Daddy

„Üdv: az új pasid, Logan”
Az eddig olvasott Tomor Anita könyvek alapján picit másfajta könyvet vártam, de így se kellett csalódnom. Az írónő egyre jobban fejlődik, történetei számomra még mindig egyediek, de életszerűek. Logan tipikus nőcsábász álompasi karakter, akit imádtam és remekül összeillettek Lilyvel. A fél csillag levonás pedig azert jár, mert nekem kicsit már sok volt, ahogy kerülgették egymást a főszereplők, ugyanakkor egy fokkal több erotikus részt a végére el tudtam volna képzelni. Az epilógus is nagyon hiányzott nekem, túl hamar lett vége a könyvnek, még olvastam volna, és Josh és Lotti története is nagyon érdekel. Ezért is remélem, hogy lesz 2. része, vagy kiegészítő kötete, ugyanakkor így is nagyon tetszett, Logan tényleg nagyon aranyos és vicces srác, szóval minden Tomor Anita rajongónak és könnyed kikapcsolódásra vágyóknak csak ajánlani tudom.
#nekemnemapénzedkell

>!
wildboszi
Tomor Anita: Sugar Daddy

Azt kell mondanom, hogy most sem csalódtam. Imádom Tomor Anita könyveit! Egyszerűen nem lehetett letenni. Izgalmas, magával ragadó, lebilincselő. Csak azt sajnaltam, hogy olyan „hamar” véget ért.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Clara_Wolf P

Miért minden a pénzről szól ebben a világban?

287. oldal

>!
Clara_Wolf P

– Részegen bárki bármire képes.

174. oldal

>!
Zso89 P

– Jaj, Lotti, hagyj már! Megmondtam már százszor, sőt ezerszer, hogy nem érdekelnek a gazdag pasik, és hogy őszinte legyek, a nem gazdag pasik sem. Mindegyik idióta. Kivétel nélkül. Ha van pénze, ha nincs.

>!
Harriet P

Nekem te kellesz, nem a pénzed! – visszhangoztak a szavai a fejemben. Imádom ezt a nőt!

225. oldal

>!
Kovács_Ági_3 P

Egy mosolytól ragyogó arc tekintett rám.
A nagy frászt, dehogy rám! Csak szeretnéd, Hays! De a helyzet úgy fest, hogy a hölgy rád se bagózik!

>!
janee P

– … nem érdekelnek a gazdag pasik, és hogy őszinte legyek, a nem gazdag pasik sem. Mindegyik idióta. Kivétel nélkül. Ha van pénze, ha nincs.

>!
susias

Reggel háromnegyed nyolckor becsengettem hozzá.Láttam,amint félrehúzza a kukucskáló fedelét és belekémlel a lyukba. Nagyon helyes! Ezt így kell csinálni.Nem is szabad beengedni akárkit! Csak engem!

317. oldal

>!
Clara_Wolf P

Szeretem az egyéjszakás kapcsolatokat

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Christopher Moore: Vérszívó démonok
Meghan March: Véletlen szeretők