Még ​mindig rólad álmodom 24 csillagozás

Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Mit ​kezdesz az életeddel, ha egy nap felébredsz, és minden, amiről azt hitted, a valóság, arról egyszer csak kiderül, hogy csupán egy álom volt?
Liv egy hajón ébred, és úgy érzi, napok, sőt hetek teltek el egyetlen éjszaka alatt. Tisztán emlékszik az álmára: Kambodzsára, a régészkedésre, a különleges világra, ahol megannyi kalandban volt része, és ahol igazán beleszeretett Davidbe, a pasiba, aki mellett most felébredt. David azonban nem emlékszik arra, hogy milyen veszélyes kalandokban vettek részt együtt, és arra sem, hogy az életét adta volna a lányért, hogy megmentse.
Aztán különös dolgok kezdenek történni. David elmegy, Livnek pedig indul a gépe Kambodzsába. Ázsiába érkezve Livre egyre gyakrabban tör rá déja vu érzés, minden olyan ismerősnek tűnik számára, minden olyan, mintha már megtörtént volna egyszer. Csak David nincs ott vele. Livet nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy valami nem stimmel, és keresni, kutatni kezd Angkor romjai között, míg utat nem talál egy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Pyrus, 2018
342 oldal · ISBN: 9786158048293
>!
Pyrus, 2018
342 oldal · ISBN: 9786158048286

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

David Delano


Most olvassa 5

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 61


Kiemelt értékelések

>!
Dora_Sullivan
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Azt a mindenit!
Így abbahagyni???!!! Gonoszság volt, kedves írónő! :D
De örülök, hogy lesz folytatása. Mert ugye lesz???
Már az első rész is tetszett. Ez viszont még annál is inkább.
Az Álmodtam már róladban hiányoltam Liv jellem fejlődését, hát itt megkaptam. Ezért hálás köszönetem is. Sokkal pedánsabb, szimpatikusabb és megnyerőbb volt a karaktere. Külön tetszett, hogy próbálta összerakni és összeegyeztetni az „álomnak” vélt eseményeket, a valósággal.
Elárulom, féltem, hogy nem lesz valami hihető élményszerű… de kellemesen csalódtam, mert remekül lett felvezetve.
Tetszett ez a két főszereplő közti „párhuzamos” szemszög felépítés. Mármint, hogy bár külön voltak, de végig tudtam követni a másik féllel történteket is.
David-nél is érezhetőbb volt a fejlődés. Igaz nem is volt rá esélye, hogy birtoklómániásként viselkedjék. De így sokkal megnyerőbb volt a személye.
Nem tudtam rá haragudni, amiért csak megakarta védeni Liv-et. *.*

Remélem nem itt ért véget David és Liv története, és hogy még lesz szerencsém róluk olvasni és a sorsukról. *.*

>!
Karol
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Hát igen, azt hiszem ez a sorozat is csatlakozik a kedvenceimhez, sőt biztos vagyok benne.
Nem tudom minek, de általában félek a magyar írók könyveiktől. Valószínűleg köze van ahoz, hogy ez első ilyen könyv amibe belekezdtem csalódást okozott. Viszont ez fantasztikus volt, pörgős, izgalmas, romantikus, nem hagyja lankadni a figyelmet.
A könyv elején teljesen össze voltam zavarodva,hisz az első rész végén meghökkentő dolgok történtek. David döntését megértettem, bár én nem pont így csináltam volna. De hiába minden igyekezete, mert Liv úgyis kideríti mi történt és nem hagyja magát megtéveszteni, mert ő nem egy törékeny kis nebáncsvirág, hanem egy erős (kissé akaratos), kitartó (csökönyös) és bátor ( kicsit dilis) nő. Aki mindennek utána jár.
Mindenkinek bátran ajánlom, nem fogtok csalódni!
Remélem hamarosan olvashatom a következő részt! ♥♥♥

>!
Édeskiskönyvkritikák P
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

"A sorozat első könyvének, az Álmodtam már rólad, elolvasása után egész egyszerűen vágytam a történet folytatására. Őszintén szólva valami romantikusat képzeltem el, ezért nagyon meglepődtem, amikor teljesen másfelé vitt a cselekmény.
(…)
A könyv elején, ahogy a főszereplőben, bennem is volt némi zavar, elég rég olvastam már az első részt, és próbáltam visszazökkeni az elbeszélésbe. Szerencsére ez gyorsan sikerült.
Liv ebben a részben egy kicsit idegesített, viszont a Daviddel történt kalandos események láncolata teljes mértékben kárpótolt.
Amit pedig még nagyon szerettem, az Angkor további, részletesebb bemutatása volt."
Bővebben: https://edeskiskonyvkritikak.hu/2018/07/26/tomor-anita-…

>!
V_rita
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Csalódtam . Nekem az első rész sokkal jobban tetszett.

>!
Narrow86
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Az „Álmodtam már rólad” után kicsit csalódtam ebben a kötetben. De csak kicsit, valahogy hasonlóra számítottam. Nem unatkoztam, jókat nevettem, kikapcsolt. Számomra könnyed, élvezhető volt, az írónő stílusa is tetszik.

>!
Clara_Wolf
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Ismét elsők között olvashattam Anita legújabb könyvét, amit köszönök! Ha azt hittétek, hogy ez az előző résztől csak kicsit fog eltérni, mert csak álom volt, nagyot tévedtek! Egy óriási csavarral kezdte, hogy nehogy azt higgye az ember, hogy minden csak vidámság és napsütés.
Nagyon nem tudok belekötni a könyvbe, semmi probléma nem volt vele. Gyorsan olvasható, izgalmas kalandregény. Szerencsére a felesleges szereplők elég hamar kikerültek a képből, így nem volt olyan érzésem, hogy megfolyt a szereplőgárda.
Emellett nagyon tetszett Liv stílusa is. Bár néha elkommunikáltak a karakterek egymás között, amitől téptem a hajam, de ez kell ahhoz, hogy az ember érezze azt a bizonyos katarzist, amikor a feszültség akkora lesz a történetben, hogy már azt sem tudjuk mi fog következni.
Imáim végre meghallgattatásra találtak! Ugyanis nagyon kevés márkanév szerepelt benne. (Mondom, hogy semmibe nem lehet belekötni). Minden karakter szerethető volt a maga módján, és a fenébe is, én is el akarok menni Indorrába! Bár fura volt a fejlettség az indorrai városban, meg kicsit fura volt, hogy van ott térerő, meg hogy ha a mi világunkban van akkor hogyhogy nem látják az űrből a műholdak, meg ilyen apróságok. De mivel ez egy könyv, amiben bármi megtörténhet, így meg is történik.A borító nagyon passzol a történethez, a színek tökéletes harmóniában vannak. Viszont!
Anita miért kínzol függővéggel??? Már rögtön akarom olvasni a következő részt, én ezt nem fogom kibírni! Mi lesz Liv válasza most, hogy találkozott Daviddel???
Sír a lelkem a függővég miatt, viszont nagyon jó így, mert egy csomó kérdés fogalmazódott meg bennem, amire valószínűleg az utolsó részben választ kapok.

>!
Hársi_Era
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Ez a könyv nem az én műfajom volt. Nem tetszett az idősík, néha azt se tudtam hol vagyok, álomban vagy valóságban. Hogy lehet az, hogy amit álmában látott, az a valóságban is sokszor előjött, bekövetkezett?! Nem is értettem ki hova tartozik. Glosszánok, lilionok, drúnák és valdonok? Milyen népek ezek? Én ezt a mesevilágot nem élveztem és nem is értettem.

>!
martonka77
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Huhh, ez volt ám a függővég! Ha tudtam volna, hogy lesz még egy könyv, lehet, hogy még pár hónapra eldugtam volna a várólistámon ezeket a könyveket. De hát nem így történt, és most körmömet rágva várhatom a harmadik rész megjelenését.
Nagyon tetszett a történet, annak ellenére, hogy az elejét kivéve nem volt együtt Liv és David. Érdekes volt figyelni, Liv hogyan jön rá, hogy az álom nem álom volt. És David vívódása is tetszett. Hogy nem tudta, jól döntött-e, hogy Livet az emberek között hagyta.
Kicsit furcsa volt a „saját környezetében”, hercegként elképzelni, de az tetszett, hogy nem lett hírtelen rettenthetetlen és sérthetetlen hős, hanem megmaradt egyszerű embernek, akinek harcolnia kell az életéért és a szeretteiért.
Kíváncsian várom a folytatást, hogy Livvel együtt hogy sikerül legyőzni Vazult.

>!
Tóth_Petra
Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom

Először is nagyon féltem, hogy a második rész az elsőnek szinte a másolta lesz csak éppen David-et hadják ki belőle. De legnagyobb meglepetésemre minden várakotásomat felűlmúlta! Bár kicsit szomorú vagyok, hogy a harmadik részére még várnom kell méghozzá jó sokat. A történet maga csodás és hozta az első könyv sikerét. Már nagyon várom a befejező részét!!!


Népszerű idézetek

>!
Clara_Wolf

Állandóan ő jár az eszemben.

119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: David Delano
>!
Clara_Wolf

– Az exek már csak ilyenek. Sosem adják fel.

249. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Christina Dodd: A sötétség érintése
Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
R. Kelényi Angelika: A párizsi nő
J. Goldenlane: Pokoli balhé
Vivien Holloway: Mechanikus farkas
Vivien Holloway: Végtelen horizont
Rejtő Jenő (P. Howard): Piszkos Fred, a kapitány
Benina: Mindig és Soha
Anne L. Green: A sötétség fogságában
Cathrin Smith: Teremtők