Irány ​Hollywood! 9 csillagozás

Tomor Anita: Irány Hollywood!

Zoé ​egyetemre jár, másról sem szól az élete, mint tanulásról és vizsgákról. Egy nap a barátnője, Hanna megkéri, hogy ugorjon be helyettesíteni őt egy bárba, ahol pincérnőként dolgozik. Zoé tudja, ha nem teszi meg ezt a szívességet, akkor a barátnőjét kirúgják, ezért segít neki.

Jake Bartlett híres amerikai filmcsillag, és egyben sikeres hollywoodi producer is. Egy olyan pasi, aki falja a nőket, és akiről az egész világon fiatal lányok milliói álmodoznak. Jake Magyarországon forgat, és épp a barátaival iszogat egy bárban, amikor beszélgetés közben felmerül egy érdekes téma. A többiek szerint a kasszasikerhez egy befutott sztárt kell szerződtetni. Jake-nek viszont erről más a véleménye. Szerinte egy jó filmhez egy jó sztori kell, és bárkiből, akár egy hétköznapi lányból is fél év alatt sztárt lehet csinálni, még egy olyan csajból is, aki nem beszél angolul.

Jake a saját csapdájába esik. Fogadást kötnek a barátai, hogy nem tudja mindezt megvalósítani. A terv az, hogy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Pyrus, Budapest, 2019
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155749032

Most olvassa 9

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 68

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Szyszyyy IP
Tomor Anita: Irány Hollywood!

Ez volt az első könyvem a szerzőtől…
És sajnálom, de nekem nem tetszett.
Nem győzött meg, hogy nekem mást is el kellene olvasnom az írónőtől. Pedig tudom mennyien szeretik.
Nem mondhatnám, hogy azért nem tetszett, mert egy nagy sablon az alap. Hisz olvastam a tartalmát és ezzel tisztában voltam, ennek ellenére mégis érdekelt.
De valahogy a karakterek is túl idegesítőek voltak és képtelen voltam őket szeretni.
Nem bírtam egyikük stílusát sem.
Jake nem dobogtatta meg a szívem, Zoéról pedig nem gondoltam, hogy milyen belevaló csaj. :/
Az egész sztori alatt azt éreztem, hogy nem történik semmi. Ha pedig mégis, mindig ugyanaz.

>!
inci81
Tomor Anita: Irány Hollywood!

Édes kis romantikus történet, egy modern tündérmese mindenféle nagyobb dráma nélkül.

Jó volt egy olyan könyvet olvasni, ahol a humor és a vágyakozás dominál (nincs tele erotikus jelenettel, inkább a finom, játékos évődésen van a hangsúly), ahol nem kell a lelket megrázó fájdalmas dolgokkal megbírkózni.

Néhány tettét nagyon nem szerettem Jakenek, Zoé pedig szerintem néha túl könnyen törődött bele a helyzetekbe, amikbe belekerült, de tulajdonképpen kedveltem őket.

Felüdülés a léleknek ebben a regényben elmerülni.

A javíthatatlan romantikusok és tündérmese rajongók számára ajánlott olvasmány.

>!
Domovecz_Anett
Tomor Anita: Irány Hollywood!

"És azok miatt, akik mernek nagyot álmodni ,csak nem mernek elindulni az álmaik útján .
Ez a könyv más volt mint a többi az írónő megmutatta hogy , tud ő romantikus / szenvedélyes könyvet írni , szerintem nagyon jól sikerült , szeretnék tőle ilyeneket olvasni , különleges könyv más műfaja , a története amit eddig olvastam tőle , nekem letehetetlen volt a könyv , kb6 óra alatt kiolvastam imádtam Gratulálok ehhez a könyvhöz is .
Zoé egy szorgalmas , aranyos , kedves visszafogott lány aki egyetemre jár és az a cél lebeg előtte vizsgái sikerüljenek , nincsenek nagy vágyai , de amik vannak elérhetőek ha megdolgozol érte és ha hiszel benne és magadban .. Zoé a történet során egyre bátrabb lesz , már nem az a lány aki régen volt egyre magabiztosabb , nagyon tetszett hogy nem , ment egyből bele a felkérésébe ,Jake igen megkellet dolgoznia hogy elérje hogy vele menjen .
Jake ,nekem az elején nagyképű pénzéhes srác , nők milliói várják mikor fekszik le vele , de egyre jobban kinyílik és megkedveltem , Zoé hatása miatt , mert mindketten nagyon sokat változnak a történet során , hisz a szerelem bármikor bekopogtathat leg váratlanabb pillanatba , és ha küzdünk érte , nem adjuk fel ez kiteljesedik , kalandos szó csaták, vicces sms , megannyi kaland veszi kezdetét .
Bár nekem hamar véget ért a történet az ugrás miatt én még olvastam volna róluk de így volt tökéletes befejezés talán írónőnek ez volt az elképzelése mi is megalkossuk magunk történetét velük , mi történhetett előtte és utána … nekem nagyon tetszett én csak ajánlani tudom mint az összes könyvét ! Köszönöm ezt a csodás könyvet .

>!
Tóth_Petra
Tomor Anita: Irány Hollywood!

Szóval…

Nagyon vártam már ezt a történetet Anitától. Az összes könyvét olvastam, az Álmodtam már rólad sorozatot többször is és egyszerűen padlót fogtam tőle. Annyi izgalom, kaland és szerelem volt benne, hogy teljesen fölpörgetett. Azóta is az, pontosabban a második és a harmadik részek a kedvenceim a könyvei közül.

Azonban most egy kicsit csalódtam.

Alapból nekem nagyon tetszett ez az egész történet, magával ragadott, de egyben le is nyomott mert a végére egyszerűen csak azt éreztem, hogy ennyi volt???

Nem éreztem benne azt a pluszt ami miatt odaszögezett volna a lapokhoz. Sajnos csak egy tipikus történetnek éreztem amiben ismét van egy átlagos csaj, egy fullos pasi és az elején a csaj nem akar semmit a pasitól, aztán beleszeret, a pasi minden áron meg akarja du… és meg sem hallja azt a szót, hogy nem. Sajnos a szereplők egyáltalán nem voltak szimpatikusak, mintha skatulyából rántották volna ki őket és a könyv végéig azt vártam, hogy történjen már végre valami nagy dolog! Ehhez képest a végére történt is, egy kicsi és ennyi…

Link:
https://mctothh.wixsite.com/mertolvasniminigjo/post/ir%…

>!
Shesee_22
Tomor Anita: Irány Hollywood!

Kettős érzés van bennem ezzel a könyvvel kapcsolatban…

Először is: Imádom Tomor Anitát és a regényeit is. Azonban a könyv olvasása után kicsit letörte a szarvam. Nem értettem miért kell a könyv teljes sztoriát rá írnia a könyv hátuljára?! Miért? Mindenre számítani lehetett és jobban örültem volna ha el se olvasom a hátulját…
Emellett még idegesít az utolsó fejezet… Elvileg jön a folytatás nem lehetett volna valami olyannal lezárni ami arra ösztönöz, hogy alig várjam a második részt?:/

Másodszor pedig a fene egye meg de annak ellenére, hogy tudtam mi jön szerettem. Tetszett az is, hogy végre Pestről olvasok és tudom a karakterek mit láthatnak amikor épp jönnek vagy mennek valahová. Még nem olvastam olyan könyvet ahol ez előfordult volna /vagy csak ritkán/ és ez jó érzéssel töltött el. Mintha Zoé itt lakna a szomszédba és én ugyanazokat a dolgokat látom ha kimegyek amiket ő is láthat. A férfi és női karakterek hasonlóak voltak mint az írónő többi könyvében de így is imádom őket.

>!
viragvirag
Tomor Anita: Irány Hollywood!

Nagyon vártam már ezt a könyvet, de teljesen mást kaptam mint amit elképzeltem.Nem volt nagyon magával ragadó a sztori, teljesen sablonos volt de attól még élvezhető. Egy pár órás kikapcsolódás ez a könyv. Ajánlom, ha egyszer olvasható könyvet akartok olvasni és kicsit lazulni.


Népszerű idézetek

>!
Anna_Tóth_5

Kicsit úgy érzem itt magam, mint ahogy egy zsiráf érezheti magát az iskolapadban. Baromira nem vagyok idevaló!

248. oldal

>!
Anna_Tóth_5

Képtelen vagyok koncentrálni, képtelen vagyok élni, képtelen vagyok bármire is, ha nem vagy velem. Ha pedig velem vagy, egyfolytában ölelnélek és csókolnálak.

346. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

K. M. Smith: A szerelem ezer arca
J. K. Smith: Ismert ismeretlen
Böszörményi Gyula: Ármány és kézfogó
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Gárdos Péter: Hajnali láz
Fábián Janka: Lotti öröksége
Ugron Zsolna: Erdélyi menyegző
Kristin M. Furrier: Johanna
Kelly Oram: Cinder és Ella
Dean R. Koontz: A visszatérő