Helló ​újra, kedves exem! 276 csillagozás

Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Nora ​fiatal szingliként éli az életét. Azt hiszi, maga mögött hagyta a múltját, és elegendő távolságra van a régi pasijától, aki hét évvel ezelőtt szó nélkül otthagyta. Egészen addig, amíg össze nem fut vele újra. Onnantól kezdve az élete a feje tetejére áll.
Patrick híres autóversenyző. Szereti a nőket, és a nők is szeretik őt. Az egész világon ismerik a nevét. Jóképű, talán túlzottan is. Megvan mindene, kivéve egy dolgot. Norát. Megszokta, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. És most, hogy újra meglátja a csinos exbarátnőjét, egészen biztos benne, hogy mi kell neki. Nora gyűlöli, és ő ezzel tisztában van. Tudja, hogy újra meg kell hódítania. Vadászösztöne a lány folyamatos visszautasításai miatt csak még erősebben tör elő. Ostromot indít, amit lehetetlenség hárítani.
Nora nem tudja kiverni a fejéből Patricket, pedig kitartóan próbálkozik. A férfi üzenetei és szenvedélyes megnyilvánulásai néha már az őrületbe kergetik. Patrick nem hagyja, hogy felejtsen.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Pyrus, Budapest, 2020
puhatáblás · ISBN: 9786158048248
>!
Pyrus, 2017
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158048248
>!
Pyrus, 2017
328 oldal · ISBN: 9786158048255

Kedvencelte 34

Most olvassa 27

Várólistára tette 113

Kívánságlistára tette 162

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Kellemes pörgős üdítő mozgalmas olvasmány. Vhogy az arányokra még nem igazán érzett rá az írónő. Vagy csak engem szivatnak mire beindul a cselekmény pörögnek az események, esetünkben Patricknek végre meg kellene csillogtatnia férfiúi rátermettségét……elfogyott a könyv.
Tetszett a téma , a Noraban felmerulo hiányérzet bizonyos dolgok iránt. A gyengem . A gondom talán annyi, hogy a vége …..nem is tudom …. Nem elég kidolgozott lett volna még ott mit magyarázni és bemutatni anélkül hogy atmenjen 'tulsokba' . Igazság szerint ……joggal…..most további részre gondoltam de a második felében úgy felpörögtek hogy kimaradtunk mindenjobol. Olyan érzésem volt mintha ha az iroban a 'csakvegezzunk már' érzés pattogott vagy 'uristen már csak 10 oldalam van ' meg kétszáz helyett……
Tetszett az utazás , és újra megnyert a temavalasztas, izgalmas az autósport de mi a csodaert nem aknazta ki teljesen?
Néha megütköztem a használt kifejezéseken és szofordulatokon nem biztos hogy én beletettem volna – vannak dolgok amiket csak otthon zárt kiskapu mögött a család körében hasznalunk , bár a mai fiatalok beszélnek így……
Ajánlom, tegyétek próbára egyébkent nem tudtok véleményt formálni – igazolni vagy cáfolni ;)

spoiler

3 hozzászólás
ZitussKa >!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Nehezen tudtam eldönteni, hogy hány csillagot is èrdemel tőlem ez a törtènet.
Az igazat megvallva, ha ezt a 15 èves ènem olvasta volna, akkor ódákat zengenèk most arról, hogy mennyire szüksègem is van egy Patrickra. Hiszen híres, lehengerlő szemèlyisègű ès Tiszát lehetne vele rekeszteni milyen is mèg :) Meg amúgyis, hiszen autóversenyző. De, hogy őszinte legyek, azóta már találkoztam olyan autóversenyzővel a könyves világban, aki sokkalta potencionálisabb jelölt lehet ès ájulásom tárgyává válhat. Arról nem is beszèlve mennyi olyan karaktert megismertem, akiknèl ott volt az a megfoghatatlan de èrzèkelhető plusz dolog, ami miatt máig nap mint nap eszembe jutnak ès a szívembe zártam őket. Innen hiányzott a szikra, nem tudtam azonosulni velük. Sok gondolat ismètlődött, volt ahol tudtam is mi lesz a következő mondata a szereplőnek. Ez betudható annak, hogy az írónő nyomatèkosítani akart vagy annak is, hogy elèg diszharmonikusan működök most, emiatt nem is tudtam elmerülni benne ès sajnos ilyenkor minden kisebb dolog szemet szúr.
Patrick vezetèkneve kapcsán is kèptelensèg volt elvonatkoztatni attól, hogy ez a harmadik olyan karakterem akinek ez a neve. De ebből csak egyikükkel azonosítom, nekem csakis Ő Cross ès kèptelen vagyok univerzálisan használni.
Ő sokkal erőteljesebb jelensèg ès számomra egyszerűen ő testesíti meg, az agyam pedig hozzá köti a karaktert. Ès Ő nem Patrick.
Szó mi szó, langyos volt és nincs is szüksègem saját pèldányra :)

Mrs_Curran_Lennart P>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Első olvasásom az írónőtől. Ami tetszett, az a stílus, mert szórakoztató volt, pörgős és fordulatos. De..
Az autóversenyzés témában még szerintem kellett volna egy kicsit kutatni. Mert a szériaautók is úgy vannak kialakítva, hogy egy versenyzős, mitfahrer a rallysoknál van. Tehát a barátnő aligha ülhetett volna be mellé. Amúgy modern felnőtt tündérmesének nem volt rossz, annak ellenére sem, hogy a hősnő időnként kiakasztóan viselkedett. Biztos fogok még olvasni tőle.

KönyvMoly_1989>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Végy egy rémesen idegesítő, hisztis főhősnőt és egy arrogáns, parancsolgató nagymenőt, dobj össze semmitmondó háromszáz oldalban egy Romana stílusú szösszenetet, keress hozzá egy mutatós borítót és már eladható is lesz a könyved potom 4000 forintért!
Nonszensz vicc. Nagyon ponyva gyenge stílusban megírva, de legalább gyorsan vége lett.

15 hozzászólás
molybarby>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

A legjobban a borítója tetszett a könyvnek. Az tényleg szép. A többi viszont, hát nekem nem jött be sajnos. Így a borító egy csillag és a történetnek is adok egyet.
A fülszöveg alapján megfogott magának, a cím is frappáns volt, de amikor fejezetről-fejezetre haladtam előre úgy kezdtem elveszíteni az érdeklődésemet iránta. Jó alaptörténet, rossz kivitelezés. Elejétől a végéig idegesítettek a főszereplők, Emmáról nem is beszélve. Norának meg a folytonos szajkózása, hogy márpedig nem érdekelsz, nem akarlak, aztán meg megcsókolja, lefeküsznek egymással, meg a fene tudja még miket csináltak…Én olyan pasival szóba se tudnék állni aki ennyit dirigál nekem. Mi az, hogy csak úgy kijelenti, hogy hozzám jössz feleségül! És esetleg olyanról nem hallott, hogy megkérni valakinek a kezét? Nora nekem túl mimóza volt, Patrick pedig túl rámenős. Emmáról meg annyit, hogy nekem ilyen barátnő biztos nem kellene. A másik dolog ami nem tetszett, hogy akárhova mentek a szereplőink, mindenhol rattan bútorok voltak, és mindenki Chanelt akart venni. A vége a könyvnek összecsapott lett, és igazából semmi jelentős nem történt az egész történet alatt, ami akár egy kicsit is meglepett volna. Sajnos ez most nekem nem lett. :/

Deziréé>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Tetszett is meg nem is.
Tetszett, mert nagyon könnyen tudtam olvasni, elég hamar el is olvastam. Tetszettek a romantikus és erotikus jelenetek is, de nekem túl sok volt néha Nora és Patrick. spoiler
A vége teljesen megdöbbentett, ilyen fordulatra nem számítottam és a fordulat után hipp-hopp vége is lett a történetnek. Észre sem vettem tényleg, hogy az utolsó oldalakat olvasom. Ez hatalmas nagy pozitívum, mikor egy könyvbe ennyire belemerülök.

Tervezem a jövőben, hogy olvasok még az írónőtől, hiszen jó sokan dicsérik én pedig kíváncsian várom a többi történetét.

Katicabogárka>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Ez nagyon a kedvemre való történet volt!
Jó lett volna Patrickot is meghallgatni, az ő gondolatait. spoiler
Kellemes csalódás volt ez a könyv.

3 hozzászólás
Evika82 P>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Nagyon jól szórakoztam. Imádtam, ahogy Nora és Patrick húzza egymás agyát. Jókat mosolyogtam a szócsatáikon. Egyedül a könyv végével volt egy kis problémám. Azt olyan összecsapottnak éreztem, mintha kifogyott volna a szufla az írónőből. Pár oldalt simán elbírt volna még ez a történet. Akkor sokkal kerekebb, szépen befejezett lett volna minden. Ettől függetlenül örülök, hogy olvashattam a könyvet.

1 hozzászólás
Laura_Bakos P>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Én imádtam a könyvet. Könnyed kis kikapcsolódás volt és köszönöm az írónőnek, hogy elolvashattam *-* egy élmény volt.
https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2017/06/tomor-anita…

Silverlight>!
Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

Szeretem az írónő könyveit, s ez is tetszett. Nem írom, hogy nagyon…., mert az azért túlzás lenne. A történet, a cselekmény nem lett volna rossz, de valahogy túlságosan gyorsan haladt az egész, és a főszereplő srác is nagyon idegesítővé válik egy idő után. Nekem külön tetszett, hogy az autósport világában játszódik az egész. Ez nekem egy kicsi szín adott az egésznek. A cím előre jelzi mire számíthatunk és nem is okozz nagy meglepetéseket a könyv. Mégis a stílus magával ragadó és teljesen bele lehet feledkezni a könyvbe, mellesleg a borító is nagyon vonzott.

>!
Pyrus, 2017
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158048248

Népszerű idézetek

BataHelga>!

— Ne haragudj, ez a könyv eszement jó! Nem lehet letenni! – szabadkoztam.
— Igen, azt láttam. Féltékeny is vagyok arra a nyomorult könyvre! – mondta tettetett kamaszos sértődöttséggel.

Bitten>!

– …..Azt hiszed, mással jobban jártál volna?
– Veled biztosan.
– Ezt nem tudhatod. Lehet, hogy időközben hárpia lettem. És különben is, a modellcsajokhoz képest én rizikós vagyok, egyfolytában azon kellett volna aggódnod, mikor hízok meg –
viccelődtem. – Úgyhogy csak ne panaszkodj! Jól jártál a cserével – tettem hozzá.

Laura_Bakos P>!

Néhány percig ott feküdtünk egymás kezét fogva és egymás szemébe nézve.
Valami akkor ott megváltozott.

Könyvpillangó92_εïз P>!

Tudtam, hogy kész tények elé kell állítanom téged, különben sosem jönnél hozzám, mert azt hiszed, csélcsap vagyok, és nem lennék jó apa és férj. Bebizonyítom, hogy tévedsz! A legjobb apa és a legszuperebb férj leszek! Miután megbüntettelek! – tette hozzá nevetve.

214. oldal

Laura_Bakos P>!

– Gyönyörű vagy! – szólalt meg, és a derekamnál fogva magához ölelt.

Laura_Bakos P>!

– Be kell érte jönni. ígérem, jó fiú leszek! – mondta vigyorogva.

Delena>!

– Szingapúr a világ legtisztább és legbiztonságosabb városa. Itt gyakorlatilag nincs bűnözés. Jól élnek az emberek, és kimondottan elégedettek is az életükkel. A rágó nagyon környezetszennyező, ezért tiltják. Kényesen ügyelnek a tisztaságra. Nem lehet enni és inni a metró, vagyis az MRT területén, nincsenek haléktalanok, senki sem szemetel az utcán, mert súlyos pénzbüntetés jár érte…Láttad a hőkamerákat? Ha lázasan szállsz le, elvisznek külön kivizsgálásra, és csak aztán engednek be az országba, ha kiderült, hogy nem vagy maláriás, és más fertőző betegségben sem szenvedsz.

273. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
Ruby Saw: Az igazi
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi
Catherine Bybee: Feleség szerdára
Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love – Ízek, imák, szerelmek
Leda Schwartz: A harmadik szerető
Joss Stirling: Misty