Maximum Carnage (A hihetetlen Pókember) 28 csillagozás

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.
Eredeti mű

Videó bemutató:
Venom, Vérontó És Pókember a három főszereplője a sztorinak. Korai kilencvenes évek Pókembere a kora összes pozitív és negatív jellegzetességével.
A rajzok szépek, de a történet elég egysíkú, amin nem segít, hogy négy különböző író rakta össze, akik jól láthatóan nem voltak megfelelően koordinálva.
Az akció király, és némi egyéb tartalom is került főleg DeMatteis részeibe.Főleg annak ajánlott, aki Pókember, Venom, Vérontó vagy a ’90-es évek akciófilmjeinek lelkes rajongója.

Kölyök koromban jött ki a játék. Odáig voltam tőle, meg vissza, pedig csak a tévében láttam, valami játékos műsorban. Aztán pár éve wgy emulátorral ki is tudtam próbálni. Pusztulat nehéz s ebből fakadólag idegesítő, de élmény volt, feltámadt a gyerekkor.
A most végre itt van a képregény is. Húszon pár év alatt kiteljesedik a sztori.
A benne lévő brutalitás már nem az, Spawnokkal és Lobokkal a hátam mögött a vértelen s többségében képen kívüli erőszak nem hat. De a történet azért visz magával előre.
A végére aztán nagyon átcsap nagyzoló lelkizésbe s ez kicsit elveszi az ízét a történetnek, akárcsak a hipphopp megoldások. De egy klasszikus sztori ez, amit kölyökénem rajongásig imádott volna, ha akkor megkapja.

– T-Te vagy Venom! És megmentettél. De állítólag ugyanolyan gonosz vagy, mint ez az elmebeteg.
– Ez csak aljas rágalom és hazugság! Vérontó válogatás nélkül bárkit megöl… Mi gondosan megválogatjuk az áldozatainkat!

Hogy szeretnél meghalni, pajtás? Kitépjük a tüdődet? Vagy csak szakítsuk le a fejed?

A napi ajánlatunk kicsinált leves agygaluskával. Természetesen zúzott gerincet is kínálunk… Viszont a gerincet a vendégnek kell hoznia.