Maximum ​Carnage (A hihetetlen Pókember) 28 csillagozás

Tom DeFalco – Terry Kavanagh – David Michelinie – J. M. DeMatteis: A hihetetlen Pókember – Maximum Carnage Tom DeFalco – Terry Kavanagh – David Michelinie – J. M. DeMatteis: A hihetetlen Pókember – Maximum Carnage Tom DeFalco – Terry Kavanagh – David Michelinie – J. M. DeMatteis: A hihetetlen Pókember – Maximum Carnage

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

Kingpin, Budapest, 2018
114 oldal · puhatáblás · Fordította: Markó István · Illusztrálta: Alex Saviuk, Don Hudson, Mark Bagley, Randy Emberlin, Tom Lyle, Scott Hanna, Al Milgrom, Sal Buscema, Sam de la Rosa
Kingpin, Budapest, 2018
114 oldal · puhatáblás · Fordította: Markó István · Illusztrálta: Sal Buscema, Scott Hanna, Tom Lyle, Randy Emberlin, Mark Bagley, Don Hudson, Alex Saviuk

Venom

Best_of_Comics>!

Videó bemutató:

Venom, Vérontó És Pókember a három főszereplője a sztorinak. Korai kilencvenes évek Pókembere a kora összes pozitív és negatív jellegzetességével.

A rajzok szépek, de a történet elég egysíkú, amin nem segít, hogy négy különböző író rakta össze, akik jól láthatóan nem voltak megfelelően koordinálva.

Az akció király, és némi egyéb tartalom is került főleg DeMatteis részeibe.Főleg annak ajánlott, aki Pókember, Venom, Vérontó vagy a ’90-es évek akciófilmjeinek lelkes rajongója.

Virág_Balázs_Face I>!

Kölyök koromban jött ki a játék. Odáig voltam tőle, meg vissza, pedig csak a tévében láttam, valami játékos műsorban. Aztán pár éve wgy emulátorral ki is tudtam próbálni. Pusztulat nehéz s ebből fakadólag idegesítő, de élmény volt, feltámadt a gyerekkor.
A most végre itt van a képregény is. Húszon pár év alatt kiteljesedik a sztori.
A benne lévő brutalitás már nem az, Spawnokkal és Lobokkal a hátam mögött a vértelen s többségében képen kívüli erőszak nem hat. De a történet azért visz magával előre.
A végére aztán nagyon átcsap nagyzoló lelkizésbe s ez kicsit elveszi az ízét a történetnek, akárcsak a hipphopp megoldások. De egy klasszikus sztori ez, amit kölyökénem rajongásig imádott volna, ha akkor megkapja.

Csokky>!

Az eddigi legdurvább Pókember történet, amit olvastam. A morális kérdés, amit végig feszeget, az egyik legrégebbi: a cél minden esetben szentesíti az eszközt?

Th3DarkKn1ght P>!

– T-Te vagy Venom! És megmentettél. De állítólag ugyanolyan gonosz vagy, mint ez az elmebeteg.
– Ez csak aljas rágalom és hazugság! Vérontó válogatás nélkül bárkit megöl… Mi gondosan megválogatjuk az áldozatainkat!

Kapcsolódó szócikkek: Venom
Th3DarkKn1ght P>!

A napi ajánlatunk kicsinált leves agygaluskával. Természetesen zúzott gerincet is kínálunk… Viszont a gerincet a vendégnek kell hoznia.

Kapcsolódó szócikkek: Venom