Érzékenyek ​desszertes könyve 1 csillagozás

Glutén-, laktóz- és cukormentes desszertek
Tolnai Orsolya: Érzékenyek desszertes könyve

Ismét ​hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Miután inzulinrezisztenciát, glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak a szerzőnél, nem volt más választása mint, hogy glutén-, laktóz-, és cukormentes édességeit is kikísérletezze sorstársai legnagyobb örömére.
Ahogy nagysikerű Érzékenyek szakácskönyvében, úgy ezen kötetében is egyszerűen magával ragadja az olvasót közvetlen stílusa, ételek iránti szenvedélye, igényes tálalása, felfedezésre váró kivételes ízpárosításai.
Ismeretlen vizekre evezett és mestere lett a „mindenmentes finomságoknak és a különleges ízek harmóniájának. Étlapján desszertjeit újragondolta, reform alapanyagokkal megbolondította, egyszerre inspiráló és ínycsiklandó képekkel illusztrálta. A szerző olyan megvalósítható recepteket tartalmazó gyűjteménnyel örvendezteti meg olvasóit, amelyben az áfonyás pite és a banános palacsinta éppúgy… (tovább)

>!
Perfact-Pro, Budapest, 2015
240 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639929487

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 6


Hasonló könyvek címkék alapján

Csigó Zita: Diéták nagykönyve – lemondások nélkül
Hadarik Rita: Egészséges ínyencfalatok
Kiss Móni: 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Andrási Nóra: Mindenmentes
Török Eszter: 100% egészség, 0% cukor!
Szepessy Vilma: Alakformálás szétválasztó diétával
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 2.
Török Eszter: Viszlát, cukor és fehér liszt!
Átol Tibor: A Gluténmentes Séf szakácskönyve