Rémmetró ​3. (Rémmetró 3.) 81 csillagozás

Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Miféle leckék várnak még Tokió vonaton utazó lakóira a Rémmetró következő epizódjában? Vajon Szeija örökké azon fog dolgozni, hogy az igazságot szem előtt tartva védje az élőket? Mit tartogat számára a végzet?

Eredeti cím: Dark Metro Volume 3

>!
Mangattack, 2009
200 oldal · ISBN: 9789639797994 · Fordította: Pap Zoltán, Sárközy Bence · Illusztrálta: Josiken

Kedvencelte 5

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Ferger_Jolcsi P>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

A történet végét nagyon sajnáltam… Szegény Szeija… Milyen borzalmas volt az egész élete…. Mikor volt végre valaki, aki szeresse őt, újra el kellett veszítse… Sajnálom, hogy így kellett befejeződnie, de nemes ügyért harcolt. Igazi hős, igazi önfeláldozó jellem. Örülök, hogy olvashattam ezt a manga sorozatot. Még ha véres is (ami nem a kedvencem), de mégis tanulságos történet volt.

Dorka50 P>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Ennek a kötetnek a borítója tetszik a legjobban. Sugárzik belőle az erő. A befejező rész egy picit más volt, mint a többi. Na nem volt kevésbé véres és ijesztő, de emellett nagyon romantikus is volt. Az első fejezetet majdnem meg is könnyeztem. És Szeija… spoiler Imádom ezt a sorozatot! Két bajom van csak vele: 1) kár, hogy csak 3 részes. 2) nem készült belőle film.

Th3DarkKn1ght P>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

A befejező kötet is hozza a megszokott színvonalat! A történetek jók, meglepő módon vannak köztük pozitív kimenetelűek is! Itt most aztán igazán groteszk szörnyek kaptak helyet! Szeija története végre összeáll és le is zárul, de én egy kicsit hirtelennek éreztem a befejezést. Még egy plusz kötetnyi történet belefért volna. Ettől függetlenül nagyon tetszett! A rajzok most is fenomenálisak! A végén kiderül, hogy ez a három kötet két év munkája volt, amin nem csodálkozok, mert látszik rajta az igényesség! Az egész trilógiáról elmondható, hogy rendkívül szórakoztató, remekül megrajzolt és ijesztő történeteket tartalmaz. Imádom az egész sorozatot! ♥

diamondfox>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Kicsit légből kapott, olyan muszáj szagú lezárás. Kár érte, a borító itt lett a legjobb (anno ezért is szúrt szemet a sorozat és szereztem be végül). Valahogy a nagy katarzis nekem elmaradt a végén, sajnáltam, de jó volt, hogy nincs elhúzva még egy kötetre, az sok lett volna már.

Janus>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

A háromból ez volt a legjobb, és a legrövidebb is egyben. Kösz. :D
Itt a történetek érdekesebbek voltak. Az, ahol a lány halála előtt megígéri a barátjának, hogy vár rá a metrónál, egy kifejezetten szép történet volt.
Seiát pedig nagyon megsajnáltam. Végül is a manga nem adott rá választ, hogy találkozott-e még valaha Nao-val.
A magyar kiadás még mindig borzalom (gyakorlatilag a határán voltam, hogy ne tépjem ketté a gerincet, olyan belülre gépelték a szövegeket).
Összességében jó kis sorozat volt.

hinodranzer>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Bár elvileg ez a befejezés, a csúcspont, valahogy rövidnek, nagyon rövidnek éreztem, kevesebb feszültséggel, mint vártam volna. Ez a kötet is kellemesen kikapcsolt, és ebben szerepeltek a legrémesebb szellemek, szóval ez plusz pont. A lényeg pedig, hogy még egy jó 20-30 oldal minimum elfért volna benne.
Ja, és a 4-kockás kis képregények ezúttal mindent visznek! :D

Sophiechan>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Utolsó kötet, de abszolút megérte elolvasni ezt a sorozatot. Ritkán találok olyan mangát, amire azt mondom, hogy naezmárvalami!
A rajzolás szerintem egyre szebb lett a végére, és Szeija múltjából is megtudhattunk sok szívszorító dolgot. Rossz volt elengedni ezt a pár rövidke kötetet.

2 hozzászólás
Radics_Végh_Ivett>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Nagyon tetszett a borító, ezért olvastam ezt a mangát. Sajnos a könyvtárban csak ez az egy rész volt meg, ezért hiányérzetem van. Az eleje egy kicsit nehéz volt, mert hiányoztak ismereteim, de örülök, hogy elolvastam. A rajzok nagyon tetszenek. Véres, izgalmas, romantikus történet.

Lilith>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

Én nem tudtam az elején, hogy csak 3 kötetes, még akkor sem amikor a kezembe vettem ezt a harmadikat, és nagyon szomorú lettem, amikor hirtelen végett ért. És sajnos úgy érzem, hogy nemcsak nekem volt hirtelen, hanem a történetet is hirtelen egyik pillanatról a másikra zárta le az író…
De örülök, hogy megvan ez a kis sorozat, idönként tuti elő fogom venni

Batus>!
Tokió Kalen: Rémmetró 3.

ez volt a 3 közül a leggyengébb… mintha a rajzoló egyszerűen megunta volna az egészet. bár a történetek között itt is akadtak egész jók.


Népszerű idézetek

Nocharity>!

Vajon hány ember sérti még meg a határvonalat a hasznosság és fejlődés érdekében…?

13. fejezet - Fukutosin vonal - Sibuja állomás

Th3DarkKn1ght P>!

Búú, annyi a házsártos nő a világon, Ő mégis milyen visszafogott! De jó!!


Hasonló könyvek címkék alapján

Hirano Kohta: Hellsing 7.
José Antonio Cotrina: A sötétség gyermekei
Stephen King: Rémálmok és Lidércek
Tóme Kei: A bárány panasza 1.
Stephen King: A mobil
Stephen King: A halálsoron
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Gabriel Wolf: Pszichokalipszis
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Takami Kósun: Battle Royale