Spawn: ​Az Ivadék 19. (Spawn 19.) 3 csillagozás

Todd McFarlane – Brian Holguin: Spawn: Az Ivadék 19.

A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.

Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Az Ivadék 19. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Angel Medina (Hulk, A Hihetetlen Pókember) részletgazdag művészete mellett izgalmas… (tovább)

>!
Infinity, Fertőd, 2020
336 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155982095 · Fordította: Galamb Zoltán · Illusztrálta: Crime Lab Studios, Allen Martinez, Victor Olazaba, Danny Miki, Angel Medina

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Alan McElroy: Spawn: Az Ivadék átka 1.
Joe Hill: Locke & Key – Kulcs a zárját 3.
Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 1.
Marjorie Liu: Monstress: Fenevad 1. – Ébredés
Scott Snyder: Batman – A Baglyok Bírósága
Robert Kirkman: The Walking Dead: Élőhalottak 8. – Ostromállapot
Garth Ennis: Prédikátor 1.
Mauro Boselli: Dampyr: A Sötétség Gyermeke 5. – A kőhíd alatt
Mike Mignola: Hellboy – A leláncolt koporsó és más mesék
J. M. DeMatteis: A hihetetlen Pókember – Kraven utolsó vadászata