Olyan alapanyagok ezek, amelyeket mindig is szerettünk – ha bevalljuk, ha nem. Mind a marha, mind pedig a sertés – már ha tehetjük persze, remélem, igen – mindennapi vendég lehet, lehetne az asztalon. Egy recept akkor jó, ha nem kell tőle megijedni, sem a hozzávalóknál, sem pedig az elkészítéskor. Ezt tartottam szem előtt, amikor válogattam. Remélem, nem ijesztő egyik recept sem, sőt, inkább étvágygerjesztő. Hiszen épp utóbbi a céljuk!
Receptek marhához, sertéshez 0 csillagozás
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 99 szárnyasétel 33 színes fotóval ·
Összehasonlítás - Toró Elza: A 100 legjobb étel marhahúsból ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: Szárnyasparádé – 377 különleges szárnyasétel ·
Összehasonlítás - Liptai Zoltán: Finomságok csirkemellből ·
Összehasonlítás - Hemző Károly – Lajos Mari: 99 csirke- és pulykaétel ·
Összehasonlítás - Gergelyné Varga Edit: Csirkemellből sokfélét ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: A legfinomabb szárnyasételek ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Csirkehúsos ételek ·
Összehasonlítás - Takács Erika: A 100 legfinomabb húsétel ·
Összehasonlítás - Halmos Monika – Nagy Elvira – Pelle Józsefné – Horváth Ilona – Boda Zoltánné: Húsételek könyve ·
Összehasonlítás