Bleach ​16-18. (Bleach 16-18.) 4 csillagozás

Tite Kubo: Bleach 16-18.

With Rukia’s execution looming, Ichigo and the rest of the rescue squad must find a way to break her out of the Senzaikyû prison. Not only has her sentence been moved up, but the imprisonment is close to breaking her usually indomitable spirit. And to make matters worse, political intrigue is brewing in the Seireitei, and Ichigo and his friends are caught in the middle of it!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2013
624 oldal · ISBN: 9781421554693

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

diamondfox P>!
Tite Kubo: Bleach 16-18.

Őszintén szólva, nem lehet ezekre a kötetekre mást adni, mint csillagos ötösöket.
Miért is?
Mert az egyik legizgalmasabb shounen történetet tarthatom a kezemben a Naruto ninjavilágmegváltása óta – és azóta is egyedinek mondható, hiszen nem született még egy ilyen shinigamis történet spoiler. De ahogy haladunk a történetben itt már ott járunk, hogy senki sem bízik senkiben – és mi sem bízhatunk senkiben! Akiről azt hisszük, hogy szövetséges, a következő pillanatban a torkunknak szegezi a zanpakutou-ját és képes lenne hidegvérrel megölni.
Aztán kicsit Ichigot ugyan parkolóra tesszük, de itt inkább Rukia lelkére koncentráltunk – pédául megismerhettük azt a darabkát a múltjából, amiért a Shiba család utálja Őt (hihetetlen fontos szál, először leestem a székről, amikor megpillantottam Kaient). Természetesen Renji is picit megerősödik, hogy aztán nagyon koppanjon Byakuya által (istenem, az a gyönyörű bankai!), majd megjelenik a széttápolt Ichigo és természetesen bejön egy másik fontos esemény, így inkább tolódik annak a másik bankainak a megjelenése. Zaraki szálát még mindig nagyon szeretem, de őszintén mondom, ha nem láttam volna az animét és nem olvastam volna már a mangát, nem bírnám irammal a szereplők megjegyzését.


A sorozat következő kötete

Bleach sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Masakazu Katsura: Video Girl Ai 1. (angol)
Naoshi Arakawa: Your Lie in April 5.
HERO: Horimiya 1.
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Chica Umino: Honey and Clover 3.
Matsuri Hino: Vampire Knight 7.
Kanae Hazuki: Say I Love You. 1.
Yuki Midorikawa: Natsume's Book of Friends 1.
Aya Nakahara: Love*Com 17.