Bleach ​13. (Bleach 13.) 28 csillagozás

The Undead
Tite Kubo: Bleach 13.

Chad has stormed his way into the heart of the Soul Society, the Seireitei, only to meet his match in the devastatingly efficient Captain Kyôraku. Meanwhile, Ichigo struggles in his battle against Kenpachi Zaraki, the captain of the 11th company. Although Ichigo succeeds in drawing blood, the secret of Kenpachi's zanpaku-tô may be his undoing. Before Ichigo realizes it, Kenpachi's blade has pierced his heart!

Eredeti megjelenés éve: 2004

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Shonen Jump Manga VIZ Media angol

>!
VIZ Media, San Francisco, 2011
208 oldal · ASIN: B00F3HGY7S · Illusztrálta: Tite Kubo
>!
VIZ Media, San Francisco, 2006
208 oldal · ISBN: 1421506114

Kedvencelte 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Jean>!
Tite Kubo: Bleach 13.

Tite Kubo: Bleach 13. The Undead

Nagyon izgalmas rész volt! Ichigo és Kenpachi harca fantasztikus volt! És Zangetsu! Imádom, amikor Ichigo Zangetsuval együtt fejlődik és tanul.

szcsigusz P>!
Tite Kubo: Bleach 13.

Tite Kubo: Bleach 13. The Undead

Kenpachit nem tudom nem kedvelni, mégha egy vérszomjas állat is. De erős bemutatkozása van, az tuti. :D Mindig is érdekesnek találtam, hogy nem tudja a Zanpakutoja nevét, kicsit olyan, mintha tudat alatt nem akarna még erősebb lenni, mert már így is kitűnik a többiek közül. Ezért volt zseniális mondat tőle, hogy „ Erősebbé akarok válni!” Ijesztő belegondolni, milyen brutál ereje lenne ha Bankai-al harcolna!…

GreggDoUrden>!
Tite Kubo: Bleach 13.

Tite Kubo: Bleach 13. The Undead

A küzdelem kezdetét vette Kenpachi és Ichigo között, de Zangetsu-nak hála, Ichigo döntetlenre hozta ki a csata végeredményét. Ugyan nem nyert, hiszen ő is komoly sérüléseket szerzett, de egy ilyen szintű ellenféllel szemben már ez is óriási eredménynek számít. A csata abban a szempontból is érdekes volt, hogy Ichigo teljesen kihasználta a zanpakutoja erejét, ezzel ellentétben Kenpachi még csak a nevét sem ismerte a kardjának. Ezt már csak azért is fontos kiemelni, mivel Ichigo is könnyen juthatott volna erre a „sorsra”, mivel egyrészt tele volt kételyekkel, márészt meg abban a tudatban volt, hogy egyedül harcol, – pedig minden ütközetben számíthat a zanpakuto-jára – pedig ez nem más, mint hatalmas tévedés.
Amikor rájött erre – amire Kenpachi még mindig nem – gyakorlatilag két külön nézőpont, mondhatni eszme vett részt ebben a küzdelemben. És ez tette rendkívül sajátossá!

Egyedi küzdelem volt ez, de Ichigo a legnagyobb küzdelmét ismételten saját magával vívta meg; ebben a harcban viszont úgy néz ki nem döntetlen lett az eredménye, hanem abszolút győzelem. Ez az a ráébredés, ami még ennél is erősebbé fogja tenni!

Nagyon jó rész volt, eddig ez az egyik abszolút kedvencem!

Master_Miller>!
Tite Kubo: Bleach 13.

Tite Kubo: Bleach 13. The Undead

Ken-chan érdekes karakter, jött is egy adag a múltjából is. De még van benne rengeteg potenciál, kívancsi vagyok, hogy kiaknázzák-e végül.

Emellett érdekes volt az ismételt kirándulás Zangetsu vilagába.

Elizabeth_Colmen>!
Tite Kubo: Bleach 13.

Tite Kubo: Bleach 13. The Undead

Szuper rész volt, a harc Ichigo és Kenpachi között hát nem semmi, jó volt az ő múltjáról is kicsit megtudni dolgokat, na meg Zangetsu, hogy ismét ki kellett érdemelnie Ichigo-nak.


Népszerű idézetek

beitghanima>!

Ones pride cast aside,
we beasts takes a step closer,
One heart killed,
We beasts will fade away.

Chapter 108

Tite Kubo: Bleach 13. The Undead


A sorozat következő kötete

Tite Kubo: Bleach 14. White Tower Rocks

Bleach sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Akira Toriyama: Dragon Ball 1. (angol)
Eiichiro Oda: One Piece 29.
Sho Hinata – Eiichiro Oda: One Piece: Ace's Story 1.
Rumiko Takahashi: InuYasha 1-3.
Atsushi Ohkubo: Soul Eater 1.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 1. (angol)
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.