Bleach ​10-12. (Bleach 10-12.) 4 csillagozás

Tite Kubo: Bleach 10-12.

chigo and crew are determined to rescue Rukia from the Soul Society, and with the help of explosives expert Kûkaku, they actually have a chance of making it inside the walls. But the plan hinges on Ichigo getting control of his torrential spiritual energy, and with Rukia awaiting execution, there’s no time to waste! And even if they can breach the Soul Society’s defenses, there are twelve companies of angry Soul Reapers standing between them and their friend!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2013
576 oldal · ISBN: 9781421554679

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

diamondfox P>!
Tite Kubo: Bleach 10-12.

És ismét belevetettem magam a magákba, mert egyszerűen húz a szívem a sorozathot. Túlságosan belelendültem az első 3in1 kötet után, és az a vicces, hogy megnéztem közben a bűnrossz adaptációt (2018) és most muszáj volt a szép dolgokat felidéznem: lásd hogy vér-vér-véééééér ömlik mindenütt! És ha nem lenne elég végre Sereteiben rohangálunk és egymás után bukkannak fel a legjobb karakterek: Kenpachi, Ikkaku (lu-lu-luuucky), Gin, Hitsugaya… már csak remélem, hogy a lelkesedésemben jól láttam, hogy meddig rendeltem be és nem a legjobb részről maradok le a következő lehetséges vásárlásig.
A történetet azért is vicces újra olvasni, mert én már tudom, hogy mi fog történni de egyszerűen megdöbbentő, hogy mennyire hűen adta vissza az anime a mangát – ezért pedig ezer hála a Studio Pierottnak! Ennél már csak az a jobb, hogy hallom a visszaemlékezéseknél, a csatáknál a zenéket a fejemben… :D


A sorozat következő kötete

Bleach sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Masakazu Katsura: Video Girl Ai 1. (angol)
Naoshi Arakawa: Your Lie in April 5.
HERO: Horimiya 1.
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Chica Umino: Honey and Clover 3.
Matsuri Hino: Vampire Knight 7.
Kanae Hazuki: Say I Love You. 1.
Yuki Midorikawa: Natsume's Book of Friends 1.
Aya Nakahara: Love*Com 17.